Rüyada çırılçıplak koşuyordum

fit athlete during training on running track
Photo by Andrea Piacquadio on Pexels.com

Rüya:

İyi günler,ben rüyamda bir terzide elbise diktirecektim (ne amaçla diktirecektim hatırlıyorum) ama terzinin sahibi bana terzide düğün yapılacağını ve elbisenin dikemeyeceğini söyledi.Ve bende üzülerek başka bir terziye gittim orda terzici önce tüm kıyafetlerimi cikarmami söyledi (çırılçıplak yani)daha sonra ölçülerimi aldı.ben orda sevinmiştim ancak elbisenin fiyatını söyleyince üzülmüştüm diğer terziden bahsettim ama yine fiyatını düşürmedi bende sinirli bi şekilde kıyafetlerimi giymeden elime alıp o şekilde çıktım.Sokakta sinirli olduğundan ciplak olduğumun ilk başta farkında değildim farkına vardigimda çok utanmıştım ve tanımadığım bir apartmana girip asansöre bindim bir yanda da üzerime örtmek için bu şeyler arıyordum asansörde benimle birlikte başka insanlarda vardı ve beni öyle görünce alay ettiler ve emin olmamakla birlikte benim tecavüze uğradığımı zannettiler. asansörde bi havlu vücuduma sardığımı hatırlıyorum ama havlunun nasıl geldiğini bilmiyorum .sonra bende asansordekilere hem bağırıp hemde ağlıyordum hem de çok.Daha sonra asansörde olan fakat yüzünü hatilamadığım biri bana yardım etti ve bana güvendiğini söyledi ve yolda arkadaşımı gördüm onu görünce ona direk sarıldım ağlayarak.

Yorum:

Genel olarak arkadaş çevrenizden ya da güvendiğiniz birinden bir takım kötülükler görebileceğinize işaret ediyor olabilir. Bu kötülük arkanızdan laf çıkarmak, alay etmek, iftira etmek tarzı olabilir. Ya da bununla birlikte ekonomik açıdan bir takım sıkıntılar çekebileceğinize işaret ediyor.

Rüya Yorumları için daha fazla

antik-kentte-tarihin-izinde-ru

Antik Kentte Tarihin İzinde: Rüya Yorumu

Bir antik kentte taş döşeli sokaklarda yürüyerek tarihin sesini duymak ve eski uygarlıkların izlerini hissetmek. Rüyanın anlamını çözmek için bir bilgeyle karşılaşmak ve aydınlatıcı bir ışıkla dolmak.

deniz-fenerinin-tepesinde-renk

Deniz Fenerinin Tepesinde: Renkli Balıklar Ve Antik Bir Şehir

Bir deniz fenerinin tepesindeyim, etrafımda sonsuz bir deniz ve gökyüzü var. Yüzen renkli balıklar ve gökyüzünde dans eden yıldızlarla uyum içindeyim. Fenerin ışığı, denizin altındaki antik bir şehri aydınlatıyor. Merakla şehre doğru yüzüyorum ve suyun altında nefes alabildiğimi fark ediyorum.

Sana Özel Rüya Yorumun

Üstelik

Ilk Alımda

ÜCRETSIZ

ILKUCRETSIZ

Koduyla!