İkizler Burç Yorumları 29 Haziran 2021

İkizler burcunun 29 Haziran 2021 Salı günü için burç yorumları neler? İkizler burcunu 29 Haziran 2021 Salı günü neler bekliyor? İkizler burcunu 29 Haziran 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 29 Haziran 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 29 Haziran 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıİkizler burcu 29 Haziran 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu 29 Haziran 2021 Salı Günlük Aşk Burç Yorumu

Kontrol ihtiyacını teslim et, İkizler. Güneş, istikrar arayan ikinci konfor, finans ve değerler evinize enerji vermeye ve canlandırmaya devam ederken, bugün otoriter onuncu evinizdeki ayı üçgen yapacak. Elbette, ne istediğinizi biliyorsunuz ve daha azına razı olmayacaksınız, ama bazı şeyleri fazla düşündüğünüzü düşünmüyor musunuz? Ay ve gezegen yöneticiniz Merkür arasındaki bugünün zorlu karesi, yanılsamalar yaratmaya mahkumdur – kalbiniz ve zihniniz arasındaki sürtünmeden bahsetmeye gerek yok. Onların “bir” olduklarına ikna olduysanız, o zaman sizi adım atmaktan alıkoyan ne? Bir mesafeden sabitlenmek sizi ancak bir yere kadar götürebilir.

İkizler Burcu 29 Haziran 2021 Salı Günlük ilişki Burç Yorumu

Havalı bir şeyin olmasını umarak öylece bekleyemezsin. Öyle yapmak zorundasın! Enerjin biraz dağılmış, ama en azından harika bir şeyin tohumlarını ekecek kadar enerjin var.

İkizler Burcu 29 Haziran 2021 Salı Günlük İş Burç Yorumu

Kariyer altını bugün sizin için olabilir, İkizler. Olumlu değişimlere ve büyümeye açık olun! Balık burcundaki ay, kariyerinizin onuncu evinde, geri giden Balık burcundaki şanslı Jüpiter ile pozitif bir bağlantı kuruyor. İşinizle ilgili olarak çok fazla kişisel gelişim ve içsel değişiklikler yaşadınız. Şimdi, evren size ileriye doğru olumlu bir yol getiriyor. Avantajlardan yararlanın ve bugün işinizde elinizden gelenin en iyisini yapın. Diğerleri fark edecek ve size yardım edecek!

Etrafınızdaki kavga streslidir, ancak size uzlaşmanın değerini hatırlatır.

İkizler Burcu 29 Haziran 2021 Salı Günlük Burç Yorumu

İkizler, bugün kariyer planlarınızı ilerletin. Ay, tüm gün duygusal Balıklar arasında dolanır ve odağınızı hırslarınızın durumuna yönlendirir. Bu ileri yolda ince ayar ne kullanabilir? Luna’nın değişim getiren Uranüs ile olan destekleyici bağlantısı, neyin değişmesi gerektiğine dair yeni bir ilham dozu ve içgörü getirmeye yardımcı olur. Yeteneklerinizin parlamasına izin verin ve kendinizi sergileyin!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.