Oğlak Burç Yorumları 4 Haziran 2021

Oğlak burcunun 4 Haziran 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunu 4 Haziran 2021 Cuma günü neler bekliyor? Oğlak burcunu 4 Haziran 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 4 Haziran 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 4 Haziran 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Oğlak burcu 4 Haziran 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu 4 Haziran 2021 Cuma Günlük Aşk Burç Yorumu

Tek çıkış yolu, ve şey … Göğsünden bir şeyler alma vaktin geldi, Oğlak. Şöyle söyleyin: Ay, yedinci bire bir ilişkiler, önemli diğerleri ve kişiler arası bağlantılardan oluşan yedinci evinizi yönetir ve yaralı şifacı Chiron ile evinizdeki dördüncü eviniz, aileniz aracılığıyla güçlerinizi birleştirecektir. ve bugün duygusal temeller. Gerçeğinizi ifade etmekten sizi alıkoyan nedir? Ayrıca, bugünün Merkür retrograd-Neptün karesinin etkilerinin sizi üzmesine izin vermeyin: her şey göründüğü gibi değildir. Neptün aynı zamanda iletişim sektörünüzden geçiyor, bu yüzden bu geçişi havayı temizlemek veya sise karışmasına izin vermek için kullanın.

Oğlak Burcu 4 Haziran 2021 Cuma Günlük ilişki Burç Yorumu

İş yerinde ya da bir partide tamamen iyi olan ama kiminle takılmak istediğinizi tam olarak bilmeyen biriyle uğraşmak zorunda kalıyorsunuz. Atlamayı ayak parmaklarına basmadan yapabilirsen, onun peşine düş!

Oğlak Burcu 4 Haziran 2021 Cuma Günlük İş Burç Yorumu

Güç mücadeleleri gelişebilir ve eski dersler işte yeniden su yüzüne çıkabilir Oğlak. Bu, sizinle uzun vadeli bir işveren veya iş ilişkisi arasında olabilir. Yengeç burcundaki aksiyon gezegeni Mars, işbirlikçi yedinci evinizde ve ilk benliğinizdeki Oğlak burcunda geri giden Pluto’nun karşısındadır. İhtiyaç duyduklarını ifade etmelerine ve bugün uyum sağlamaya çalışmalarına izin vermek buna değer olabilir. Venüs de Yengeç burcundadır, bu nedenle bu, onların ihtiyaçlarına da sempati duyarak bu ilişkide kolayca ilerlemenize yardımcı olabilir.

Bazen dünya tamamen duman ve aynalar gibi görünür. Pencereyi açın ve havayı boşaltın!

Oğlak Burcu 4 Haziran 2021 Cuma Günlük Burç Yorumu

Bugün iş gündemini ileriye taşımaya devam et Oğlak burcu. Messenger Mercury, mevcut iş akışınıza kafa karıştırıcı koşullar ve plan değişiklikleri getirerek, aldatıcı Neptün ile meydan okuyor. Başvuruları göndermekten kaçının ve bunun yerine düşük bir profil tutmayı hedefleyin, çünkü bu açıdan karışıklık yaratması kolaydır. Başka yerlerde, yalnız Koç ayı, evde yaşayanların davranışlarını teşvik eder.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.