Yengeç Burç Yorumları 10 Haziran 2021

Yengeç burcunun 10 Haziran 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Yengeç burcunu 10 Haziran 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Yengeç burcunu 10 Haziran 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Yengeç burcunun 10 Haziran 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Yengeç burcunun 10 Haziran 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYengeç burcu 10 Haziran 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yengeç Burcu 10 Haziran 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

Kendine karşı nazik ol, Kanser. Bugünün İkizler’deki yeni ay güneş tutulması, karmik onikinci kapanış evinizi, hayallerinizi, gizli gündemlerinizi ve sahne arkasındaki her şeyi sallayacak, böylece bir adım geri atıp biraz gözünüzü kapatma ihtiyacı hissedebilirsiniz. Elbette, haritanızın bu alanı sizin daha yüksek bir güce teslim olma yeteneğinizin yanı sıra bitişler ve başlangıçlarla ilgili her şeye sahiptir – bu da muhtemelen ruh seviyesinde artık sizinle rezonansa girmeyen bir şeyi salıvermenin ortasında olduğunuz anlamına gelir. . Yepyeni bir yolculuğa çıkmak üzeresiniz ve aşk kesinlikle kartlarınızda.

Yengeç Burcu 10 Haziran 2021 Perşembe Günlük ilişki Burç Yorumu

Bugün yeni şeylere karışma dürtüsünden kaçınmanız gerekiyor – yeterince şey var! Bu, hakkında her şeyi bildiğiniz ve dört gözle beklediğiniz bir şeyse, bu farklı.

Yengeç Burcu 10 Haziran 2021 Perşembe Günlük İş Burç Yorumu

Yengeç, tutulma mevsimi sizi diğer burçlardan daha çok etkiler çünkü ay sizin yöneticinizdir. Gizli onikinci evinizdeki İkizler burcunda bir güneş tutulması aynı zamanda altıncı iş evinizdeki Güney Düğümü aktive ediyor. Birlikte, bu enerjiler, günlük iş hayatınız söz konusu olduğunda büyük bir değişim sunuyor. Size yeni bir çalışma veya yolunuza uygun bir şey sunulabilir.

Kendinizi meşgul edin, ancak yasal belgeleri söylemekten kaçının. Bugün anlaşma günü değil.

Yengeç Burcu 10 Haziran 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Perşembe göğünün altında kendine biraz yer aç Yengeç. Yeni ay güneş tutulması, kendi kendini sabote etme alışkanlıklarınız hakkında güçlü bir uyandırma çağrısı getirerek, yansıtıcı İkizler’de geliyor. Bu tutulma muhtemelen rahatsız edici bazı materyalleri ön plana çıkaracak, çünkü kendinizin büyümüş kısımlarını salıvermenize ve yeni bir kimliğe bürünmenize yardımcı olmaya çalışıyor. Önümüzdeki ay maneviyat ve şifa ile bağlantınızı derinleştirmek için fırsatlar arayın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.