İkizler Burç Yorumları 9 Haziran 2021

İkizler burcunun 9 Haziran 2021 Çarşamba günü için burç yorumları neler? İkizler burcunu 9 Haziran 2021 Çarşamba günü neler bekliyor? İkizler burcunu 9 Haziran 2021 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 9 Haziran 2021 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 9 Haziran 2021 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıİkizler burcu 9 Haziran 2021 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu 9 Haziran 2021 Çarşamba Günlük Aşk Burç Yorumu

Büyülü yeni bir başlangıç yaklaşıyor ve burcunuzda yarınki yeni ay güneş tutulması sizi ileriye taşımak için burada, İkizler. Ancak bu arada, bugünün ayı burcunuzda Kuzey Düğüm ile yan yana oturacak ve aynı anda özgürlüğü seven onbirinci eviniz, dostluk ve dünyaya ait olma duygunuz aracılığıyla yaralı şifacı Chiron’a seksen yapacak. Bazılarınız aşk hayatınızda bir dönüm noktasında olabilir ve belki de bu adımı atmaktan geri duruyorsunuz. Bu, başkalarının ne diyebileceğinden korkmaktır. Yüzeysel geliyor ama özgürlüğünüz mercek altına alınıyor ve inandığınız şey için ayağa kalkma zamanı.

İkizler Burcu 9 Haziran 2021 Çarşamba Günlük ilişki Burç Yorumu

Yolunuza çıkan büyük enerjinin tadını çıkarın. İşleri halletmek ve neredeyse her yerde iyi vakit geçirmek sizin için çok kolay. En kötü angaryalar bile sizi meşgul edebilir ve havalı insanlar ortaya çıkmaya devam eder.

İkizler Burcu 9 Haziran 2021 Çarşamba Günlük İş Burç Yorumu

İkizler, kariyerinizde ve kişisel dünyanızda büyük değişimlerin zirvesisiniz. Ay, benliğinizle ilgili ilk evinizde büyüyen bir hilal oluşturuyor ve profesyonel sektörünüz Balık’taki Jüpiter tarafından pozitif olarak güçlendiriliyor. Birlikte, bu enerjiler, işiniz söz konusu olduğunda sizi en özgün benliğiniz olmaya zorluyor. Gerçek inançlarınızı nerede tuttunuz ve profesyonel olarak tutkulu olduğunuz şeyler nelerdir? Bugün, devasa büyüme öncesi bir yansıma dönemidir.

Çiğneyebileceğinden fazlasını ısırabilirsin. Başa çıkmak için çok fazlaysa yardım isteyin.

İkizler Burcu 9 Haziran 2021 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Bugün vücudunu dinle İkizler. Tamamen zihinsel dünyanıza dalmaya eğilimlisiniz, bu yüzden ayın burcunuzdaki besleyici varlığının sizi fiziksel ihtiyaçlarınızla yeniden tanıştırmasına izin verin. Enerji seviyelerinin düşük olması muhtemeldir, ancak Luna’nın yetenekli Satürn ile bağlantısı, yeni ortaya çıkan yaşam vizyonunuzdan kopmanıza yardımcı olabilir. İş yerine kolaylığa öncelik vermeyi hedefleyin!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.