Yengeç Burç Yorumları 22 Haziran 2021

Yengeç burcunun 22 Haziran 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Yengeç burcunu 22 Haziran 2021 Salı günü neler bekliyor? Yengeç burcunu 22 Haziran 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 22 Haziran 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 22 Haziran 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYengeç burcu 22 Haziran 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu 22 Haziran 2021 Salı Günlük Aşk Burç Yorumu

Tüm ilişkiler devam eden bir çalışmadır, Yengeç. İster ilişkileriniz ister aşk hayatınız açısından olsun, bugünün astro-havası size işinize başlama fırsatı sunuyor. Burcunuzda parıldayan güneşe ek olarak, bugünün ayı ayrıntılar, günlük ritüeller, durum tespiti ve pratik uğraşlardan oluşan sorumlu altıncı evinizi aydınlatacak ve mevcut ortamınızda neyin düzeltilmesi gerektiğine dikkatinizi çekecektir. Luna ayrıca, arzularınız ve duygusal dünya arasında tatlı bir sinerji yaratan Mars ile uyum içinde olacaktır. Bu aşk hikayesi hakkında tutkuluysanız, yatırımınıza değer.

Yengeç Burcu 22 Haziran 2021 Salı Günlük ilişki Burç Yorumu

Kavgalar, tartışmalar ve her türlü kötü iş bugün sona erebilir, bu yüzden herhangi bir şeye başlamamak için elinizden gelenin en iyisini yapın! Ağzın senden daha iyi olursa, hızlı bir özür en iyi bahistir.

Yengeç Burcu 22 Haziran 2021 Salı Günlük İş Burç Yorumu

Yengeç, motivasyonun tüm gücüyle geri geliyor. Bu, iletişimle ilgili bir düşünme, revizyon ve zorluklar dönemiydi. Artık iletişim gezegeni Merkür, İkizler burcuna doğru yönelirken bu rahatlığı hissetmeye başlayabilirsiniz. Bu, bizi yüzeyin altında ne olduğuna bakmaya zorlayan gizli on ikinci evinizde oldu. Bu durumda, işiniz söz konusu olduğunda, belki de sınır koymamış ve doğruyu söylememişsinizdir. Artık hayatınızın bu alanında daha güçlü hissedebilirsiniz. İhtiyacınız olduğunda destek isteyin!

Bir gizemi keşfedin – şüpheleriniz doğrulanacak. Sezginiz doğru.

Yengeç Burcu 22 Haziran 2021 Salı Günlük Burç Yorumu

Son haftalarda bilinçaltınızın çöplüğünü karıştırıyorsunuz, Yengeç. Söylemeye gerek yok, dışarı çıkıp kendinizi temizlemeye hazırsınız! Salı günkü gökyüzü, Merkür geri hareketini durdurup doğrudan döndüğü için bu hız değişikliğine izin veriyor. Bu geçiş, boğuştuğunuz rahatsız edici zihinsel sorunların herhangi birine açıklık getiriyor. Başka bir yerde, Luna’nın büyük vizyon Yay burcuna girişi, dikkatinizi çalışma koşullarınıza yönlendirir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.