Oğlak Burç Yorumları 12 Haziran 2021

Oğlak burcunun 12 Haziran 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Oğlak burcunu 12 Haziran 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Oğlak burcunu 12 Haziran 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Oğlak burcunun 12 Haziran 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Oğlak burcunun 12 Haziran 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıOğlak burcu 12 Haziran 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Oğlak Burcu 12 Haziran 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Oğlak, şu anki ilişkinizde işleri nasıl renklendirebilirsiniz? Ay, bire bir ilişkilerden oluşan kararlı yedinci evinizde dolaşmaya devam ediyor – sizi duygusal olarak başka biriyle uzlaşma yeteneğinizi çevreleyen temalara bağlıyor – ama Luna aynı anda romantik beşinci aşk eviniz aracılığıyla isyankar Uranüs’ü seksen yapacak. Ve bekar veya zaten bağlı olmanıza rağmen, bu göksel sinerji size modası geçmiş bir aşk dilinden sevgi arzularına kadar her şeyi kökten değiştirme fırsatı sunacak. Meydan okuma? Ay, yaralı şifacı Chiron ile çelişecek, bu nedenle gerçek duyguları ifade etme konusunda biraz çelişkili olabilirsiniz.

Oğlak Burcu 12 Haziran 2021 Cumartesi Günlük ilişki Burç Yorumu

Biraz sıkıcı gelebilir, ancak bir şeyler halletmek istiyorsanız bugün burnunuzu taşlama taşına tutmanız gerekir. Fatura ödemek gibi en basit işler bile yoldan çıkarsanız maratonlara dönüşebilir.

Oğlak Burcu 12 Haziran 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Oğlak burcu, bir iş veya yaratıcı proje ile ilgili olarak gardiyan değişikliği olabilir. Belki de ilk dahil olduğunuz meslektaşınız veya iş ortağınız artık vizyonunuzla uyumlu değildir. Ani bir değişiklik olabilir, ancak bu sonuçta daha iyisi için. Yengeç ayı ve barışçıl Venüs, yedinci işbirliği evinizde ve Boğa’daki düzensiz Uranüs ile faydalı bir bağlantı kuruyor. Bu anahtar, yeni destekle yenilik yapmanıza ve daha iyi sonuçlar üretmenize olanak tanır.

Her şey hızlı hareket edebilir – zamanın nasıl geçtiğinin farkında olun ve her dakikanın tadını çıkarın.

Oğlak Burcu 12 Haziran 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Artık ilişki hikayenden yüz çeviremezsin Oğlak. Ay, tüm gün hassas Yengeç burcunda süzülürken, dikkatinizi aşk hayatınızın etrafında dönen güncel anlatıya yönlendirin. Luna’nın buradaki varlığı, güne çok az kozmik hareketin nüfuz etmesi ve yumuşak bir barış hissinin kaybolmasına izin verdiği için, bir randevu için ideal bir gün yapar. Paylaşmayı tartıştığınız şeyleri paylaşmaktan korkmayın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.