Koç Burç Yorumları 21 Haziran 2021

Koç burcunun 21 Haziran 2021 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Koç burcunu 21 Haziran 2021 Pazartesi günü neler bekliyor? Koç burcunu 21 Haziran 2021 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 21 Haziran 2021 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 21 Haziran 2021 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKoç burcu 21 Haziran 2021 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu 21 Haziran 2021 Pazartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Güneşin sezgisel Yengeç yoluyla yıllık yolculuğu için tam zamanında, bugünün için için yanan Akrep ayı, yakınlık, paylaşılan kaynaklar ve enerji alışverişleriyle ilgili boğucu sekizinci evinizde dolaşmaya devam edecek, sizi duygusal olarak ruh eşi bağlantılarınızı çevreleyen temalara ve “ver ve al” konusuna bağlayacak. ” (veya eksikliği) önemli bir birlik içinde. Koç, Luna, gizemli onikinci eviniz, rüyalar ve sahne arkasındaki her şey aracılığıyla rüya gibi Neptün ile uyumlu bir uyum içinde olacak – siz ve sevgiliniz arasındaki tüm sınırları ortadan kaldıracak. Bu nedenle, bu kişiye bağlı değilseniz enerjinizi koruduğunuzdan emin olun. Luna’nın Venüs’le üçgen açı yapması duygusal rahatlık sağlar, ancak yalnızca içeri girmeye istekliyseniz.

Koç Burcu 21 Haziran 2021 Pazartesi Günlük ilişki Burç Yorumu

Bugün yeni bir şeye imza atmamak için elinizden gelenin en iyisini yapın. Akıl sağlığınızın (veya ondan geriye kalanların) çok fazla dağılmasını önlemek için insanları bir süre ertelemeniz gerekebilir. Birkaç gün bekleyin.

Koç Burcu 21 Haziran 2021 Pazartesi Günlük İş Burç Yorumu

Bu senin için büyülü bir gün gibi gelebilir, Koç. Belirlediğiniz düşüncelere ve niyetlere dikkat etmek önemlidir, çünkü bunlar gerçekten tezahür edebilirler! Yengeç burcundaki bol Venüs ile Balık burcundaki rüya gibi Neptün arasında pozitif bir bağlantı vardır. Yeni bir başlangıç ya da işinizin gidişatını değiştirme hayali kuruyorsanız, bunu düşünmek için harika bir gün olabilir. Ne hayal edersen onu yapabilirsin!

Enerjinizi, başkalarının ulaştığınız rahatlık düzeyine ulaşmasına yardımcı olmak için kullanın.

Koç Burcu 21 Haziran 2021 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Kendi özel hayal dünyanda biraz zamana ihtiyacın var, Koç. Mümkünse, kendinizi bugün toplumun taleplerinden uzaklaştırın, çünkü derin duygulara sahip Akrep ayı, sizi yakınlık etrafında halının altına süpürülmüş herhangi bir duygu veya hikayeyi keşfetmeye itiyor. Başka bir yerde, romantik Venüs, hayali Neptün ile aynı hizadadır ve ilişki konularına keyifli bir rüya hali getirir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.