İkizler Burç Yorumları 18 Haziran 2021

İkizler burcunun 18 Haziran 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? İkizler burcunu 18 Haziran 2021 Cuma günü neler bekliyor? İkizler burcunu 18 Haziran 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 18 Haziran 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 18 Haziran 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıİkizler burcu 18 Haziran 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu 18 Haziran 2021 Cuma Günlük Aşk Burç Yorumu

Kendini ifade et, İkizler. Evren sana flört etmen için izin veriyor. Ay, tutkulu beşinci evinizi aşk, delilik, romantik senaryolar ve yaratıcı düşüncelerle harekete geçiriyor. Bu, duygusal dikkatinizi, sevgi arzularınızı çevreleyen temalara ve ayrıca içinizdeki çocukla olan ilişkinize getiriyor. Unutmayın, Luna, iletişim, düşünce süreci ve yakın çevreden oluşan meraklı üçüncü eviniz aracılığıyla öfkeli Mars ile uyum içinde olacak ve ne demek istediğimi anlıyorsanız, “mesajı” aktarmayı kolaylaştıracak. Bununla birlikte, oyun oynuyorsanız ve konuşmak istemiyorsanız, beden dili çok şey anlatır.

İkizler Burcu 18 Haziran 2021 Cuma Günlük ilişki Burç Yorumu

Bugün seyahati ve yabancı kültürü inanılmaz çekici buluyorsunuz – her zamankinden çok daha fazla. Yakında yola çıkmak için planlar yapmak veya başka bir ulusun fikirlerini ve şenliklerini özümsemek için harika bir zaman.

İkizler Burcu 18 Haziran 2021 Cuma Günlük İş Burç Yorumu

Bugün satır aralarını okumak önemli İkizler. Dikkatli olmazsanız bugün yanlış iletişim, aldatma veya iş kazaları meydana gelebilir. Tanımadığınız birinden bir sözleşme, anlaşma veya iletişim alırsanız, kesinlikle sezgiyi kullanın Bu, kariyerinizin onuncu evinizdeki İkizler güneşi ile Balık burcundaki sisli Neptün arasındaki kafa karıştırıcı açıdan kaynaklanmaktadır. Bu gezegensel uyum sırasında, iş dedikodularından, yeni bir şeye başlamaktan ve yeni ittifaklar kurmaktan kaçının. Gezegensel yöneticiniz Merkür de onun üzerinde geri harekette.

İdeallerinize sahip çıkın. Uzlaşmanın tamamen kabul edilemez olduğu tek alandır.

İkizler Burcu 18 Haziran 2021 Cuma Günlük Burç Yorumu

İkizler, sırtınıza yapışan ağır hislerden sıyrılın. Ay güzellik arayan Terazi’ye doğru kıvrılırken Cuma günü gökyüzü, eğlenceyi ve zevki her şeyden öncelemenize yardımcı olmak için çalışır. Luna, günü enerjik Mars’la destekleyici bir bağlantı içinde geçirerek, tutku projelerine zaman ayırmak için özellikle ideal bir zamandır – çünkü onları ışıldatacak dayanıklılığa ve yaratıcı güce sahipsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.