Haftalık Burç Yorumları (7 Haziran – 13 Haziran Haftası)

Haftalık burç yorumları ve KoçBoğaYengeçİkizlerAslanBaşakTeraziKovaAkrepYayOğlakBalık burçlarının burç yorumları yazımızda.

Koç Burcu
Koç Burcu 7 Haziran – 13 Haziran Haftalık Burç Yorumları

Koç, hayatında bir açı değiştiği için manzara bu hafta farklı görünüyor.

Hafta, 6 Haziran’da Disneyland’de Çay Fincanı gezintisi gibi hafif bir heyecanla başlıyor. Boğa burcundaki ay, sakinleştirici enerji getirerek balzamik dönemine girer. Düşünmeden “şimdi satın al” butonuna tıklayabilirsiniz ve birkaç gün sonra gizemli paketler kapınıza kadar gelir. Ay, Uranüs’ün yanından kısa bir süre geçer ve dondurma için sıraya girerseniz, büyük olasılıkla ekstra sıcak şekerlemeli tam bir dondurma sipariş edersiniz. Bu barışçıl enerji, yakında gerçekleşecek olan değişiklikleri gizler.

10 Haziran Perşembe günü İkizler burcundaki güneş iletişim evinizde geri giden Merkür ile kavuşum yapacak. Bugün, mahalledeki tüm köpeklerin havlamaya başlaması gibi bir heyecan ve enerji var. Telefonunuz çalıyor olabilir, metinlerin cevaplanması ve e-postaların gönderilmesi gerekiyor. Bugün, hemen ilgilenmenizi gerektiren bir sözleşmeniz olabilir. Ve beklediğinizden çok daha uzun ve belki de daha karmaşık.


Boğa Burcu
Boğa Burcu 7 Haziran – 13 Haziran Haftalık Burç Yorumları

Boğa, artık iyi tanımlanmış bir planın çöküşü gibi görünüyor. Bu hafta daha iyi bir plan şekilleniyor.

Boğa burcunuzdaki balzamik ay sayesinde 6 Haziran’da hafta sağlam bir temel ile başlıyor. Önümüzdeki birkaç gün için, otomatik pilota tıklayıp birlikte yelken açabilirsiniz. Etrafınızdaki bazı insanlar size yardımcı olmaktan mutluluk duyar. Ve her zamanki yardımcı olmayanlar da öyle olmaya devam ediyor. Bunların hepsi tanıdık bölge. Ancak arka planda, değişikliklerin yakında geleceğine dair bir his var.

10 Haziran Perşembe günü İkizler burcundaki güneş para evinizde geri giden Merkür ile kavuşum yapacak. Şimdi zemin Jack ve Fasulye Sırığı gibi ayaklarınızın altından kayıyor. Küçük bir fasulye, yaşamı değiştiren bir olaya dönüşür. Önünüzde yükselen bir finansal fırsat, kaldırabileceğinizden çok daha büyük görünebilir. Bunun sizi nereye götürebileceğini görmek için yukarıya bakmalısınız, sadece bu hafta değil, önümüzdeki birkaç yıl içinde sizi nereye götürebilir.


İkizler Burcu
İkizler Burcu 7 Haziran – 13 Haziran Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta, büyük bir değişiklik nihayet odaklanıyor. İkizler, biraz özgürlük kazanırsın.

Hafta görünüşte diğerleri gibi başlar. 6 Haziran’da Boğa burcu dinlenme ve iyileşme evinizden geçiyor. Fazladan bir gün izin alarak haftaya yavaş bir başlangıç yapabilirsiniz. Gelen kutunuzda biriken e-posta yığınını yanıtlamak için Salı hatta Çarşamba gününe kadar bekleyebilirsiniz. Ve her şey sakin görünse de, örümcek hissin karıncalanıyor. Bir şeyin geldiğini biliyorsun. Parmağınızı tam olarak üzerine koyamazsınız.

10 Haziran Perşembe günü, İkizler burcundaki güneş (doğum günün kutlu olsun!) güven evinizde geri giden Merkür ile kavuşum yapıyor. Şimdi enerji, kavşaktaki arabaları uyarmak için korna çalan bir tren gibi değişiyor. Değişimin hangi yönden geldiğini görmek için her iki yöne de bakmayı bırakırsınız. Ve can sıkıntısı bitmek üzere olduğu için biraz heyecan hissedebilirsiniz.


Yengeç Burcu
Yengeç Burcu 7 Haziran – 13 Haziran Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta, kısıtlamalara karşı baskı hissedebilirsiniz. Yengeç, bu hafta kısıtlamalar kalkıyor.

6 Haziran’da, Boğa burcundaki ay genel olarak gruplar ve topluluklar evinizden geçerken, arkadaşlarla bağlantılara odaklanarak başlıyor. Parkta yürüyüşe çıkmak veya topluluk bahçesinde çalışmak için bir araya geliyor olabilirsiniz. Her şeyin aynı kalacağını beklemek çok kolay. Ancak sadece geçen yıla baktığınızda, ne kadar şeyin değişebileceğini hatırlatıyorsunuz. Şimdi, daha fazla değişiklik geliyor.

10 Haziran Perşembe günü, İkizler burcundaki güneş, gizli motivasyonlar evinizde geri giden Merkür ile kavuşum yapacak. Bugün güneş, alışılmış davranışlara ve sonsuz zihinsel döngüye ışık tutuyor. Kafanıza takılan şarkı aslında bir mesajdır. Ve mesajı deşifre edecek kadar durabilirsen, şarkı duracaktır. Bugün, Evrenden gelen mesajlara bakma fırsatınız var.


Aslan Burcu
Aslan Burcu 7 Haziran – 13 Haziran Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta, cesur olduğunuzu kanıtlamak isteyebilirsiniz. Aslan, diğerleri senden öğreniyor.

Hafta birkaç “nominal” günle başlar (bir astronotun tanımlayacağı gibi). İyi bir iş akışı var gibi görünüyor ve bir görevi bitirdiğinizde listede bir sonraki beliriyor. 6 Haziran’da Boğa ayı, Uranüs’ün yanından geçerken tek bir teknoloji patlamasıyla birkaç günlüğüne kariyer evinizden huzur içinde akıyor. Bu, kısa bir elektrik kesintisine neden olabilir veya yazıcı bilgisayarla bir saat kadar konuşmayı kesebilir. Ancak bu, olacakların habercisi olabilir.

10 Haziran Perşembe günü, İkizler burcundaki güneş, topluluk evinizde geri giden Merkür ile kavuşum yapacak. Bağlantılı olduğunuz bir organizasyon çevresinde çok fazla aktivite var. Yönetim kurulu üyesiyseniz, muhtemelen üyeler arasındaki bir anlaşmazlığı yönetiyorsunuzdur. Ayrıca yeni bağlantılar ve yeni insanları karşılama konusunda çok fazla enerji var.


Başak Burcu
Başak Burcu 7 Haziran – 13 Haziran Haftalık Burç Yorumları

Başak, geçmiş bir korku dağılır. Bu hafta, diğerleri “cesurunuzun ne kadar büyük olduğunu” görüyor.

Hafta, 6 Haziran’da uyumlu Boğa burcunun maneviyat evinizden geçişiyle başlıyor. Önümüzdeki birkaç gün boyunca, dikkatli, ruhsal uygulamalarla hayatınıza barış getirebilirsiniz. Bu geleneksel bir uygulama veya oldukça pratik bir şey olabilir. Küçük sebze bahçenizde saygıyla çalışmak ruhsal bir eylem olabilir. Aileniz için sıfırdan bir somun ekmek pişirmek, neşeyle bağlantı kurabilir. Ve ay balzamik geçişine devam ederken, enerjinin değişime doğru kaymaya başladığını hissedebilirsiniz.

10 Haziran Perşembe günü İkizler burcundaki güneş, kariyer evinizde geri giden Merkür ile kavuşum yapacak. Bu, raporların zamanı geldiğinde, toplantıların düzenlendiği ve iletişimlerin geç kalmaması gereken olağanüstü yoğun bir zaman olabilir. Son teslim tarihini karşılamak için yarışıyor olabilirsiniz. Rutin evrak işleri aniden çok önemli hale gelir. Ama zihniniz berrak ve şu anda konsantre olmak için güçlü bir yeteneğiniz var.


Terazi Burcu
Terazi Burcu 7 Haziran – 13 Haziran Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta, günlük hayatınızı yeniden dengeleme zamanı. Terazi, neyin değişmesi gerektiğini sezgisel olarak biliyorsun.

Hafta, Boğa burcundaki ayın başkalarından gelen kaynaklarla dolu evinizden geçmesiyle daha sakin bir notla başlar. Bu ay yaşlıdır, balzamik evreye girer ve gökyüzünde küçülür. Önümüzdeki birkaç gün boyunca, bir bütçeye bağlı kalma konusunda isteksiz hissedebilirsiniz. Ve 6 Haziran’da ay birkaç saatliğine Uranüs’ü geçtiğinde Bitcoin’e yatırım yapmayı düşünebilirsiniz. Ama siz daha araştırmaya başlamadan o an geçebilir. Yine de, değişim rüzgarlarının hızlandığını hissedebilirsiniz.

10 Haziran Perşembe günü, İkizler burcundaki güneş, yasal konulardaki evinizde geri giden Merkür ile kavuşum yapacak. Bugün, bir mahkeme davası veya bir hükümet başvurusu ile ilgili bir evrak telaşı olabilir. Bir avukat için doldurulması gereken kredi belgeleri veya sıraya konması gereken malzemeler olabilir. Ama göreve hazırsın, Terazi. Konsantrasyon gücünüz bugün güçlü.


Akrep Burcu
Akrep Burcu 7 Haziran – 13 Haziran Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta yeni bir proje zorlu bir başlangıç ​​yapıyor. Akrep, esnek olmak önemlidir.

Hafta, 6 Haziran’da, Boğa burcunun ilişkiler evinizden geçmesiyle size birkaç sakin gün getirmesiyle başlıyor. Ay Uranüs’ü geçtiğinde sadece küçük bir an var ve aniden biri söylediğiniz bir şeye öfkeleniyor. Ama alevlenir yükselmez, izcinin biri kamp ateşine toprak atmış gibi yangın söner. Ve sonra her şey statükoya geri döner. Ancak hassas Akrep, gelmekte olan değişimin altındaki gümbürtüleri hissedebilirsiniz.

10 Haziran Perşembe günü İkizler burcundaki güneş, finans evinizde geri giden Merkür ile kavuşum yapacak. Şimdi bir sprint koşuyormuş gibi hissediyorsun. Burada, birbiri ardına bir görevle yanıp tutuşurken, içinizdeki Usain Bolt’u kanalize ediyorsunuz. Bankacılık sorunlarını çözebilir, yeni hesaplar açabilir ve yatırım portföyünüze para aktarabilirsiniz. Bu sırada, şirket web siteniz aracılığıyla emeklilik tasarruflarınızı kontrol edin. Kumbaranıza biraz para ekleyin. Ve finansal özgürlüğünüzün gelecekteki tarihini hesaplayın.


Yay Burcu
Yay Burcu 7 Haziran – 13 Haziran Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta, yenilgiyi kabul etmeye isteksiz görünüyorsunuz. Yay, kazanmanın zaman ayırmaya değer olduğundan emin ol.

Hafta, 6 Haziran’da Ay’ın Boğa burcunda günlük rutinlerinizden oluşan evinizde seyahat etmesiyle başlıyor. Önümüzdeki birkaç gün için iyi sağlık alışkanlıkları geliştirmeyi deneyin. Daha dinlendirici bir uyku çekmenin ve zihinsel yeteneklerinizi geliştirmek için vitaminler veya şifalı otlar kullanmanın yollarını bulabilirsiniz. Ay Uranüs’ün yanından geçerken, yürüyüş yapmak veya günlük tutmak için bir saat erken kalkmak için ilham alabilirsiniz. Bu arada, üzerinizde sürünen bir huzursuzluk hissedebilirsiniz. Ufukta değişim var.

10 Haziran Perşembe günü İkizler burcundaki güneş, ilişkiler evinizde geri giden Merkür ile kavuşum yapacak. Siz ve sevgiliniz, gelecek vizyonunuzu birleştirme konusunda canlı bir tartışma yaşayabilirsiniz. Ancak uzlaşmak için yaratıcı yollar bulmanız gerekebilir. Örneğin, minimalist Japon ev dekorunu sevebilirsiniz ve eşiniz İskandinav tarzının sıcak ahşaplarına can atıyor. Birlikte Japandi tasarımını keşfedersiniz.


Oğlak Burcu
Oğlak Burcu 7 Haziran – 13 Haziran Haftalık Burç Yorumları

Oğlak, zirvede kalmaya çalışmak yorucu olabilir. Bu hafta akışa devam edin.

Hafta, 6 Haziran’da, uyumlu Boğa burcundaki ayın keyif evinizde dolaşmasıyla başlıyor. Önümüzdeki birkaç gün içinde, kendinizi sanal bahçeler yetiştirmeyi veya bahçede bir hamakta uzanmayı içeren video oyunları gibi kolay eğlenceler ararken bulabilirsiniz. Bir noktada, ay Uranüs’ü geçecek ve biraz romantizm yaşanabilir. Sizinle bir başkası arasında ani bir bağlantı, seksi bir eğlenceye yol açabilir. Bu birkaç gün boyunca kendinizi sakin hissedersiniz ama bilirsiniz ki fırtına öncesi her zaman bir sakinlik vardır.

10 Haziran Perşembe günü İkizler burcundaki güneş, iş evinizde geri giden Merkür ile kavuşum yapacak. Şimdi ofisinize bir maymun sürüsü alınmış gibi. Yapacak çok şey var. Kağıtlar uçarken alarm zilleri çalıyormuş gibi geliyor. Bugün önemli bir kişinin dışarıda olması ve sorumluluklar sizin omuzlarınıza düşebilir. Bir süpervizörün istediği bilgileri nerede arayacağınızı bilemeyebilirsiniz. Aniden, herkesin acelesi var.


Kova Burcu
Kova Burcu 7 Haziran – 13 Haziran Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta diplomasiyi kullanarak daha fazla ilerleme kaydedeceksiniz. Kova, izleyicilerinize dikte etmekten kaçının.

Hafta, 6 Haziran’da Toros ayının meskenlerinizden geçmesiyle başlıyor. Önümüzdeki birkaç gün içinde, aileniz için büyük bir minnettarlık hissedeceksiniz. Belki de evden çalıştığınız için çocuklarınızla daha fazla zaman geçirdiniz. Bir noktada ay, Roku, Alexa veya gerçekten akıllı bir ekmek kızartma makinesi gibi bazı yeni teknolojiler getirerek Uranüs’ü geçecek. Ama bu sadece bir an ve çabucak geçer. Genel olarak, sakinlik güzel, ancak yakında her şeyin değişeceğini biliyorsunuz.

10 Haziran Perşembe günü, İkizler burcundaki güneş, kendini ifade etme ve keyif alma evinizde geri giden Merkür ile kavuşum yapacak. Bugün, ilginç bir insanla harika, düşündürücü sohbetler yapabilirsiniz. Bu eğlenceli bir sohbet ve bir müzayedeci gibi, son zamanlarda yapmakta olduğunuz farklı şeyler hakkında kafa yoruyor olabilirsiniz. Gülerken ve birlikte konuşurken zaman hızlanıyor.


Balık Burcu
Balık Burcu 7 Haziran – 13 Haziran Haftalık Burç Yorumları

Balık, bu hafta aktivitelere kapılmak çok kolay. Farkındalık anahtardır.

Boğa burcu düşünce evinizden geçerken, hafta 6 Haziran’da biraz huzurlu bir enerjiyle başlıyor. Düşünceleriniz neyin pratik ve önemli olduğuna karar verir. Balıklar, dış ortamlardan uzaklaşabilir, bildirimleri kapatabilir ve dışarıda şarkı söyleyen kuşların ortam seslerini dinleyebilirsiniz. Ay Uranüs’ü geçecek ve aniden harekete geçme veya evden çıkma ihtiyacı hissedebilirsiniz, ancak bu enerji hızla geçecek ve huzur duygusu geri dönecektir. Ama siz Balıklar, Evrenin titreşimlerinin çok farkında olarak, barışın geçici olduğunu ve değişikliklerin geldiğini biliyorsunuz.

10 Haziran Perşembe günü İkizler burcundaki güneş, aile ve atalarınızdan oluşan evinizde geri giden Merkür ile kavuşum yapacak. Farklı aile üyeleriyle birden fazla sohbet ediyor, muhtemelen gelecekteki etkinlikleri planlıyor veya sadece haberleri takip ediyor olabilirsiniz. Ek olarak, nesiller önce yaşamış akrabalarınız tarafından size gönderilen rüyalarınız olabilir. Bugün aile şeceresi üzerinde çalışmak veya resimlerden oluşan karalama defterlerini bir araya getirmek için iyi bir gün.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.