Haftalık Burç Yorumları (21 Haziran – 27 Haziran Haftası)

Haftalık burç yorumları ve KoçBoğaYengeçİkizlerAslanBaşakTeraziKovaAkrepYayOğlakBalık burçlarının burç yorumları yazımızda.

Koç Burcu
Koç Burcu 21 Haziran – 27 Haziran Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta odak eviniz, Koç!

Hafta, 20 Haziran Pazar günü, evinizde ve ailenizde güneşin Yengeç burcuna girmesiyle başlıyor. Önümüzdeki ay, odak noktanız konutunuz ve içinde yaşayanlar olacak. Artık akrabalarla daha uyumlu bir enerji var. Ve bu, nihayet duvarlara sanat eseri astığınız ay olabilir.

21 Haziran Pazartesi günü, Yengeç burcundaki Venüs, yanılsama ve sihir evinizde Neptün ile üçgen açı yapıyor. Gün doğumunun daha güzel göründüğü, kuşların tatlı şarkılar söylediği ve çiçeklerin parlak renklerde açtığı bugün, rüya gibi bir niteliğe sahip olabilir. Bunların hiçbiri bir iş gününe sığmaz ve bu nedenle izin alabilirseniz, bedeniniz, zihniniz ve ruhunuz için faydalı olacaktır.


Boğa Burcu
Boğa Burcu 21 Haziran – 27 Haziran Haftalık Burç Yorumları

Yaz neredeyse geldi, Boğa ve bunun ne anlama geldiğini biliyorsun: Dışarı çıkma zamanı.

Güneş, 20 Haziran Pazar günü Yengeç burcuna girerek araç ve seyahat evinizi öne çıkarıyor. Önümüzdeki ay bir yolculuğa çıkmayı düşünebilirsiniz. Çocuklarınızın her bir orman spor salonuna tırmanabilmesi için şehrinizdeki tüm yerel parkları ziyaret etmeyi düşünün.

21 Haziran Pazartesi günü, Yengeç burcundaki Venüs, gelecekteki olaylarla ilgili evinizde Neptün ile üçgen açı yapıyor. Bu, sahip olmak istediğiniz geleceği görselleştirmek için mükemmel bir özelliktir. Nerede yaşamak istediğinizi hayal edin ve istediğiniz ilişki hakkında hayal kurun. Vizyonlarınız ne kadar ayrıntılı olursa o kadar iyi. Neptün, sizinle kollektif bilinç arasındaki sınırları kaldırma yeteneğine sahiptir. Bugün, enerjiniz Evrenin bolluğu ile uyumlu hale gelebilir.


İkizler Burcu
İkizler Burcu 21 Haziran – 27 Haziran Haftalık Burç Yorumları

Kemerini bağla İkizler, bu hafta birkaç sürpriz harcama olacak.

Hafta 20 Haziran Pazar günü başlıyor, güneş para evinize Yengeç burcuna giriyor. Önümüzdeki dört hafta boyunca gelir ve çıkış dikkatinizi çekecek. Yeni bir gelir kaynağı getirme veya düzenli gelirinizi artırma olasılığınız var.

21 Haziran Pazartesi günü Yengeç burcundaki Venüs itibar evinizde Neptün ile üçgen açı yapıyor. Bu, kariyerinizdeki engelleri yıkmak için çok şanslı bir enerji. Bir işe alma yöneticisi, bir derece yerine deneyiminizi kabul edebilir. Veya mevcut işinizdeki amir yakın gelecekte sizin için bir terfi için yol açabilir. Ek paranın da yolunuza akması için bir fırsat var.


Yengeç Burcu
Yengeç Burcu 21 Haziran – 27 Haziran Haftalık Burç Yorumları

Mutlu Yengeç sezonu, Yengeçler! İhtiyacınız varsa, şu anda destek bulabilirsiniz.

Hafta, 20 Haziran Pazar günü güneşin Yengeç burcuna girmesiyle (doğum günün kutlu olsun!) güven ve kimlik evinizde başlıyor. Önümüzdeki birkaç hafta içinde, daha özgüvenli hissedebilir ve ilginç insanların size çekildiğini görebilirsiniz.

21 Haziran Pazartesi günü Yengeç burcundaki Venüs maneviyat evinizde Neptün ile üçgen açı yapıyor. Bugün, etrafınızdaki enerjilere karşı oldukça hassassınız. Psişik bir sünger olma seviyesine normalden daha sezgiselsin. Çevrenizdeki herkesten duygular alıyor olabilirsiniz. Artı tarafta, evcil hayvanlarınızla konuşma yeteneğiniz bugün çok güçlü. Bu, bir yavru kedi veya balık almak için iyi bir gün olabilir.


Aslan Burcu
Aslan Burcu 21 Haziran – 27 Haziran Haftalık Burç Yorumları

Biraz dinlenme uzun bir yol kat eder, Aslan. Kamp ile birlikte bir doz doğa şifalı bir deneyim getirebilir.

Güneş, 20 Haziran Pazar günü Yengeç burcuna girerek dinlenme ve iyileşme evinizi vurguluyor. Önümüzdeki dört hafta boyunca, özellikle evden çıkıp yeni bir ortama geçmenin bir yolunu bulabilirseniz, biraz izin almak iyi olur.

21 Haziran Pazartesi günü, Yengeç burcundaki Venüs, yatırım evinizde Neptün ile üçgen açı yapıyor. Bugün, günlük ticaretin ve hızlı paranın siren şarkısı tarafından çekilebilirsiniz. Ama bu çölde kolay kazanç vaat eden bir serap, gerçekte ise sadece yılanlar ve kaktüs. Bu, Maserati’ye dayanan hızlı konuşan bir YouTube adamından gelen video kurslarına para yatırmak için iyi bir gün değil. Evet, kredi kartı hayır olarak görselleştirin.


Başak Burcu
Başak Burcu 21 Haziran – 27 Haziran Haftalık Burç Yorumları

Daha fazla sorumluluk almaya hazır mısın Başak? Bir yönetim kurulu üyesi pozisyonuna yükseltilebilir veya bağış toplama etkinliklerinden sorumlu olabilirsiniz.

Hafta, 20 Haziran Pazar günü, güneşin topluluk evinizde Yengeç burcuna girmesiyle başlıyor. Önümüzdeki dört hafta boyunca, ait olduğunuz gruplarla oldukça meşgul olabilirsiniz.

21 Haziran Pazartesi günü, Yengeç burcundaki Venüs, ilişkiler evinizde Neptün ile üçgen açı yapıyor. Bu ya yatağa serpilmiş romantik, gül yaprakları, şampanya ve çikolata kaplı çilek gecesi ya da Hallmark Kanalı’nı aşırı derecede izliyorsunuz. Bugün Evren ile bağlantınız var. Source’a aşk dileklerinizi bildirin.


Terazi Burcu
Terazi Burcu 21 Haziran – 27 Haziran Haftalık Burç Yorumları

Terazi, Yengeç sezonu heyecan verici fırsatlar getiriyor. Diğerleri başarılarınızdan etkilenir ve size harika bir teklif sunar.

Güneş, 20 Haziran Pazar günü Yengeç burcuna girerek kariyer ve itibar evinizde parlıyor. Önümüzdeki dört hafta boyunca bir terfi veya yeni bir iş fırsatı elde edebilirsiniz.

21 Haziran Pazartesi günü Yengeç burcundaki Venüs iş evinizde Neptün ile üçgen açı yapıyor. Bu, odak veya hassasiyet gerektiren projeler için harika bir özellik değildir. Rakamlar hesap çizelgelerinde mantıksız yönlerde yüzecek ve raporunuza kahve dökerek ona batik bir görünüm kazandırabilirsiniz. Bugün pijamalarınızla oturmak ve sabah kahvenizi balkonunuzda, evrak işlerinden ve klavyenizden uzakta geçirmek için güzel bir gün.


Akrep Burcu
Akrep Burcu 21 Haziran – 27 Haziran Haftalık Burç Yorumları

Akrep, aklında ne var? Bu, bir kitap veya blog yayınlamak için harika bir zaman.

Hafta, 20 Haziran Pazar günü, güneşin bilgelik ve inanç evinize Yengeç burcunda girmesiyle başlıyor. Önümüzdeki dört hafta boyunca, insanlar içgörüleriniz ve öğretileriniz için size gelebilir.

21 Haziran Pazartesi günü, Yengeç burcundaki Venüs, romantizm evinizde Neptün ile üçgen açı yapıyor. Bugün, evlilik hakkında konuşuyor olabilirsiniz veya bir arkadaşınız kendi nişanını ilan ediyor olabilir. Çocuklarınızdan biri, tanışmanız için eve birini getiriyor olabilir. Aşkı arıyorsanız, bu hayranlara e-posta göndermek için harika bir gün. Mümkünse, birlikte bir telefon görüşmesi yapın. Bu sezgisel enerjiyle, sadece onların sesini duymak size onlar hakkında çok şey anlatacaktır.


Yay Burcu
Yay Burcu 21 Haziran – 27 Haziran Haftalık Burç Yorumları

Bilgili insanlar bu hafta finansal kararlarınızda size yardımcı olabilir, Yay.

Güneş 20 Haziran Pazar günü Yengeç burcuna girerek finans evinizi aydınlatıyor. Önümüzdeki dört hafta boyunca, borçtan kurtulmak ve emeklilik birikimlerinize katkıda bulunmak için ekstra çaba göstermenin zamanı geldi.

21 Haziran Pazartesi günü, Yengeç burcundaki Venüs, atalarınızın evinde Neptün ile üçgen açı yapacak. Bugün, sizden önce gidenlerin ruhlarıyla temas halinde olabilirsiniz. Bu, bir poltergeist musallattan daha az ve daha çok büyük büyükannenizin yılmaz ruhunu veya büyük amcanızın iş anlayışını kanalize etmeye benziyor. Bu, geçmişteki akrabalarınızın fotoğraflarına (veya dagereotiplerine) bakmak ve onları şimdiki yaşamınıza davet etmek için iyi bir gün.


Oğlak Burcu
Oğlak Burcu 21 Haziran – 27 Haziran Haftalık Burç Yorumları

Oğlak, arkadaş çevreniz bazı gerçek kaliteli bağlantılarla genişler.

Hafta, 20 Haziran Pazar günü güneşin ilişkiler evinizde Yengeç burcuna girmesiyle başlıyor. Önümüzdeki ay boyunca yeni bir arkadaş veya ilişki partneri ile bağlantı kurabilirsiniz.

21 Haziran Pazartesi günü Yengeç burcundaki Venüs iletişim evinizde Neptün ile üçgen açı yapıyor. Bu güzel, romantik bir enerji olabilir, şarkı yazmak veya balkonlarda dikilip şiir okumak için iyi olsa da, sözleşmeleri gözden geçirmek için berbattır. Bugün, odağınız ve dikkatiniz işinizde olmayabilir. Mümkünse, buharlı, korse yırtıcı bir romantizm okumak için izin alın. Ya da daha iyisi, küçük bir macera için sevgilinle bir randevu ayarla.


Kova Burcu
Kova Burcu 7 Haziran – 13 Haziran Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta Kova, bazı küçük alışkanlıkları değiştirmenin gerçek başarıya katkıda bulunabileceğini görebilirsin.

Güneş, 20 Haziran Pazar günü Yengeç burcuna girerek rutinler evinizi öne çıkarıyor. Önümüzdeki dört hafta boyunca, üretkenlik ve görevleri tamamlama süreçlerinizle oldukça ilgilenebilirsiniz.

21 Haziran Pazartesi günü Yengeç burcundaki Venüs para evinizde Neptün ile üçgen açı yapıyor. Bugün harcamak için çok cazip olabilirsiniz. Bir “şimdi satın al” düğmesine tıklamak, daha fazla tıklamaya yol açar ve yakında bir Amazon sürücüsü, paketleri kapınıza boşaltır. Ancak bu üçlünün enerjisi tükendiğinde seçimlerinizden memnun olmayabilirsiniz. Bugün aldığınız her şeyin iade edilebilir olduğundan emin olun.


Balık Burcu
Balık Burcu 21 Haziran – 27 Haziran Haftalık Burç Yorumları

Aileden birinin büyük bir duyurusu olabilir, Balık, ya da eve bir evcil hayvan ekliyor olabilirsiniz.

Hafta, 20 Haziran Pazar günü güneşin, çocukların ve yaratıcılığın evinize Yengeç burcunda girmesiyle başlıyor. Önümüzdeki dört hafta boyunca ruhsal aileniz büyüyebilir.

21 Haziran Pazartesi günü, Yengeç burcundaki Venüs, kendi Balık burcunuzda Neptün ile üçgen açı yapıyor. Bugün dünyanın ruhuyla uyum içinde hissedebilirsiniz. İnsanlar size gülümser ve iltifat eder. Bir çocuk size koşabilir ve sizi ne kadar çok sevdiğini söyleyebilir. Sanat yapmak veya verandanızda oturup bulutların geçişini izlemek için güzel bir gün.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.