İkizler Burç Yorumları 24 Haziran 2021

İkizler burcunun 24 Haziran 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? İkizler burcunu 24 Haziran 2021 Perşembe günü neler bekliyor? İkizler burcunu 24 Haziran 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 24 Haziran 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 24 Haziran 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıİkizler burcu 24 Haziran 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu 24 Haziran 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

Arındırın, bırakın ve gücünüze adım atın, İkizler. Bugünün Oğlak burcundaki dolunayı, yakınlık, enerji alışverişleri, artık enerjiler ve ruh eşi bağlantılarıyla ilgili boğucu sekizinci evinizi harekete geçirecek – ortak finansmandan önemli bir ortaklığın eşit “alıp verme”sine kadar her şeyi vurgulayacak. Üstelik, cilveli Venüs, güvenlik arayan ikinci değer sistemleri evinizdeki yolculuğunun ortasında, haritanızın bu alanı aracılığıyla güç merkezi Plüton’a karşı bir muhalefet yapacak. Ve bekar veya zaten bağlı olmanıza rağmen, bu geçiş mevcut durumunuzda şüpheleri ve/veya sahiplenmeyi tetikleyebilir. Ancak, bu güç mücadelelerinin nereden kaynaklandığını düşünmek size kalmış.

İkizler Burcu 24 Haziran 2021 Perşembe Günlük ilişki Burç Yorumu

Biri size neler olduğunu anlatmaya çalışıyor ama tek duyabildiğiniz bir eleştiri yağmuru. Bu büyük bir kopukluk! Sinirlenmeye başlarsanız, yürüyüşe çıkın ve nefes verin.

İkizler Burcu 24 Haziran 2021 Perşembe Günlük İş Burç Yorumu

İkizler, iş bütçenizle ilgili konular bugün değişebilir. Belki de Oğlak burcundaki yeni ay yeni bilgiler ortaya çıkarıyor. Belki bir yatırımcı değişir veya sizin fark ettiğiniz kadar bütçeniz olmayabilir. Şu anda en iyisi gibi görünmese de, nihayetinde işiniz için daha iyi. Oğlak dolunayı sekizinci yatırımcı evinizde ve Balık retrosunda Jüpiter ile pozitif bir bağlantı kuruyor. İyi haber şu ki, para sektörünüzde Venüs Yengeç’ten destek alıyorsunuz.

Her şeyin halledilmesinin tek yolu, sorumluluğu üstlenmenizdir. İnsanlar liderliğinizi takip eder.

İkizler Burcu 24 Haziran 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Bir İkizler olarak, tüm esnafların bir krikosusunuz. Yılın bu zamanı, çeşitli becerilerinizi geliştirmenizi ve geliştirmeye değer birine odaklanmanızı istiyor. Ayrıca, özgüveniniz ve geçerlilik duygularınız ve bunların yeteneklerinizi hayata geçirme yeteneğinizi nasıl engellediği ile ilgili sorunlarla da boğuşuyor olabilirsiniz. Bugünün gerçekçi Oğlak burcundaki dolunayı, hala önünüzde duran ve kaldırılması gereken tıkanıklıkların altını çiziyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.