Yay Burç Yorumları 25 Haziran 2021

Yay burcunun 25 Haziran 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? Yay burcunu 25 Haziran 2021 Cuma günü neler bekliyor? Yay burcunu 25 Haziran 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 25 Haziran 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 25 Haziran 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYay burcu 25 Haziran 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu 25 Haziran 2021 Cuma Günlük Aşk Burç Yorumu

Venüs, seks hayatınızdan işbirliklerinize kadar her şeye uyum getirerek, perili sekizinci yakınlık, ortak girişimler ve ruh eşi bağlantılarınızda yüzmeye devam ediyor, ancak burada bitmiyor. Birine karşı şehvetin var mı, Yay? Kimi kandırıyoruz? Aşk tanrıçası, güzellik ve cilveli tılsımlar doğum haritanızdaki en esrarengiz evlerden birini göz kamaştırırken, ince ama inanılmaz derecede endişe verici cinsel çekiciliğinize direnmek imkansız. Bu arada, bugünün ayı, istikrar arayan ikinci evinize dokunacak ve bu süreçte asi Uranüs ile bağlantı kuracak. Çok dikkat; önemli bir içgörü ile ödüllendiriliyorsunuz.

Yay Burcu 25 Haziran 2021 Cuma Günlük ilişki Burç Yorumu

Küçük şeylere ikinci kez bakmalısın. Düşündüğünden daha tuhaf! Belki hoşlandığın kişinin korkunç bir alışkanlığı vardır ya da belki faturaların korktuğundan daha az acı verir. Her şey ayrıntılarda.

Yay Burcu 25 Haziran 2021 Cuma Günlük İş Burç Yorumu

Yay, hayatınızın bu alanı hakkında bütçeleme ve gerçekçi olma zamanı! Evren, fazla harcama yapmış olabileceğiniz noktaları veya iş yatırımlarınızda yapabileceğiniz değişiklikleri gün ışığına çıkarıyor. Para işin önemli bir parçasıdır. Neptün, gerçekçi bir zihniyet getirmek için önemli bir geçiş olan duygusal merkezinizde geri hareket ediyor. Archer, her zaman sınırları zorlamak istersiniz, ancak Neptün ve Pluto arasındaki açı, paranız ve kazandığınız gelir evinizde geriliyor. Bu yaşam alanı hakkında hangi dersleri öğrenebilirsiniz? Bunları şimdi entegre edin.

Harika hissetmek harika, ama dün geceyi abartırsan, yapmazsın. Bu gece iyi ol.

Yay Burcu 25 Haziran 2021 Cuma Günlük Burç Yorumu

Evren senden bazı yeteneklerini iyi kullanmanı istiyor, Yay. Becerilerinizin toz toplamasına izin vermek yerine, onları yeniden etkinleştirmeyi ve bugün hayata geçirmeyi hedefleyin. Yetenekli Oğlak ayı, görevde kalmanızı, kendinizi istikrarlı bir şekilde uygulamanızı ve ilerleme kaydetmenizi kolaylaştırır. Luna’nın değişim getiren Uranüs ile uyumlu bağlantısı, çalışma cephesinde beklenmedik değişiklikler getiriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.