Terazi Burç Yorumları 26 Haziran 2021

Terazi burcunun 26 Haziran 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Terazi burcunu 26 Haziran 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Terazi burcunu 26 Haziran 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 26 Haziran 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 26 Haziran 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıTerazi burcu 26 Haziran 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 26 Haziran 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Terazi, bugünün ayı aşk, şehvet, tutku, zevk ve kendini ifadeden oluşan çapkın beşinci evinizi aydınlatacak ve romantik arzularınızdan yaratıcı düşüncelerinize kadar her şeyi vurgulayacak. Gezegen yöneticiniz Venüs’ün ay tarafından yönetilen bir burçtan geçişin ortasında olduğunu unutmayın, bu nedenle aşk kesinlikle havadadır. Ve maceralı dokuzuncu macera evinizi harekete geçiren anlayışlı Merkür ile, ya sizden uzakta olan ya da belki farklı bir kültürden biriyle bağlantı kuruyor olabilirsiniz. İddialı Mars – önemli diğerlerinin yedinci evinin hükümdarı – aynı zamanda onbirinci evinizi de aydınlatıyor, bu yüzden sosyal medya oyununuz yerinde.

Terazi Burcu 26 Haziran 2021 Cumartesi Günlük ilişki Burç Yorumu

Yakında konuşmalı ve insanlara karşı tamamen dürüst olduğunuzdan emin olmalısınız. İçsel benliğinizin biraz açığa çıkması gerekiyor ve şimdi mümkün olan en iyi zaman!

Terazi Burcu 26 Haziran 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Terazi, bugün doğal yaratıcılığınızdan yararlanın. İşiniz için yeni ve etkileyici bir şey yapma fırsatınız var, o yüzden alın! Kova burcu, kendinizi ifade etmenin beşinci evinde, sizi yenilik yapmaya teşvik ediyor. İkizler’deki Merkür, daha geniş erişime sahip dokuzuncu evinizde. İster yaratıcı bir proje paylaşın, ister sosyal medyada yayınlayın, isterse bir kursa başlayın, yeni fikirleri başkalarına açıklamanın tam zamanı. Burcunuza hakim olan Venüs de profesyonel sektörünüzde. Bu yaratıcılık için güçlü bir gezegendir. Bugün ona dokunun.

Belki sen ve bir arkadaşın profesyonelleşmelisiniz. Bu düşünceyi hiç eğlendirdiyseniz, şimdi tam zamanı.

Terazi Burcu 26 Haziran 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Bir Terazi olarak, göklerin mücevheri Venüs tarafından kozmik olarak yönlendirilirsiniz. Cumartesi günü gökyüzü, Venüs’ü hareket halindeyken buluyor, çünkü inisiyatif aç Yengeç’teki görevini bırakıp oyuncu Aslan’a doğru ilerliyor. Bu geçiş, 21 Temmuz’a kadar toplumla ve sosyal ağınızla olan bağlantılarınızı canlandırmak için çalışır. Arkadaşlarınız arasındaki kopmuş bağları yeniden inşa etmek ve alanınızdaki diğer kişilerle bağlantı kurmak için ideal bir zaman.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.