Terazi Burç Yorumları 29 Haziran 2021

Terazi burcunun 29 Haziran 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Terazi burcunu 29 Haziran 2021 Salı günü neler bekliyor? Terazi burcunu 29 Haziran 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 29 Haziran 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 29 Haziran 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıTerazi burcu 29 Haziran 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 29 Haziran 2021 Salı Günlük Aşk Burç Yorumu

İlham alıyorsun ve ilişkiniz üzerinde çalışmaya hazırsın, Terazi. Ayın, sağlık, günlük ritüeller ve durum tespiti ile ilgili sorumlu altıncı evinizden geçişine ek olarak – ayrıntılara dikkat çekerek – aynı anda, seks, samimi birliktelikler ve ruh eşi bağlantılarından oluşan boğucu sekizinci eviniz aracılığıyla özgürlüğü seven Uranüs’e seksen yapacak. Kendinizi özgür bırakmaya hazır mısınız? İster cinselliğiniz, ister mevcut ilişkinizde var olan zehirli enerji açısından olsun, bugünün astrolojisi sizi birden fazla şekilde özgürleştirmek için burada. Yakalayış? Luna, Merkür ile çatışacak, bu nedenle duygularınız düşüncelerinizle senkronize olabilir veya olmayabilir. Yerde kalın.

Terazi Burcu 29 Haziran 2021 Salı Günlük ilişki Burç Yorumu

Bugün olaylara biraz farklı bakın. Normal hayatınızın tadını çıkaramayacağınız büyük sorunlar hakkında endişelenmediğinizden emin olmalısınız. Yakında her şey yolunda gitmeli.

Terazi Burcu 29 Haziran 2021 Salı Günlük İş Burç Yorumu

İş, bugün sizin için önemli bir odak noktası, Terazi. Balık burcu, altıncı iş evinizdedir ve kariyerinizin onuncu evinizdeki Yengeç güneşi ile uyumlu bir açı oluşturur. Bu, yaşamın bu alanında size enerji verebilecek sinerjik bir bağlantıdır. Bu zamanın anahtarı, gezinmek için Yengeç ve Balık’ın duygusal enerjisine dokunmaktır. Bu bir hava işareti olarak sizin için çok doğal görünmese de, iş kararları verirken duygularınızı kontrol etmek için zaman ayırmak idealdir.

Hayattaki küçük şeyleri takdir edin ve hayatın ne kadar güzel olduğunu anlayacaksınız.

Terazi Burcu 29 Haziran 2021 Salı Günlük Burç Yorumu

Kendinizi bugün iş akışınıza bırakın, Terazi. Zanaatınızla bir şeyler yapmak ve yeteneklerinizin parlamasını sağlamak için ihtiyacınız olan tüm enerjiye ve ilhama sahipsiniz. Ay’ın duygusal Balık’taki varlığı, derinlerden zengin ilhamlar uyandırabilir ve becerilerinizin dikkat çekmesini kolaylaştırabilir. Bu arada, Luna’nın Uranüs’ü uyarma ile destekleyici bağlantısı, yakınlık bölümünde faydalı değişimi teşvik ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.