Yay Burç Yorumları 12 Haziran 2021

Yay burcunun 12 Haziran 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Yay burcunu 12 Haziran 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Yay burcunu 12 Haziran 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Yay burcunun 12 Haziran 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Yay burcunun 12 Haziran 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıYay burcu 12 Haziran 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Yay Burcu 12 Haziran 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Ya sevgilinizin ruhunun derinliklerini keşfediyorsunuz ve/veya mevcut ilişkinize daha yakından bakıyorsunuz, Sag. Örneğin, ay, borç, seks, samimi birliktelikler, paylaşılan kaynaklar ve ruh eşi bağlantılarından oluşan boğucu sekizinci evinizi harekete geçirmeye devam ediyor. Ama aynı zamanda, sorumlu altıncı eviniz aracılığıyla asi Uranüs’ü aynı anda altmışlık açı yapacaktır. İkinizden biri işe girmekten geri mi kaldı? Luna ayrıca aşk, tutku ve zevkten oluşan romantik beşinci eviniz aracılığıyla yaralı şifacı Chiron ile çatışacak – bu nedenle, bir miktar iyileşme de gerçekleşebilir. Bu, özellikle kalp alanınız söz konusu olduğunda geçerlidir.

Yay Burcu 12 Haziran 2021 Cumartesi Günlük ilişki Burç Yorumu

Bugün yanlışlıkla doğru kişiyi son derece mutlu ediyorsunuz, yaptığınız veya söylediğiniz bir şey doğru düğmeye doğru şekilde basıyor. Sadece tam olarak tekrar etmeye çalışmayın – daha büyük ve daha iyiye gidin!

Yay Burcu 12 Haziran 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Yay burcu, günlük iş rutininiz ve genel refahınız olumlu bir değişimden geçebilir. Belki de hayatınızın bu alanında bazı iniş çıkışlarla uğraştınız ve şimdi biraz rahatlayabilirsiniz. Kişisel bakım odaklı Yengeç ayı ve Venüs, kişisel güçle ilgili sekizinci evinizde ve iş sektörünüzde Boğa burcundaki Uranüs ile destekleyici bağlantılar kuruyor. Birlikte, bu gezegensel uyum, önce kendinize bakmanız için sizi zorluyor. Bu, bugün kendinize aşırı çalışma konusunda sınırlamalar koymak olabilir, ki bu iyi bir fikirdir.

Gidin veya komik bir film kiralayın – gününüzde neşeli, saygısız bir etkiye ihtiyacınız var.

Yay Burcu 12 Haziran 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Yavaş tempolu ve rahat olmak için bu hafta sonuna ihtiyacınız var, Yay. Ay, son derece hassas Yengeç burcunda yüzerken, sosyal olarak çok talepkar hiçbir şeye katılmamaya çalışın. Ayın temas eksikliği, her yerde düşük anahtar, düşük aktiviteli bir gün yaratıyor. Luna’nın Yengeç’teki varlığı, yakın temasa ve derin sohbetlere olan ihtiyacınızı artırır, bu nedenle, eğer bir şey varsa, iyi bir arkadaş veya sevgili ile eşleşin ve onlara içtenlikle güvenin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.