Koç Burç Yorumları 11 Haziran 2021

Koç burcunun 11 Haziran 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? Koç burcunu 11 Haziran 2021 Cuma günü neler bekliyor? Koç burcunu 11 Haziran 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 11 Haziran 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 11 Haziran 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKoç burcu 11 Haziran 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu 11 Haziran 2021 Cuma Günlük Aşk Burç Yorumu

Bir molaya ihtiyacın var, Koç. Bu, özellikle dünkü inanılmaz derecede güçlü ay tutulmasından sonra geçerlidir. Ama iyi haber şu ki, ay sonunda rahat dördüncü eviniz, aile ve duygusal temelleriniz aracılığıyla sezgisel Yengeç burcuna geçecek ve sizi bir adım geri atmaya ve kendinizi içten dışa beslemeye teşvik edecek. Luna ayrıca dinlenme, geri çekilme ve kapanma ile ilgili gizli onikinci evinizde Jüpiter ile uyum içinde olacak. Bu yüzden, bunu ruhsal bir sıfırlama fırsatı olarak kabul edin. Tanrıça buna ihtiyacın olduğunu biliyor. Başka bir notta, Luna büyüleyici Venüs ile kavuşacak ve Mars’ın sinematik Aslan’a geçişi için tam zamanında. Şimdi dinlenin, böylece daha sonra oynayabilirsiniz.

Koç Burcu 11 Haziran 2021 Cuma Günlük ilişki Burç Yorumu

Spiritüel pilleriniz yeniden şarj oluyor – bu yüzden kendinizi bu kadar tükenmiş hissediyorsunuz! Sadece arkanıza yaslanın ve olmasına izin verin, sanki çok fazla parti yapmaya çalışıyormuşsunuz gibi, onları bir hiçe indiriyorsunuz.

Koç Burcu 11 Haziran 2021 Cuma Günlük İş Burç Yorumu

Sevgili Koç, profesyonel hayatında biraz şans geliyor. Bu kadar yoğun bir odaklanma süresinden sonra bunu hak ediyorsunuz. Yengeç ayı, kariyerle ilgili onuncu evinizde bol Venüs ile bir bağlantı kuruyor ve güçlü Oğlak burcundaki Plüton’a karşı çıkıyor. Bu yön, işyerinde otorite etrafında hissettiğiniz iç gerginliğin bir kısmını hafifletmeye yardımcı olabilir. Ek olarak, kendinizi ifade ettiğiniz beşinci evinizde Aslan burcuna geçiş yapan yöneticiniz Mars ile kendinizi son derece yaratıcı hissediyorsunuz.

Bunca koşuşturmadan sonra, bugün işler yavaş olacak. Molanın tadını çıkarmaya çalışın.

Koç Burcu 11 Haziran 2021 Cuma Günlük Burç Yorumu

Bir Koç olarak, korkusuz, savaşçı gezegen Mars tarafından kozmik olarak yönlendirilirsiniz. Cuma günü, aşırı duygusal Yengeç’ten ayrılıp oyuncu Aslan’a atlayan Mars’ı hareket halindeyken mutlu bir şekilde buluyor. Bu geçiş moralinizi yükseltir ve odağınıza hakim olan aile veya ev hayatı dramalarından temiz bir şekilde uzaklaşmanıza yardımcı olur. Mars’ın Aslan’daki zamanı, şu andan 29 Temmuz’a kadar sizi yaratıcı ve romantik tarafınızla yeniden buluşturuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.