İkizler Burç Yorumları 22 Haziran 2021

İkizler burcunun 22 Haziran 2021 Salı günü için burç yorumları neler? İkizler burcunu 22 Haziran 2021 Salı günü neler bekliyor? İkizler burcunu 22 Haziran 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 22 Haziran 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 22 Haziran 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıİkizler burcu 22 Haziran 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu 22 Haziran 2021 Salı Günlük Aşk Burç Yorumu

Kim olduğunu hatırla İkizler. Ruh düzeyinde sizinle gerçekten rezonansa giren enerjilere kalbinizi açın; orta karar vermeyin. Güneş, güvenlik arayan ikinci konfor, finans ve değer sistemleri evinizden parlıyor – banka hesabınızdan güven seviyelerinize kadar her şeye enerji veriyor ve canlandırıyor. Buna ek olarak, bugünün ayı, bire bir ortaklıklar ve diğer önemli kişilerden oluşan kararlı yedinci evinize dokunacak. Bu, sevgilinizin ihtiyaçlarının yanı sıra romantik ilişkilerinize de duygusal bir vurgu getiriyor. Bunu akılda tutarak, bunun duygusal olarak sizi tatmin edip etmediğini veya sizi sadece konfor bölgenizde tutup tutmadığını düşünmek önemlidir.

İkizler Burcu 22 Haziran 2021 Salı Günlük ilişki Burç Yorumu

Herkes birinin öne çıkmasını ve liderliği ele geçirmesini beklemeye başladığında, herhangi bir grup faaliyetinin durması muhtemeldir. Pompayı çalıştırırsanız, diğerleri bunun harika olduğunu ve gösterinin devam edebileceğini görecektir.

İkizler Burcu 22 Haziran 2021 Salı Günlük İş Burç Yorumu

İkizler, bu sizin için olumlu bir değişim! Yönetici gezegeniniz Merkür, İkizler’de nihayet benliğiniz ve kimliğinizle ilgili ilk evinizde doğrudan dönüyor. Bu, yaşadığınız kafa karışıklığını sona erdiriyor. Gerileme döneminde sizin için yanlış anlamalar, yanlış iletişim ve yanlışlıklar meydana gelebilirdi. Artık biraz rahatlama hissedebilir ve tekrar işinize odaklanabilirsiniz. Dikkatli olmak hala önemlidir çünkü Merkür, kariyerinizin onuncu evinde Balık burcundaki sisli Neptün ile sert bir açı oluşturmaya devam edecek. İyi haber şu ki, en yoğun kısımdan çıktık!

Bir değişiklik için can atıyorsun, ama sabırlı ol. Her şey bir yolu görmek için çok bulanık.

İkizler Burcu 22 Haziran 2021 Salı Günlük Burç Yorumu

Dünyanız bugün yeniden odaklanıyor, İkizler. Yönetici gezegeniniz, haberci Merkür, haftalardır gerileme evresinde geriye doğru dans ediyor. Salı günkü gökyüzü, Merkür ileriye doğru hareket ederken hoş bir hız değişikliği getiriyor. Bu geçiş, bir miktar netlik getiriyor ve kimlik, bireysellik ve bağımsızlık etrafında kurcaladığınız tüm sorunları takip ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.