Rüyada çırılçıplak koşuyordum

fit athlete during training on running track
Photo by Andrea Piacquadio on Pexels.com

Rüya:

İyi günler,ben rüyamda bir terzide elbise diktirecektim (ne amaçla diktirecektim hatırlıyorum) ama terzinin sahibi bana terzide düğün yapılacağını ve elbisenin dikemeyeceğini söyledi.Ve bende üzülerek başka bir terziye gittim orda terzici önce tüm kıyafetlerimi cikarmami söyledi (çırılçıplak yani)daha sonra ölçülerimi aldı.ben orda sevinmiştim ancak elbisenin fiyatını söyleyince üzülmüştüm diğer terziden bahsettim ama yine fiyatını düşürmedi bende sinirli bi şekilde kıyafetlerimi giymeden elime alıp o şekilde çıktım.Sokakta sinirli olduğundan ciplak olduğumun ilk başta farkında değildim farkına vardigimda çok utanmıştım ve tanımadığım bir apartmana girip asansöre bindim bir yanda da üzerime örtmek için bu şeyler arıyordum asansörde benimle birlikte başka insanlarda vardı ve beni öyle görünce alay ettiler ve emin olmamakla birlikte benim tecavüze uğradığımı zannettiler. asansörde bi havlu vücuduma sardığımı hatırlıyorum ama havlunun nasıl geldiğini bilmiyorum .sonra bende asansordekilere hem bağırıp hemde ağlıyordum hem de çok.Daha sonra asansörde olan fakat yüzünü hatilamadığım biri bana yardım etti ve bana güvendiğini söyledi ve yolda arkadaşımı gördüm onu görünce ona direk sarıldım ağlayarak.

Yorum:

Genel olarak arkadaş çevrenizden ya da güvendiğiniz birinden bir takım kötülükler görebileceğinize işaret ediyor olabilir. Bu kötülük arkanızdan laf çıkarmak, alay etmek, iftira etmek tarzı olabilir. Ya da bununla birlikte ekonomik açıdan bir takım sıkıntılar çekebileceğinize işaret ediyor.

Rüya Yorumları için daha fazla

deniz-fenerindeki-sirrin-aydin

Deniz Fenerindeki Sırrın Aydınlığı

Bir deniz fenerinin tepesindeyim, etrafımda sonsuz bir okyanus var. Renkli balıklar yüzüyor, martılar gökyüzünde dans ediyor. Denizin altından dev bir inci kabuğu yükseliyor ve içinden bir deniz kızı çıkıyor. Bana gülümsüyor ve elindeki bir deniz yıldızını uzatıyor. Onu aldığımda, deniz yıldızı parlıyor ve tüm okyanus aydınlanıyor. Bu rüya, içsel yolculuğun ve keşfin sembolü olabilir.

ruyada-dagin-zirvesinde-huzur

Rüyada Dağın Zirvesinde Huzur

Büyük bir dağın zirvesindeyken karlarla kaplı manzarayı seyretmek, iç huzurunu bulduğunuz anlamına gelir. Renkli çiçeklerin altından çıktığı bu yolculuk, doğanın güzellikleriyle büyülenmenizi simgeler.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!