Terazi Burç Yorumları 4 Haziran 2021

Terazi burcunun 4 Haziran 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? Terazi burcunu 4 Haziran 2021 Cuma günü neler bekliyor? Terazi burcunu 4 Haziran 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 4 Haziran 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 4 Haziran 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Terazi burcu 4 Haziran 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 4 Haziran 2021 Cuma Günlük Aşk Burç Yorumu

En azından tüm gerçekleri doğru anlayana kadar herhangi bir varsayımda bulunmayın, Terazi. Unutmayın, ay, yedinci ortaklık eviniz, bire bir ilişkileriniz ve önemli diğer kişiler aracılığıyla yaralı şifacı Chiron ile güçlerini birleştirecek ve geçmişten gelen duygusal yaraların üstesinden gelmeniz için size meydan okuyacaktır. Bu özellikle ilişkilerinize yansıyanlar için geçerlidir. Savvy Mercury ayrıca, dokuzuncu macera eviniz, genişleme ve bilinmeyen bölgeniz aracılığıyla geriliyor ve sizi yavaşlatmanız, düşünmeniz ve bir sonraki hareketinizi gözden geçirmeniz için zorluyor. Ve Neptün’le olan karesi kafa karışıklığı ve huzursuzluk duyguları yaratsa da, aynı zamanda süreçte gerekli sınırları koymanız için sizi cesaretlendiriyor.

Terazi Burcu 4 Haziran 2021 Cuma Günlük ilişki Burç Yorumu

Bugün bazı arkadaşlara yardım etmelisin. Sensiz kayboldular! Bilgeliğe hemen hemen herkesten daha iyi erişebildiğiniz ve onu anlamlandıracak kelimelerin olduğu o günlerden biri.

Terazi Burcu 4 Haziran 2021 Cuma Günlük İş Burç Yorumu

Terazi, bugün doğal süper gücünüz olan barış, uyum ve denge ile bağlantı kurun. Önemli bir iş ortağına veya meslektaşınıza tepki gösterme eğiliminde olabilirsiniz. Bu, daha büyük kişi olmanız ve onu çözmeniz için yeniden su yüzüne çıkan eski bir sorun olabilir. Reaktif Koç ayı, iş işbirliği sektörünüzde Koç burcundaki Chiron ile aktive edici bir bağlantı oluşturuyor. Diğer tarafı dinlemek ve yanıt vermeden önce beklemek, bu sisli enerjide gezinmek için iyi stratejilerdir. Hafifçe bas.

Bir süredir görmediğiniz bazı iyi arkadaşlarla dışarı çıkın. Onları özlüyorsun!

Terazi Burcu 4 Haziran 2021 Cuma Günlük Burç Yorumu

Terazi, bugün herhangi bir büyük rota düzeltmesine başlamadan önce biraz durun. Messenger Mercury, bugün hayali Neptün’le baş döndürücü bir meydana kilitleniyor ve görülmesi zor bir zihinsel sis yaratıyor. Eğitim ve seyahat planları, günümüzde özellikle değişikliklere ve kalp değişikliklerine karşı savunmasızdır. Başka yerlerde, hevesli Koç ayı, kalbinizde dönen, söylenmemiş ortaklık hikayelerine dikkat çekiyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.