Kova Burç Yorumları 12 Haziran 2021

Kova burcunun 12 Haziran 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Kova burcunu 12 Haziran 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Kova burcunu 12 Haziran 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 12 Haziran 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 12 Haziran 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKova burcu 12 Haziran 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 12 Haziran 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Her iki gezegen yöneticiniz (Satürn ve Uranüs) arasındaki zorlu bir kareden kaynaklanan inkar edilemez etkilere rağmen, muhtemelen bugün günlük ritüelleriniz ve durum tespitinizle duygusal olarak meşgulsünüz, Kova. Karanlık tarafta ay, iletişim sektörünüzde yaralı şifacı Chiron ile çatışacak. Böylece kendinizi normalden daha fazla bunalmış hissedebilirsiniz (ama bu en kötü durum senaryosudur). Bununla birlikte, Luna’nın modern hükümdarınız Uranüs’e altmışlık konumu, özellikle ilişkilerinde gereksiz fedakarlıklar yapanlarınız için, özgürleşme fırsatı sunuyor. Luna’nın Venüs’e yakınlığı, mutluluğunuza öncelik vermenizi hatırlatır.

Kova Burcu 12 Haziran 2021 Cumartesi Günlük ilişki Burç Yorumu

Cevaplar için bugün arkadaşlarınıza bakın – onlar her zamankinden daha akıllılar ve sormayı düşünürseniz, bazı ciddi garip durumlardan kurtulmanıza yardımcı olabilirler. Onların yargısı hakkında endişelenme.

Kova Burcu 12 Haziran 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Kova, bu senin için yoğun bir gün. Konuşmadan önce başkalarının sözünü kesmemeye veya düşünmemeye dikkat edin. Yengeç ayı ve Venüs, altıncı çalışma evinizde duygu uyandırıyor ve iletişimsel üçüncü evinizde Koç’taki Kayron ile zorlu bir bağlantı kuruyor. Bu tür bir bağlantı, tartışmalar ve gerginlikler getirebilir, yapacak çok işiniz olduğunda bu hiç de eğlenceli değildir! Neyse ki, Venüs karışımdayken, bir çözüme ulaşabilirsiniz – ama yine de hafifçe yürüyün.

Bugün her şey mümkün — büyük düşünün. Derinlere ulaşın ve daha uzağa gidebilirsiniz.

Kova Burcu 12 Haziran 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Hafta sonu olmasına rağmen bugün verimli olmak istiyorsun Kova. Ay, inisiyatife aç Yengeç’te yüzerken, bugün biraz düzen oluşturmanıza izin verin. Zanaatınızı geliştirmek, bir akıl hocası ile iletişim kurmak veya iş akışınızı daha sorunsuz hale getirmek için çalışmak için ideal bir gün. Luna’nın temas eksikliği, yeni başlangıçlar yerine bakım için daha iyi bir gün olmasını sağlıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.