İkizler Burç Yorumları 12 Haziran 2021

İkizler burcunun 12 Haziran 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? İkizler burcunu 12 Haziran 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? İkizler burcunu 12 Haziran 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 12 Haziran 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 12 Haziran 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıİkizler burcu 12 Haziran 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu 12 Haziran 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

İkizler, düşün, geri çekil ve seçeneklerine daha yakından bak. Ay, istikrar arayan ikinci konfor, finans ve değer sistemleriniz aracılığıyla Venüs’ün yanında oturmaya devam eder, sizi duygusal olarak ruh zenginliğiniz ve genel güvenlik duygusu etrafında dönen temalara bağlar. Ve bekar veya bağlı olmanıza rağmen, Luna’nın yaralı şifacı Chiron’a karesi gerilim yaratabilir – özellikle de duygularınızı kasıtlı olarak ihmal ediyorsanız veya bastırıyorsanız. Ayın asi Uranüs’e altmışlığı (bilinçsiz alışkanlıklardan ve gizli gündemlerden oluşan gizli onikinci eviniz aracılığıyla) sizi bir şeyden ve/veya sizi durgun tutan birinden kurtarmak için burada.

İkizler Burcu 12 Haziran 2021 Cumartesi Günlük ilişki Burç Yorumu

Şu anda herkes kadar akıllısın, o yüzden bundan en iyi şekilde yararlan! İlerlemek için sistemi oynayabilir, o bal için doğru bir rota çizebilir veya insanlarınızla zaman geçirmenin yeni bir yolunu bulabilirsiniz.

İkizler Burcu 12 Haziran 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

İkizler, kozmos, odak noktanızı kazandığınız gelire ve yaptığınız işten aldığınız paraya yerleştiriyor. Yengeç ayı, ikinci evinizde bol miktarda Venüs’ün enerjisini canlandırıyor; bu olumlu bir yön. Bu uğurlu enerji, uzun vadeli umutlarınız, hayalleriniz ve dileklerinizle ilgili bir değişiklik şeklinde gelebilir. Belki de işinizin belirli bir yönünün artık uymadığını fark ediyorsunuz ve sizi daha fazla telafi eden bir yöne gitmeye karar veriyorsunuz. İhtiyaçlarını dinle İkizler.

Bu zaferi elde etmenize yardımcı olacak bazı güvenilir ortaklara ihtiyacınız olacak. Planınızı paylaşın.

İkizler Burcu 12 Haziran 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Bugünün kozmik manzarası yatıştırıcı bir banyo gibidir, İkizler. Kendinizi onun şifalı sularına bırakın ve zorlu bir haftanın ardından kendinizi toparlayın. Ay, birkaç kozmik bağlantı kurarak duygulu Yengeç’in içinden geçer. Bu sonuçta günü yavaşlatır ve fazla aktivite olmadan yapar. Luna’nın buradaki varlığı, sizi tasarruf ve harcama alışkanlıklarınızı keşfetmeye teşvik ederken, aynı zamanda yol kenarına düşmüş doğal yetenekleri yeniden gözden geçirmenizi sağlıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.