Koç Burç Yorumları 29 Haziran 2021

Koç burcunun 29 Haziran 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Koç burcunu 29 Haziran 2021 Salı günü neler bekliyor? Koç burcunu 29 Haziran 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 29 Haziran 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 29 Haziran 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKoç burcu 29 Haziran 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu 29 Haziran 2021 Salı Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugünün ayı, kapanış, rüyalar, gizli gündemler ve perde arkasındaki her şeyden oluşan gizli on ikinci evinizi aydınlatacak ve bu da sizi içe dönmeye ve günlük rutinden geri çekilmeye teşvik edecek, ancak dahası var. Luna, eviniz, aileniz ve duygusal temellerinizden oluşan dördüncü evinizde güneşle uyum içinde ve karşılıklı kabulde olacak ve siz de hak ettiğiniz bir ara için hazırsınız. Tatlınız size yer açmakta zorlanıyor mu, Koç? İletişim sektörünüz aracılığıyla ay ve Merkür arasında bir kare, en içteki duygularınızı ifade etme ihtiyacı ile gerçekte ilettiğiniz şey arasında sürtüşme yaratabilir. Açıkça konuşmak.

Koç Burcu 29 Haziran 2021 Salı Günlük ilişki Burç Yorumu

Büyük arkadaşlarınız, size aileden çok benzeyenler, garip bir şekilde hayatı olması gerekenden biraz daha zorlaştırıyorlar. Onları düzeltemezsen, kimse yapamaz, o yüzden devam et!

Koç Burcu 29 Haziran 2021 Salı Günlük İş Burç Yorumu

Koç, bu iş fikirlerinizi başkalarıyla paylaşmak için bir gün. Balık ayı, gizli onikinci evinizde geri giden Balık burcundaki geniş Jüpiter ile bir bağlantı kuruyor. İş yerinde sessizce üzerinde çalıştığınız fikirleri tartışmaktan etkilenmiş hissedebilirsiniz. İyi haber şu ki, müşteriler veya VIP’ler buna açık olabilir. Ay ayrıca kariyer evinizde geri giden Plüton ile uyumlu bir bağlantı kuruyor. Çok çalıştınız ve şimdi ödülleri toplayabilirsiniz.

Duygusal bir çıkışa mı ihtiyacınız var? Yemekte bulamazsınız. Bunun yerine egzersiz yapmayı deneyin.

Koç Burcu 29 Haziran 2021 Salı Günlük Burç Yorumu

Bugün biraz yalnız kal, Koç. Çaresizce yeniden şarj edilmeye ihtiyacınız var ve kendinizi herhangi bir zorlayıcı sosyal duruma dahil etmekten kaçınmalısınız. Luna’nın barış arayan Balık burcundaki varlığı, özellikle yaratıcılığınızı harekete geçiren özerk bir aktivite içeriyorsa, dinlenme ve iyileşme için ideal bir gün olmasını sağlar. Luna’nın elektrikli Uranüs ile pürüzsüz teması, yeteneklerinize taze bir hayat solumanıza yardımcı olur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.