İkizler Burç Yorumları 3 Haziran 2021

İkizler burcunun 3 Haziran 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? İkizler burcunu 3 Haziran 2021 Perşembe günü neler bekliyor? İkizler burcunu 3 Haziran 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 3 Haziran 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 3 Haziran 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 3 Haziran 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu 3 Haziran 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

Gezegensel yöneticiniz Merkür, burcunuz aracılığıyla geriye doğru gitmeye devam ediyor, size adımlarınızı yansıtmak, gözden geçirmek ve geri çekmekten başka seçenek bırakmıyor, İkizler. Tek? Kabul, Merkür gerilemesi sırasında yeni bir şeye başlamak tipik olarak hoş karşılanmaz, ancak bu, aşk hayatınızın bu süreçte test edilmeyeceği anlamına gelmez. Bu, özellikle istikrar arayan ikinci eviniz aracılığıyla Venüs ile halka açık onuncu itibar eviniz aracılığıyla ilişki sektörünüzün hükümdarı olan Jüpiter arasında bugünün üçlüsünü düşündüğümüzde doğrudur, ancak anahtar gerekli sınırları belirlemektir. Yakalayış? Merkür gerilemesi Neptün ile çatışacak, bu yüzden her şey göründüğü gibi değil.

İkizler Burcu 3 Haziran 2021 Perşembe Günlük ilişki Burç Yorumu

Dışarı çıkanlar kadar şımarıksın ve rekreasyonel olarak insanların zihnini bozmalısın. Ne kadar çirkin olursa olsun fikirlerinizi ifade etmek ve iyi sonuçlar beklemek için harika bir zaman.

İkizler Burcu 3 Haziran 2021 Perşembe Günlük İş Burç Yorumu

Kariyerinizde ilerleme kaydetmeyi bekleyin, İkizler. Büyük vardiyalar meydana gelmeye başladıkça, bazen ayrıntıların üzerinden geçmeniz gerekir. İlk benliğinizdeki İkizler güneşi, dokuzuncu bilgelik evinizde Kova burcunda geri giden Satürn ile destekleyici bir bağlantı oluşturuyor. Aynı zamanda, kariyer sektörünüzde Merkür retrograd ve Neptün arasında bir miktar gerilim yaşıyorsunuz. Anlaşmaları çok hızlı imzalamaya veya başkalarının iyiliği için gerçekten istediğiniz şeyi kaybetmeye dikkat edin. Kendinize karşı dürüst olun, İkizler.

Birisi sizi gerzek olmakla suçlarsa, bu bir iltifattır. Kontrol sizde.

İkizler Burcu 3 Haziran 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

İkizler bugün çok sayıda canlandırıcı kozmik bağlantı birleşiyor. Aydınlatıcı güneş, yetenekli Satürn ile destekleyici bir bağlantı kurar ve topraklanmış bir sorumluluk ve disiplin duygusu yaratır. Bu eşleştirme, vizyonunuz hakkında gerçekçi olmanıza yardımcı olur ve bunu gerçekleştirmek için gerekli adımları atmanızı sağlar. Başka yerlerde, manyetik Venüs vizyoner Jüpiter ile aynı hizaya gelir ve kariyerinize ve mali durumunuza pozitif büyüme çeker.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.