Yengeç Burç Yorumları 20 Haziran 2021

Yengeç burcunun 20 Haziran 2021 Pazar günü için burç yorumları neler? Yengeç burcunu 20 Haziran 2021 Pazar günü neler bekliyor? Yengeç burcunu 20 Haziran 2021 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 20 Haziran 2021 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 20 Haziran 2021 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYengeç burcu 20 Haziran 2021 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu 20 Haziran 2021 Pazar Günlük Aşk Burç Yorumu

Doğum günün kutlu olsun, tatlı Yengeç. Güneş *sonunda* bu akşamın ilerleyen saatlerinde ana sularınıza kayacak, ancak bu arada, sürekli değişen gezegen hükümdarınız ay, tutku, delilik ve kendini ifade etmenin şehvetli beşinci evine girerek duygusal farkındalık getirecek cinsel içgüdülerinizi ve sevgi arzularınızı çevreleyen temalar. Ancak, haritanızın bu bölgesindeki ay ile değer sistemlerinizin istikrar arayan ikinci evindeki başıboş Mars arasındaki zorlu bir kare, güvenlik duygunuz ile kalbinizin gerçekten istediği şey arasında sürtüşme yaratabilir. İyi haber şu ki, Luna da şanslı Jüpiter ile uyum içinde olacak, bu yüzden bir durumda sahip olduğunuz inanç her şeyi belirler.

Yengeç Burcu 20 Haziran 2021 Pazar Günlük ilişki Burç Yorumu

Yapılacaklar listenizin en başına kadar sürünen bu küçük görevlerle ilgilenmenin cazibesinden kaçının. Bugün, sanat projelerine ya da hayal kurmaya harcanan, ev işlerinden çok daha iyi!

Yengeç Burcu 20 Haziran 2021 Pazar Günlük İş Burç Yorumu

Mutlu Kanser sezonu, sevgili Yengeç! Güneş, bugün sizin burcunuzda hareket ederek mevsiminizin başlangıcını ve yaz gündönümünü işaret ediyor. Güneş burcunuza döndüğünde size canlılık ve enerji hissi verebilir. Üstelik, Chiron ile olan bağlantısıyla profesyonel yaşamınıza biraz kolaylık getiren, Yengeç burcundaki uğurlu Venüs’ünüz oldu. Gerçekte olduğunuz doğal empatik lideri kucaklayın! İzin verirseniz, bu muazzam bir büyüme zamanı olabilir.

Zihninizin dağılmasına hazır olun – gelecek planları sizi işten uzaklaştırır.

Yengeç Burcu 20 Haziran 2021 Pazar Günlük Burç Yorumu

Bekleyiş sona erdi, Yengeç! Sezonunuz nihayet geldi ve tam zamanında. Güneş burcunuza doğru ilerlerken, Pazar günü gökyüzü kişisel yeni yılınızın başlangıcını başlatır. Bu geçiş sizin için güçlü bir geçiştir, çünkü size kendinizi sıfırdan yeniden yaratmanız için araçlar verilir. Önümüzdeki birkaç haftayı, olmak için can attığınız yeni kişiye yaslanarak geçirin ve bağımsızlığınıza öncelik verin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.