Terazi Burç Yorumları 24 Haziran 2021

Terazi burcunun 24 Haziran 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Terazi burcunu 24 Haziran 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Terazi burcunu 24 Haziran 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 24 Haziran 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 24 Haziran 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıTerazi burcu 24 Haziran 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 24 Haziran 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

Terazi, içe doğru gidiyorsun ama aynı zamanda duygularını da koluna takıyorsun. Duygularınızdan utanmayın; kimseye bir şey borçlu değilsin. Eviniz, aileniz ve duygusal temellerinizden oluşan dördüncü evinizi harekete geçiren bugünün Oğlak burcundaki dolunayına ek olarak, gezegen yöneticiniz Venüs, bu süreçte için için yanan Plüton ile karşı karşıya gelecek. Tek veya tek başına, bu enerji, en içteki duygularınız ile bir durumda tasvir etmeye çalıştığınız görüntü arasında sürtüşme yaratmaya mahkumdur. Ve bunun, kontrolü elinizde tutma girişimlerinizle çok iyi bir ilgisi olsa da, aynı zamanda bir kendini sabote etme şeklidir.

Terazi Burcu 24 Haziran 2021 Perşembe Günlük ilişki Burç Yorumu

Sosyal enerji bugün tam da ihtiyacınız olan şey, o yüzden dışarı çıkın ve doğru insanlarla karıştırın. Yaklaşmakta olan büyük bir kavgayı savuşturabilirsin!

Terazi Burcu 24 Haziran 2021 Perşembe Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Terazi, kariyeriniz büyük bir şekilde değişiyor. Ama önce, yeni bilgiler ortaya çıkacak. Oğlak burcundaki dolunay, duygusal sektörünüzü ve kariyer alanınızı aydınlatıyor. Belki de bir iş sözleşmesi değişmeli ve değişmeli çünkü artık yeni öncelikleriniz var. Bunun nedeni, yedinci iş ortaklıkları evinizde Koç burcundaki Chiron ile bir bağlantı oluşturan dolunaydan gelen aktivasyondur. Kendiniz ve kişisel hedefleriniz için doğru olanı seçme zamanı.

Kendinizi sevme sanatında ustalaşın – kusurlarınızı besleyin, başkaları da öyle.

Terazi Burcu 24 Haziran 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Yılın bu zamanında kozmik spot ışığındasın, Terazi. Bu süreçte onları gözden geçirmeniz veya rotasını düzeltmeniz gerekse bile, hırslarınıza doğru dümdüz ilerliyorsunuz. Tırmanmaya devam edebilmeniz için altınızda destekleyici bir taban olması önemlidir. Bugünün gelenek odaklı Oğlak burcundaki dolunayı, duygusal temellerinizin, aile bağlantılarınızın ve ev yaşamınızın durumunu ortaya koyuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.