Yengeç Burç Yorumları 30 Haziran 2021

Yengeç burcunun 30 Haziran 2021 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Yengeç burcunu 30 Haziran 2021 Çarşamba günü neler bekliyor? Yengeç burcunu 30 Haziran 2021 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 30 Haziran 2021 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 30 Haziran 2021 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYengeç burcu 30 Haziran 2021 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu 30 Haziran 2021 Çarşamba Günlük Aşk Burç Yorumu

Kimsenin ilişkiniz için neyin doğru olduğunu söylemesine izin vermeyin, Yengeç. Sizin ve ruhsal yolculuğunuz için neyin en iyi olduğunu yalnızca siz belirleyebilirsiniz. Örneğin, size enerji veren ve canlandıran güneşe ek olarak, ay (gezegen yöneticiniz), maceralı dokuzuncu genişleme eviniz, dünyevi arayışlarınız ve bilinmeyen bölgeniz aracılığıyla kız kardeşiniz Balık’ı harekete geçirmeye devam edecek. Luna ayrıca her şeyi kapsayan Neptün ile güçlerini birleştirecek ve kişisel inançlarınızla başka birininki arasındaki sınırları ortadan kaldıracak. Bu nedenle, topraklı kaldığınızdan emin olun. Ayrıca, ay, ilişki sektörünüzde Pluto’nun güç merkezi olacak, bu yüzden her iki yönde de çalışır. Başka bir deyişle, görüşlerinizi sevgilinize zorlamayın.

Yengeç Burcu 30 Haziran 2021 Çarşamba Günlük ilişki Burç Yorumu

Son zamanlarda yolunuza çıkan iyi bir şeyden biraz korkabilirsiniz. Yine de üzerinde durmak en iyi fikir değil, çünkü kalbinde her şeyin yolunda olduğunu biliyorsun.

Yengeç Burcu 30 Haziran 2021 Çarşamba Günlük İş Burç Yorumu

Bugün sizin için yeni bir iletişim projesi gündeme gelebilir. Ya da bu alanda çalışmıyorsanız kendinizi yoğun konuşmaların ortasında bulabilirsiniz. Tetiklenebilir ve başkalarının görüşlerine tepki verebilirsiniz – bu nedenle, bugünün enerjisinde gezinmeye zaman ayırın. Yönetici gezegeniniz ay duygusal Balık burcunda ve gizli on ikinci evinizde iletişim gezegeni Merkür ile puslu bir açı oluşturuyor. Başkalarının kendi doğrularını söylemelerine izin verin, ancak sizinkini de açıkça ifade edin. Duraklatmak için zaman ayırmak da harika bir fikir, Yengeç.

Spot ışıkları senin üzerinde. Tereddüt etmeyin – olduğunuz süperstar gibi parlayacaksınız!

Yengeç Burcu 30 Haziran 2021 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Çarşamba göğü altında işler göründüğü gibi değil, Yengeç. Duygulu Balık ayı mistik Neptün ile birleştiğinden, kozmik manzara bugün rüya dolu bir pusla doludur. Bu eşleştirme, enerji seviyelerini düşürür ve fantaziyi yoğunlaştırır, bu da onu pratik faaliyetler yerine hayali faaliyetler için ideal bir gün haline getirir. Daha sonra Luna, gerçeği ortaya çıkaran Pluto ile buluşur ve ilişki sorunlarına iyileştirici enerji getirir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.