Yengeç Burç Yorumları 19 Haziran 2021

Yengeç burcunun 19 Haziran 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Yengeç burcunu 19 Haziran 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Yengeç burcunu 19 Haziran 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 19 Haziran 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 19 Haziran 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYengeç burcu 19 Haziran 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu 19 Haziran 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Yengeç, geçmiş yaraları iyileştiriyorsun ve bir süredir bilinçsizce tuttuğun yükü bırakıyorsun. Sırtınızı sıvazlayın ve ilerlemeye devam edin. Bunu yapmadan önce, bugünün Terazi ayı, duygusal olarak yönlendirilen dördüncü ev, aile ve en içteki duygulara dokunacak; aynı zamanda, karmik onikinci sırlar eviniz yoluyla Merkür gerilemesi ile eş zamanlı olarak üçgen açı yapacaktır. Korkundan dolayı duygularını kendine mi saklıyorsun? Aşk hayatınızda sınır koymanıza engel olan bir şey varsa, bugünün astro-hava durumu, sorunun kökünü vurguladığınızdan emin olacaktır. Luna’nın ilişki sektörünüzdeki katartik Pluto’ya karesi hile yapacak.

Yengeç Burcu 19 Haziran 2021 Cumartesi Günlük ilişki Burç Yorumu

İlk başta işler yolunda gitmediğinde kendinize sakin olmayı öğretmelisiniz – ve bugün size bunu yapmak için en az bir altın fırsat vermelidir. Sadece derin bir nefes alın ve başka bir şey deneyin.

Yengeç Burcu 19 Haziran 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Yengeç burcu, konu fikirleriniz olduğunda bu uğurlu bir gün. Alanınızda bir guru veya öğretmen olmaya dalabilirsiniz. Bu, bilginizde ve kollektife sunduğunuz şeylerde güçlenmiş hissetmenizi gerektirir. Bolluk gezegeni Venüs, benliğinizin ilk evinde Yengeç burcunda ve eğitim sektörünüzde Balık burcundaki yaratıcı Neptün ile güçlü bir bağlantı kuruyor. Bilgeliğinizi başkalarıyla paylaşarak geçiminizi sağlayabilirsiniz! Sadece önce kendinize inanmanız önemlidir.

Önümüzdeki birkaç (çok) yoğun ay için bir tatil için hayal kurmak yeterli olacaktır.

Yengeç Burcu 19 Haziran 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Bugün bir şeyin parçası hissetmeye ihtiyacın var, Yengeç. Yakın temas kurmak ve duygusal benliğiniz olmak için can atarken, ailenize ulaşın. Luna’nın barışçıl Terazi’deki varlığı, hafifliği korumaya yardımcı olur ve haberci Merkür ile olan pürüzsüz bağlantısı, derinlerden gelen içgörülerle ziyafet çekmenize yardımcı olur. Daha sonra, Ay’ın Venüs’le kare açı yapması, karşılanmamış ilişki ihtiyaçları konusunda duygular uyandırabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.