Koç Burç Yorumları 5 Haziran 2021

Koç burcunun 5 Haziran 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Koç burcunu 5 Haziran 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Koç burcunu 5 Haziran 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 5 Haziran 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 5 Haziran 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu 5 Haziran 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu 5 Haziran 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Devam eden çok şey var, bu yüzden mecbur kalırsan bir dakikanızı ayırmayın, Koç. Ay, kardinal ateşlerinizi tutuşturmaya devam ediyor, ancak bu süreçte birkaç ilginç yön yaratacak. Retrograd Merkür ile uyum içinde otururken, çok önemli bir değiş tokuşa katılma fırsatı verilebilirdi, ancak Merkür’ün Neptün’le meydanı kafa karışıklığı yaratabilir. Bazılarınız için, belirli bir ilişki için neyi feda ettiğinizi ve mantıklı olanı ayırt etmek zorunda kalabilirsiniz. Luna, Mars ve Pluto ile çarpışacak, böylece bazı gömülü duygular da yüzeye çıkabilir.

Koç Burcu 5 Haziran 2021 Cumartesi Günlük ilişki Burç Yorumu

Bugün ortaya çıkan acayipliğe karşı kendinizi savunmak için ne gerekiyorsa yapmalısınız. Çılgın bir patrondan bir kez daha ‘sadece konuşması gereken’ bir eski sevgiliye kadar her şey olabilir.

Koç Burcu 5 Haziran 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Bu son derece kafa karıştırıcı bir gün – özellikle sizin için sevgili Koç. İletişim gezegeni olan Merkür, İkizler burcunda geriliyor ve üçüncü iletişim evinize kafa karışıklığı getiriyor. Ayrıca Merkür, bilinçaltınızda Balık burcundaki sisli Neptün ile zor bir durum oluşturuyor. Bu, işinizde kafa karışıklığı, yanlış anlamalar ve yanlışlıklar getirebilir. Sabır uygulamak ve odaklanmak bugün sizin için önemlidir.

Biraz romantizm biterse ve dans kartınızda bir yer isterse, evet deyin.

Koç Burcu 5 Haziran 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Cumartesi günleri düpedüz çekişmeli Koç. Yönetici gezegeniniz, Mars’ı asker olarak, günü hakikat arayan Plüton ile hararetli bir muhalefette geçiriyor. Bu yönün ruh halinizi, duygusal tepkilerinizi ve güç dinamikleri konusundaki farkındalığınızı yoğunlaştırması muhtemeldir. Geçmişin iyi gizlenmiş unsurları gün boyunca kendilerini güçlü bir şekilde izler, bu yüzden potunuzu neyin karıştırdığını ayarlamaya çalışın. Ay’ın burcunuza yerleştirilmesi fiziksel olarak serbest bırakılmayı gerektirdiğinden egzersiz önemlidir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.