Yay Burç Yorumları 22 Haziran 2021

Yay burcunun 22 Haziran 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Yay burcunu 22 Haziran 2021 Salı günü neler bekliyor? Yay burcunu 22 Haziran 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 22 Haziran 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 22 Haziran 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYay burcu 22 Haziran 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu 22 Haziran 2021 Salı Günlük Aşk Burç Yorumu

Önemli kişilerden oluşan yedinci evinizin yöneticisi olan Merkür artık doğrudandır – bu, hayatınızın bu alanında çok daha fazla çekiş olacağı anlamına gelir, ne demek istediğimi anlıyorsan, Yay. Dahası, bugünün ayı burcunuza değecek ve sırayla aşk, tutku ve zevkle ilgili romantik beşinci evinizin yöneticisi olan cesur Mars ile uyumlu bir hizalama oluşturacak. Tutkularınız hayatın kendisinden daha büyük ama yine de yeni ne var? Karanlık tarafta, burcunuzdaki ay ile gezegen yöneticiniz Jüpiter arasındaki bugünkü kare, özellikle ihtiyaçlarınızın karşılanmadığını düşünüyorsanız, biraz huzursuzluğu tetikleyebilir. Şimdilik yavaştan al.

Yay Burcu 22 Haziran 2021 Salı Günlük ilişki Burç Yorumu

Bugün büyük sorunları nasıl çözeceğinizi bulmak üzeresiniz ve yaratıcı cevaplarınız gerçekten işe yarayabilir! Üzerinde çalışacak yeterli sayıda insan bulmak, tek gerçek mücadeleniz olabilir.

Yay Burcu 22 Haziran 2021 Salı Günlük İş Burç Yorumu

Yay, bugün konuşmalarda bir artış ve yeni sözleşmeler bekliyoruz. Yeni bir anlaşma veya iş ortaklıkları açısından inceleme sürecinde bulunmuş olabilirsiniz. Bu, yeni anlaşmalar yapmak için en iyi zaman değildi; işler ertelenebilirdi. Önemli belgeler üzerinde hüküm süren gezegen Merkür, bugün yedinci işbirliği evinizdeki İkizler burcunda doğrudan dönüyor. Şimdi, iş görüşmelerinizde ileriye doğru bir ilerleme hareketi bekleyebilirsiniz.

Başlangıçta yavaş olacak. Eski bir dostla karşılaştığınızda işler yoluna girecek.

Yay Burcu 22 Haziran 2021 Salı Günlük Burç Yorumu

Evren, en yakın ilişkilerinizi nasıl idare ettiğinize daha yakından bakmanız için sizi teşvik ediyor, Yay. Merkür’ün gerileme evresi, sizi ihtiyaçlarınızı nasıl karşıladığınıza karşı nasıl bir uzlaşmaya varacağınız konusunda düşünmeye itti. Merkür nihayet ayarını değiştiriyor ve bugün doğrudan dönüyor, haftalarca süren iç gözlemden sonra bu bölüme çok ihtiyaç duyulan netliği getirmeye yardımcı oluyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.