Terazi Burç Yorumları 18 Haziran 2021

Terazi burcunun 18 Haziran 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? Terazi burcunu 18 Haziran 2021 Cuma günü neler bekliyor? Terazi burcunu 18 Haziran 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Terazi burcunun 18 Haziran 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Terazi burcunun 18 Haziran 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıTerazi burcu 18 Haziran 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Terazi Burcu 18 Haziran 2021 Cuma Günlük Aşk Burç Yorumu

Birinin gözü sende, Terazi. İlişki odaklı gezegen yöneticiniz Venüs, hırs, kariyer ve otorite duygusundan oluşan onuncu evinizde göz kamaştırmaya devam ediyor ve patronunuzun hamlelerinden dünyadaki itibarınıza kadar her şeye baştan çıkarıcı bir çekicilik katmanı ekliyor. Kural 1: Işığınızı kimse için karartmayın. Bu arada, bugün burcunuzda bulunan ay, duygusal dünyanıza ve bastırdığınız bazı duygulara ışık tutacak. Luna ayrıca onbirinci sosyal ağlar eviniz aracılığıyla cüretkar Mars (önemli diğerlerinin bulunduğu yedinci evinin yöneticisi) ile uyum içinde olacaktır. Bu nedenle, destek için arkadaşlarınıza güvenmekten çekinmeyin.

Terazi Burcu 18 Haziran 2021 Cuma Günlük ilişki Burç Yorumu

Bir şeyler yapmanın yeni yollarını araştırıyorsunuz, bu yüzden arkadaşlarınızın sizinle yeni aktiviteler denemelerini sağlayın. Yaratıcı enerjiniz pompalanıyor ve grup çok yardımcı olmalı!

Terazi Burcu 18 Haziran 2021 Cuma Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Terazi, kozmos sizi eski meslektaşlarınızla yeniden bağlantı kurmaya ve adres defterinizi yeniden açmaya teşvik ediyor. Bağlantılar işin inanılmaz derecede önemli bir parçasıdır çünkü diğerleri bu zamanda büyümenizi destekleyebilir. Ay Terazi’dedir ve onbirinci bağlantı evinizde Aslan’da yaratıcı bir şekilde yönlendirilen Mars’a destekleyici bir açı oluşturur. Şu anda, sizinle aynı vizyonu paylaşan başkalarıyla ittifaklar yapabilirsiniz. Ayrıca alanınızda etkili olabilirler ve kariyer konularında size yardımcı olabilirler. Gezegensel yöneticiniz Venüs de kariyerle ilgili onuncu evinizdedir ve pozitif büyümeyi teşvik eder.

Bugün yeni bir şey denemek, eski bir favoriye dönmek kadar ödüllendirici olmayacak.

Terazi Burcu 18 Haziran 2021 Cuma Günlük Burç Yorumu

Bir Terazi olarak, önce kendinizi düşünmeden enerjinizi başkalarına verme eğilimindesiniz. Cuma gününün semaları sizi bu hareket tarzını terk etmeye ve dikkati kendinize doğru çekmeye teşvik ediyor. Ay bu sabah burcunuzda yüzerek bedeninize ve bireysel ihtiyaçlarınıza geri dönmeniz için güçlü bir ihtiyacın sinyalini veriyor. Günü kendinize öncelik vererek geçirin ve ihtiyacınız olan TLC’yi yükleyin!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.