Haftalık Burç Yorumları (28 Haziran – 4 Temmuz Haftası)

Haftalık burç yorumları ve KoçBoğaYengeçİkizlerAslanBaşakTeraziKovaAkrepYayOğlakBalık burçlarının burç yorumları yazımızda.

Koç Burcu
Koç Burcu 28 Haziran – 4 Temmuz Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta keyif alacağınız yeni şeyler bulacaksınız. Koç, olasılıkları keşfederken eğlenebilirsin.

Hafta 28 Haziran Pazartesi günü, Mars’ın Aslan burcunda, eğlence evinizde, hareket evinizde Kuzey Düğümü ile altmışlık açı yapmasıyla başlıyor. Bisiklet kiralamak ve sahile inmek için güzel bir gün. Bir binicilik dersi alın ve patika boyunca tırıs sürün. Ya da sadece biraz gezmek için bir sonraki kasabaya trenle gitmeyi düşünün. Siz hareket halindeyken, Evren tarafından size gönderilen birçok düşünce ve fikir akla gelecektir.

29 Haziran Salı günü, İkizler’deki Merkür, romantizm evinizde Aslan’daki Venüs’e yarı kare açı yapıyor. Bal ile sirkeden daha fazlasını çekebilirsiniz. Bugün, düşmanca davranmak sizi hiçbir yere götürmez. Sinirli duygularınızı bir kenara bırakın ve şekeri dökün. Dünyaya gülümseyin ve gününüz mutlu bir notla bitsin.


Boğa Burcu
Boğa Burcu 28 Haziran – 4 Temmuz Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta evde neşeyi keşfedebilirsiniz. Boğa, bazen basit şeyler en iyisidir.

Hafta, 28 Haziran Pazartesi günü, Mars’ın Aslan’da, aile evinizde, para evinizde Kuzey Düğüm’e altmışlık açı yapmasıyla başlıyor. Bugün, en az bir aile üyesinin yardımıyla yeni bir gelir akışı bulabilirsiniz. Bu, garaj satışlarında bulduğunuz koleksiyon veya mobilyalarla ilgilenen bir ev işini içerebilir. Ya da bir oda kiralamayı ve her ay büyük bir miktar parayı cebe indirmeyi düşünebilirsiniz.

29 Haziran Salı günü ikizler burcundaki Merkür, para evinizde Aslan burcundaki Venüs’e yarım kare açı yapıyor. Tasarruf ve tutumlu olma zamanı. Küçük tasarruflar büyük dolarlara ulaşabilir. Balkonunuzda kendi ekmeğinizi yapmaya veya domates yetiştirmeye başlayabilirsiniz. Boğa, bu enerjinin en iyi kullanımı, ciddi bir kuruş sıkıştırması yapmaktır.


İkizler Burcu
İkizler Burcu 28 Haziran – 4 Temmuz Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta birisi size en tatlı iltifatı verebilir. İkizler, almak için kendine izin ver.

Hafta 28 Haziran Pazartesi günü, Mars’ın Aslan burcunda, iletişim evinizde, kendi İkizler burcunuzda Kuzey Düğüm ile altmışlık açı yapmasıyla başlıyor. Bugün, gerçeğinizi konuşmak önemlidir. Başkalarının kalbinizde ne olduğunu bilmesini sağlayın. Gerçekten ne istediğiniz konusunda insanlarla açık görüşlü olduğunuzda bugün büyük olasılıkla destek alacaksınız.

29 Haziran Salı günü Merkür, kendi burcunuzdaki İkizler’de, güven evinizde Aslan’da Venüs’e yarım kare açı yapıyor. Özellikle araçlar ve oto bakım konusunda bir kardeş veya yakın akraba ile bazı sürtüşmeler olabilir. Biri size karşı kibirli davranabilir ve bugün sık sık yaptığınız gibi buna gülüp geçmek istemezsiniz. Bir kavga çıkabilir. Ancak, izin verirseniz bu enerji hızla geçebilir.


Yengeç Burcu
Yengeç Burcu 28 Haziran – 4 Temmuz Haftalık Burç Yorumları

Yengeç, bu hafta beklenmedik bir düşüş mümkün. Bu, yakın bir arkadaştan sürpriz olarak gelebilir.

Hafta 28 Haziran Pazartesi günü, Mars’ın Aslan’da, para evinizde, İkizler’de Kuzey Düğümü’ne altmışlık açı yapmasıyla başlıyor. Bugün, gelir getirici bir fırsat elde edebilirsiniz. Bu bir terfi veya yeni bir iş fırsatı şeklinde olabilir. Ama harekete geçmelisiniz. Telefon görüşmesi yapmanız, e-postayı göndermeniz veya uygulamaya girmeniz gerekir. Yengeç, bu harika yönün boşa gitmesine izin verme.

29 Haziran Salı günü rüya evinizdeki İkizler burcundaki Merkür, harcama evinizde Aslan burcundaki Venüs’e yarım kare açı yapıyor. Venüs şımartmayı sever ve ticaret evinizden geçerken, “şimdi satın al” düğmesine hızlıca basabilirsiniz. Kıyafet modelde harika görünebilir veya cihazın açıklaması tüm sorunlarınızı çözeceğini vaat ediyor, ancak öğeyi aldığınızda hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Yeni şeyler satın almak için iyi bir zaman değil. Alışverişi başka bir güne bırakın.


Aslan Burcu
Aslan Burcu 28 Haziran – 4 Temmuz Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta tüm gözler üzerinizde. Aslan, iyi görünüyorsun.

Hafta 28 Haziran Pazartesi günü, kendi burcunuzda olan Mars’ta, güven evinizde seyahat ederek ve İkizler’de Kuzey Düğümü’ne altmışlık açı yaparak başlıyor. Bugün, rütbelere tırmanabilir ve yeni bir güç ve otorite konumu elde edebilirsiniz. Bu, işyerinde bir terfi veya ait olduğunuz bir kuruluşta yönetim kurulu pozisyonu anlamına gelebilir. Bir satış balinası deneyin veya harika bir yeni iş için özgeçmişinizi gönderin.

29 Haziran Salı günü dostluk evinizdeki İkizler burcundaki Merkür, kendi burcunuzdaki Aslan burcunda Venüs’e yarım kare açı yapıyor. İnsanlar etrafınızda olmak için sıraya giriyor. Aslan, karizman bugün güçlü ve çok fazla olumlu dikkat çekiyorsun. Bu insanlar mutlaka arkadaşınız değil, daha çok hayranlar gibi. Böyle bir hayranlığın zorunlu olması gerektiğini düşünüyor olabilirsiniz.


Başak Burcu
Başak Burcu 28 Haziran – 4 Temmuz Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta sadece oturmak iyi geliyor. Başak, meditasyon pratiğini yeniden başlatmayı düşün.

Hafta 28 Haziran Pazartesi günü, Mars’ın Aslan’da, perde arkasında çalışma evinizde, İkizler’de Kuzey Ay Düğümü’ne altmışlık açı yapmasıyla başlıyor. Bugün ofis kapınızı kapatmayı, telefonunuzu kapatmayı ve ciddi bir işe koyulmayı düşünün. Amiriniz için bir projeyi bitiriyor veya mutlu olmadığınız bir işten çıkış yolunu bulmak için özgeçmişiniz üzerinde çalışıyor olabilirsiniz. Bugün gizlice çalışmak için güzel bir gün.

29 Haziran Salı günü ikizler burcundaki Merkür itibar evinizde Aslan burcundaki Venüs’e yarım kare açı yapıyor. Bugün söylediklerinize dikkat edin çünkü duvarların kulakları var. Sosyal medyada paylaştığınız veya bir iş arkadaşınıza söylediğiniz bir şey yayılabilir. Uygunsuz veya tartışmalı bir şey söyleyerek kendinizi sıcak suya sokmak mümkündür – Başak, siyaset konuşmak yerine sevimli yavru kedi videoları yayınlayın.


Terazi Burcu
Terazi Burcu 28 Haziran – 4 Temmuz Haftalık Burç Yorumları

Terazi, bir arkadaşın sana nezaket göstermek için elinden geleni yapıyor. Bu hafta, arkadaşlarınızın ne kadar harika olduğunu fark edeceksiniz.

Hafta 28 Haziran Pazartesi günü, Mars’ın Aslan’da, topluluk evinizde, İkizler’de Kuzey Düğümü’ne altmışlık açı yapmasıyla başlıyor. Bugün çevrenizi genişletmek, kabilenizi bulmak veya sizinle aynı fikirde olan insanlarla bir araya gelmek için zaman ayırırsanız, hayatınızdaki dalgalanma etkisi olağanüstü derecede olumlu olabilir. Ama bu bir altmışlıktır ve bir altmışlık, biraz harekete geçmenizi gerektirir. Enerjik bir Terazi olun ve bir ödül alacaksınız.

29 Haziran Salı günü, kurallar evinizdeki İkizler burcundaki Merkür, umut ve dilek evinizde Venüs’e yarım kare açı yapıyor. Bugün, kuralların sizi geride bıraktığını hissedebilirsiniz. Kısıtlamaları incelemek ve kendi kendine empoze edilip edilmediklerini görmek iyi bir fikir olacaktır. Bu özellikle, “Ben öyle bir insanım ki…” demeye meyilliyseniz, kim olduğunuzu belirlemek iyi olsa da, bu ifade çok sınırlayıcı olabilir.


Akrep Burcu
Akrep Burcu 28 Haziran – 4 Temmuz Haftalık Burç Yorumları

Akrep, bu hafta şapkanıza tüy gelecek. Bir müşteriden veya bir süpervizörden muhtemelen olumlu bir bildirim vardır.

Hafta 28 Haziran Pazartesi günü, Mars’ın Aslan’da, kariyer evinizde, İkizler’de Kuzey Ay Düğümü’ne altmışlık açı yapmasıyla başlıyor. Bugün, normalden daha fazla kaynağa erişiminiz var. İş arıyorsanız, özellikle LinkedIn gibi profesyonel bir web sitesi aracılığıyla iyi bir bağlantı kurabilirsiniz. Mevcut işinizde kalmak istiyorsanız, yöneticinizle kariyer yolunuz hakkında konuşmak için harika bir gün.

29 Haziran Salı günü, yakınlık evinizdeki İkizler burcundaki Merkür, haritanızın en üstünde Venüs’e yarım kare açı yapıyor. Bugün, karizmanız ölçeğin dışında. Her türlü ilgiyi çekiyorsun. Aşkı arıyorsanız, profilinize yeni resimler eklemek veya “göz kırpma” ve “beğenilere” yanıt vermek için harika bir gün. Aşkı arıyor olsanız da olmasanız da, yeni birinden ekstra ilgi görüyor olabilirsiniz. Akrep, bir bakkal reyonunda çekici bir olasılık bulabilirsiniz.


Yay Burcu
Yay Burcu 28 Haziran – 4 Temmuz Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta odadaki en zeki kişi sensin. Yay, insanlar cevaplar için sana geliyor.

Hafta 28 Haziran Pazartesi günü, Mars’ın Aslan’da, macera evinizde, İkizler’de Kuzey Ay Düğümü’ne altmışlık açı yapmasıyla başlıyor. Bugün araba kullanmak veya daha önce gitmediğiniz bir patikada yürüyüşe çıkmak için güzel bir gün. İkiniz için daha büyük planları tartışma fırsatınız olduğu için özel birini alın. Bugün destek alabilirsiniz.

29 Haziran Salı günü, ilişkiler evinizdeki İkizler burcundaki Merkür, hukuki konular evinizde Venüs’e yarım kare açı yapıyor. Birisi sizinle evlilik veya uzun vadeli bir bağlılık hakkında konuşmak isteyebilir, ancak bu tartışma için harika bir gün değil. Bir tür yasal veya mali yükümlülük altına girme konusunda dikkatli olun. Bugün sözleşmeleri müzakere etmekten kaçının. Yay, bazı şartlar veya zeyilname ile kolayca sinirlenebilirsin.


Oğlak Burcu
Oğlak Burcu 28 Haziran – 4 Temmuz Haftalık Burç Yorumları

Oğlaklar için finansal kazanç mümkündür. Bu hafta banka kasasının anahtarları sizde.

Hafta 28 Haziran Pazartesi günü, Mars’ın Aslan burcunda, yatırım evinizde, iş evinizde Kuzey Ay Düğümü’ne altmışlık açı yapmasıyla başlıyor. Bugün potansiyel bir pasif gelir akışı bulabilirsiniz. Bir iş arkadaşınız merakınızı tetikleyen ve parayla ilgili yepyeni bir dünya açan bir fikirden bahsedebilir. Evrenin bıraktığı kırıntıların izini takip edin.

29 Haziran Salı günü Rutinler evinizdeki İkizler burcundaki Merkür, yakınlık evinizdeki Venüs’e yarım kare açı yapıyor. Oğlak, bugün biraz sevişmek için can atıyor olabilirsin ama zamanlama yanlış. Aslında, buna yönelik herhangi bir girişim tahrişe neden olabilir veya daha da kötüsü, birinizi çekiştirebilir. Tatlı aşk sözleri iyidir. Yastığına bir Hallmark kartı koyun. Sevgi dolu bir metin gönderin. Ama bu enerjiyi bir kara tahtadaki çiviler gibi hissedebileceğinden, bırakın.


Kova Burcu
Kova Burcu 28 Haziran – 4 Temmuz Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta karizmanız yüksek seviyede. Kova, başkalarından çok ilgi görüyorsun.

Hafta 28 Haziran Pazartesi günü, Mars’ın Aslan burcunda, ilişkiler evinizde, zevk evinizde Kuzey Düğüm ile altmışlık açı yapmasıyla başlıyor. Bugün aşk alanında büyük ikramiyeyi vurabilirsiniz. Halihazırda bir aşk ilişkisi içindeyseniz, bu zevkle dolu bir öğleden sonra anlamına gelebilir. Aşkı arıyorsanız, bugün çevrimiçi tanışma sitelerinde çok aktif olmak veya bir arkadaşınızın kör bir randevuda sizi ayarlamasına izin vermek için iyi bir gün.

29 Haziran Salı günü, risk alma evinizdeki İkizler burcundaki Merkür, ortaklıklar evinizde Venüs’e yarım kare açı yapıyor. Kova, yeni bir bağlantı söz konusu olduğunda sıçramaya hazır olabilirsiniz, ancak bugün zamanlama kapalı. Birinin peşine düşmek sizi yanlış yola yönlendirebilir, çünkü sinyaller kesişir ve mesajlar yanlış yorumlanır. Bugün her şey semafor kodunda ve sizin bir kod kitabınız yok.


Balık Burcu
Balık Burcu 28 Haziran – 4 Temmuz Haftalık Burç Yorumları

Balıklar, bu hafta rutinlerinize ve alışkanlıklarınıza dikkat edin. Sevinç, basit şeylerin farkındalığından gelir.

Hafta 28 Haziran Pazartesi günü, Mars’ın Aslan burcunda, sağlıklı rutinler evinizde, ev hanımlığı evinizde Kuzey Düğüm’e altmışlık açı yapmasıyla başlıyor. Sağlıklı yemek pişirmeyi kolaylaştırmanın yeni yollarını bulmak için bugün bir fırsatınız var. Çocuklarınızdan birinin yemek yapmayı sevdiğini keşfedebilir veya harika bir yemek hazırlama hizmeti bulabilirsiniz. Bu yönün en iyi kullanımı, tıpkı büyükannenizin yaptığı gibi, sıfırdan bir şeyler yapmayı öğrenmektir.

29 Haziran Salı günü, evinizin ve ailenizin evinizdeki İkizler burcundaki Merkür, iş evinizde Venüs’e yarım kare açı yapıyor. Uzaktan çalışıyor olsanız bile bugün bir iş arkadaşınız tarafından rahatsız edilmek kolaydır. Balıklar, bir projedeki payınızı almaya hazır olabilirsiniz, ancak onlar geride kalıyorlar ve son tarihinizi tehlikeye atıyorlar. Sabırlı ol. Bu enerjiyi temizlemek için bir gün kadar verin.

Kaynak: https://www.astrology.com/us/horoscope/index-weekly.aspx


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.