Yengeç Burç Yorumları 12 Haziran 2021

Yengeç burcunun 12 Haziran 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Yengeç burcunu 12 Haziran 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Yengeç burcunu 12 Haziran 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 12 Haziran 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 12 Haziran 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYengeç burcu 12 Haziran 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu 12 Haziran 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Bilinmeyene girmekten korkma sevgili Yengeç. Ayın burcunuzdan geçişine ek olarak, uyum arayan Venüs ile birlikte yüzecek ve sizi mevcut ilişkilerinizin temelini beslemeye teşvik edecek. Tek? Sadece açılma düşüncesiyle mücadele ediyor olabilirsiniz ve Luna’nın yaralı şifacı Chiron’a meydan okuması durumu kolaylaştırmıyor. İyi haber şu ki: Tatlı Venüs’ün ve özgürlüğü seven Uranüs’ün tatlı bir altmışlık açısının yardımıyla, bağlantılarınızı beslemeye devam etmek için sezgisel olarak özgürleşmeye yönlendiriliyorsunuz. Kendinize çok fazla baskı uygulamayın; iyileşme zaman alır.

Yengeç Burcu 12 Haziran 2021 Cumartesi Günlük ilişki Burç Yorumu

Sen ve arkadaşların paylaşılması gereken bir şey için uğraşıyorsunuz ama nedense paylaşamıyorsunuz. Ona sahip olmalarına izin vermen için seni suçlamaya çalışsalar bile vazgeçmemelisin.

Yengeç Burcu 12 Haziran 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Günün pozitif enerjisini işinize dalmak ve yaşam yolunuzu çevreleyen eski yaraları iyileştirmek için kullanın, Yengeç. Gezegensel yöneticiniz ay, burcunuzda güçlüdür ve benliğinizin ilk evinde Yengeç burcundaki Venüs ile bağlantı kurar. Ayrıca Ay, kariyer sektörünüzde Koç burcundaki Chiron’a dönüştürücü enerji de gönderiyor. Belki de kendinizi geride tuttuğunuz alanları fark ediyorsunuz? Artık olmanız gereken lider olmak için yetkilendirilmiş hissedebilirsiniz.

Bu öğleden sonrayı kendiniz için güzel bir şey yapmaya ayırın – hayat yaşamak içindir.

Yengeç Burcu 12 Haziran 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Seninle ilgilenmeye odaklanmak için daha iyi bir gün olmamıştı, Yengeç! Yönetici gezegeniniz, annelik yapan ay, gününüzü burcunuzda yaşayarak ve dikkatinizi kendi ihtiyaçlarınıza çevirerek geçirir. Luna’nın buradaki varlığı, uygun gördüğünüz şekilde kendinizi şımartmanızı teşvik ediyor. Ay’ın kozmik hareketten yoksun olması, samimi bir şekilde alçakgönüllü, düşük aktiviteli bir gün yaratıyor – bu nedenle, yavaşlamış hızı benimseyin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.