Haftalık Burç Yorumları (14 Haziran – 20 Haziran Haftası)

Haftalık burç yorumları ve KoçBoğaYengeçİkizlerAslanBaşakTeraziKovaAkrepYayOğlakBalık burçlarının burç yorumları yazımızda.

Koç Burcu
Koç Burcu 14 Haziran – 20 Haziran Haftalık Burç Yorumları

Koç, bu hafta bir gönül ilişkisi söz konusu olduğunda kendinize güvenebilirsiniz.

Hafta 13 Haziran Pazar günü, İkizler burcundaki güneşin sihir ve mistisizm evinizde Neptün’e kare açmasıyla başlıyor. Bugün, elektronik cihazları bir saat kadar kapatın ve meleklerinizden ve rehberlerinizden gelen mesajları dinleyin. Angel kartlarını, Kelt Ağacı Oracle’ı veya Tarot destesini kullanmayı düşünebilirsiniz. Aklınızda net olması için sorunuzu yazın ve ardından kartınızı çekin.

14 Haziran Pazartesi günü Kova burcundaki Satürn, para evinizde Boğa burcundaki Uranüs ile kare açı yapıyor. Bu, bu iki gezegenin bu yıl yapacağı üç kareden ikincisi. Bu yön, uzlaşma isteksizliği ile işaretlenir. Yükseltilmiş Satürn, gelecek için hedeflerinizi temsil eder. Ve Uranüs, ilerlemenize yardımcı olacak roket yakıtınızdır. Koç, zor bir şeyin üstesinden gelebilirsin çünkü üstesinden gelmek için kararlısın.


Boğa Burcu
Boğa Burcu 14 Haziran – 20 Haziran Haftalık Burç Yorumları

Boğa, bu hafta sizi yakın ve uzak akrabalara bağlayan güçlü bir aile ruhu var.

Hafta 13 Haziran Pazar günü ikizler burcunda, para evinizde, kariyer evinizde Neptün’e kare yaparak başlıyor. Bugün, güneşin finansal güvenlik enerjisini Neptün’ün vizyoner büyüsüyle harmanlayın. Bu, elde etmek istediğiniz şeyle birlikte istediğiniz maddi şeylerin bir vizyon panosunu yapmak için iyi bir gün. Bu görsel panoyu, ne için çalıştığınızı size hatırlatması için dizüstü bilgisayarınızda ve telefonunuzda bir ekran koruyucu yapın.

14 Haziran Pazartesi günü, Kova burcundaki Satürn, itibar evinizde, kendi Boğa burcunuzda Uranüs ile kare açı yapıyor. Bu yön, güçlü bir kararlılık duygusu ve kurallara uymayı istememenin büyük bir yardımı ile işaretlenir. Bazıları bunun Boğa için karakter dışı olduğunu söylese de, Uranüs birkaç yıldır burcunuzda seyahat ediyor ve bu nedenle kendi yolunuza gitmeye çok daha aşinasınız. Bugün bazı kuralları çiğnemek iyi bir fikir.


İkizler Burcu
İkizler Burcu 14 Haziran – 20 Haziran Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta, birden çok yöne ilerliyorsunuz. İkizler, bu tam da senin sevdiğin gibi.

Hafta 13 Haziran Pazar günü, Güneşin İkizler’de (doğum günün kutlu olsun!) kariyer evinizde Balık’ta Neptün’e kare açmasıyla başlıyor. Neptün, enerjinin serbestçe akmasına izin verir. Yeni bir iş arıyorsanız, görüşmeyi alma, teklif alma ve istediğiniz maaş için pazarlık yapma sürecini gözünüzde canlandırın. İşteki ilk gününüzde ne giyeceğinizi, arabanızı nereye park edeceğinizi veya sizi evde çalışmaya nasıl hazırlayacaklarını hayal ederek görselleştirmenize devam edin. Görselleştirmenin bugün gücü var.

14 Haziran Pazartesi günü Kova burcundaki Satürn, hukuki meseleler evinizde, gizli şeyler evinizde Boğa burcundaki Uranüs ile kare açı yapıyor. Bu, bir davadan kaçınmak için kullanabileceğiniz çok güçlü bir özelliktir. Bugün araç kullanırken ekstra dikkatli olun (özellikle hızlanma eğilimindeyseniz). Bir komşuyla, özellikle de davalı biriyle tartışmaktan kaçının. Bir davadaysanız, bazı fırsatlar ortaya çıkabileceğinden seçeneklerinizi gözden geçirin.


Yengeç Burcu
Yengeç Burcu 14 Haziran – 20 Haziran Haftalık Burç Yorumları

Yengeç burcu, bu hafta kendinizi oldukça dürtüsel hissedebilirsiniz. Duygular hızlı ve beklenmedik bir şekilde yükselir.

Hafta 13 Haziran Pazar günü, Güneşin İkizler burcunda yükselmesi, maneviyat evinizde Balık burcunda Neptün ile kare açı yapmasıyla başlıyor. Bugün oldukça sezgiselsin. Sabah ilginç bir rüya gördükten sonra uyanabilirsiniz. Gün boyunca, olayları gerçekleşmeden önce bilebilirsiniz. İnsanları düşündüğünüzde, ararlar veya mesaj atarlar. Bu, Tarot kartlarını veya kanallığı incelemek için iyi bir gün.

14 Haziran Pazartesi günü, Satürn Kova burcunda, samimiyet evinizde, dostluk evinizde Uranüs ile kare açı yapıyor. Çekici bir arkadaşınızın etrafındaki sınırlara çok dikkat edin. Sıradan bir dokunuş çok daha fazla şeye yol açabilir. Zaten bir aşk ilişkiniz varsa, daha sonra açıklamanız gerekebilir. Öte yandan, ikiniz de bekarsanız, bu uzun süreli bir ilişkinin başlangıcı olabilir.


Aslan Burcu
Aslan Burcu 14 Haziran – 20 Haziran Haftalık Burç Yorumları

Aslan, iyimser hissetmek için birkaç nedenin var. Bu hafta büyük planlar yapabilirsiniz.

Hafta 13 Haziran Pazar günü, Güneşin İkizler burcunda, dostluk evinizde, kaynaklar evinizde Balık burcunda Neptün ile kare açı yapmasıyla başlıyor. Bugün bir arkadaşınız size verdiği bir sözden geri dönebilir. Bu, kontrolleri dışındaki koşullar nedeniyle olabilir. MLM’nize katılamayabilir, web sitenizde size yardımcı olamayabilir veya bir kanepeyi taşımanıza yardımcı olmayabilirler. Bu kesintinin geçici olduğunu kabul edin. Yerini doldurmak için bir başkası devreye girecek.

14 Haziran Pazartesi günü, ortaklıklar evinizde Kova burcundaki Satürn, kariyer evinizde Boğa burcundaki Uranüs ile kare açı yapıyor. Bir iş ortaklığındaysanız, bu bazı ciddi kayalık sulara işaret edebilir. Ancak ikiniz, problemlerinizi çözmek için azim bulmak için bu yönün gücünü kullanabilirsiniz. Biriniz yavaş yavaş bir şeyler inşa etmek isteyen Satürn tarafından temsil ediliyor olabilir. Diğeri, hızlı bir şekilde yenilikçi sıçramalar yapmak isteyen Uranüs tarafından temsil edilebilir. Şimdi bu iki farklı görüş bu açı üzerinden birbirleriyle konuşabiliyor.


Başak Burcu
Başak Burcu 14 Haziran – 20 Haziran Haftalık Burç Yorumları

Başak, her zamanki gibi başkalarına yardım etmeye oldukça hazırsın ama bu hafta aşırıya kaçıyor olabilirsin.

Hafta 13 Haziran Pazar günü, Güneşin İkizler burcunda, kariyer evinizde, ortaklık evinizde Balık burcunda Neptün ile kare açı yapmasıyla başlıyor. Bugün biraz ün kazanabilir, hatta sosyal medyanızda bazı rekorlar kırabilir veya bülten numaralarını e-posta ile gönderebilirsiniz. İnsanlar sizin hakkınızda konuşuyor ve haberleri arkadaşlarına yayıyor. Bu, pazarlama yapmak veya albümünüzü başlatmak için harika bir zaman.

14 Haziran Pazartesi günü iş evinizdeki Kova burcundaki Satürn, eğitim evinizdeki Boğa burcundaki Uranüs ile kare açı yapıyor. Başak, bu kendini yeni teknolojilere kaptırmak ve çok hızlı öğrenmek için harika bir özellik. Bu, işinizle bağlantılı olabilir veya bir web sitesi oluşturmak, videoları düzenlemeyi öğrenmek veya müzik notalarını karıştırmak gibi yan işiniz için bir şeyler yapmayı düşünebilir.


Terazi Burcu
Terazi Burcu 14 Haziran – 20 Haziran Haftalık Burç Yorumları

Terazi burcu, bu hafta kendinize dikkat ettiğinizde engebeli bir yol pürüzsüzleşiyor.

Hafta 13 Haziran Pazar günü ikizler burcunda, bilgi evinizde, iş evinizde Balık burcunda Neptün’e kare açı yapmasıyla başlıyor. Bugün, bir süreç veya bir yazılım parçası için sahip olduğunuz bilgiler aslında doğru değil. Yuvarlak bir deliğe kare bir çivi yerleştirmeye çalışmak gibi. Ve sana yardım edebilecek insanlar görünürde yok gibi. Bu, Teraziler için sinir bozucu bir enerjidir.

14 Haziran Pazartesi günü, Satürn Kova burcunda, romantizm evinizde, yakınlık evinizde Boğa burcundaki Uranüs ile kare açı yapıyor. Çoğu insanın başını döndürecek seviyelerde yeni bir ilişkinin hızlandığını görebilirsiniz. Kendinizi dürtüsel olarak bütün gece Las Vegas’taki bir düğün kilisesine giderken bulabilirsiniz. Bu yönü daha iyi kullanmak, sevgilinizle gelecekte ne istediğinizi konuşmak ve onun geleceği için ne istediğini anlamaktır.


Akrep Burcu
Akrep Burcu 14 Haziran – 20 Haziran Haftalık Burç Yorumları

Akrep, büyük bilgelik senin için hazır. Bu hafta öğrenci sensin.

13 Haziran Pazar günü, Güneşin İkizler burcunda, kaynaklar evinizde, risk alma evinizde Neptün’e kare yapmasıyla hafta başlıyor. Bugün bazı aceleci yatırımlar yapmak için çok cazip olabilirsiniz. Belki de bir haber programı size Ethereum kripto para birimi satın alma konusunda ilham verdi. Ya da bir mülk değişimi seminerine katılıyorsunuz ve bir bina satın almaya hazırsınız. Bugün çok fazla iyimserliğe dikkat edin. Neptün kararınızı bulanıklaştırabilir.

14 Haziran Pazartesi günü, Kova burcundaki Satürn, mesken evinizde, ilişkiler evinizde Uranüs ile kare açı yapıyor. Evde yaşam düzenlemeleri hakkında bir tartışma olabilir. Diğer önemli arkadaşınız ülkenin diğer tarafında bir iş fırsatına sahip olabilir. Ya da çocuklarınızdan biri eve dönüyor. Tartışma zamanı bitti. Kararlar verildi. Şimdi iş geliyor ve eğer herkes sahaya çıkarsa, hemen bitecek.


Yay Burcu
Yay Burcu 14 Haziran – 20 Haziran Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta, haklı olma ya da mutlu olma seçimini tartıyorsunuz. Yay, bilge yolu seç.

Hafta 13 Haziran Pazar günü İkizler burcunda, ilişkiler evinizde, konutlarınızda Neptün’e kare açı yapmasıyla başlıyor. Sevgilinizle birlikte yaşamak hakkında konuşmak için harika bir gün olabilir. İkiniz yeni evinizi ve alacağınız dekor türünü gözünüzde canlandırabilirsiniz. Açık evleri görmeye gidebilirsin. Ve konuşma iyi olsa da, bu satın almak için harika bir yön değil. Bu yüzden bugün için hayal kurmaya devam edin.

14 Haziran Pazartesi günü Kova burcundaki Satürn iletişim evinizde, iş evinizde Uranüs ile kare açı yapıyor. Bugün bazı çok kesin iletişimler gereklidir, ancak yine de bunu halletmek ve masanızdan kalkmak için acele etme arzusu vardır. Yavaşlayın ve işinizi kontrol edin. Yaptığın için mutlu olacaksın.


Oğlak Burcu
Oğlak Burcu 14 Haziran – 20 Haziran Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta, ittifaklar yapmak önemlidir. Oğlak, müttefiklerin olduğunda daha güçlüsün.

Hafta 13 Haziran Pazar günü ikizler burcunda, sağlık evinizde, hareket evinizde Neptün’e kare açı yapmasıyla başlıyor. Yüzmek, sörf yapmak veya su kayağı yapmak için harika bir gün. Egzersiz yapabilir, D vitamini alabilir ve hatta biraz sosyal etkileşime girebilirsiniz. Bu aynı zamanda evde sıcak yoga yapmak veya parkta Tai Chi yapmak için harika bir kombinasyon.

14 Haziran Pazartesi günü, Kova burcundaki Satürn, para evinizde, risk alma evinizde Uranüs ile kare açı yapıyor. Bu, kuralları çiğnemek için mükemmel bir yön, ancak bugün, finansal bir kazanç elde etmek için radikal adımlar atmaya cazip gelebilirsiniz. Oğlak, elinizde bir floş olduğunu düşünebilirsiniz, ancak pot oranları sizin lehinize değil. İnsanların buna yatırım dediği için kumar olmadığı anlamına gelmez. Bugün, paranıza dikkat edin.


Kova Burcu
Kova Burcu 7 Haziran – 13 Haziran Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta, neyin pratik ve neyin eğlenceli olduğuna karar veriyorsunuz. Kova, ikisini birden yapmanın bir yolunu bulmanız gerekebilir.

Hafta 13 Haziran Pazar günü İkizler burcunda, romantizm evinizde, değerler evinizde Neptün’e kare açı yapmasıyla başlıyor. Aşkı arıyorsanız, kendi değerinizi tanımanız zorunludur. Yerleşmek için bir sebep yok. Aşk senin için dışarıda. Bu yüzden bugün, çevrimiçi flört seçeneklerini gözden geçirmek yerine kendi öz değeriniz üzerinde çalışın. Oprah veya yandaşlarından biri tarafından önerilen kendi kendine yardım kitaplarıyla başlayın.

14 Haziran Pazartesi günü, kendi Kova burcundaki Satürn, evinizin ve ailenizin evinde Uranüs ile kare açı yapıyor. Hayatınızın daha iyi bir bölümünü ebeveynlerden ve otorite figürlerinden onay almaya çalışarak geçirmiş olabilirsiniz. Ama şimdi yumurtadan kurtuldun, yuvadan uçtun ve uçabilirsin. Hangi kararlarınızın diğer insanların tercihlerine bağlı olduğuna bakmak için iyi bir gün. Bugün neyi değiştirebileceğinizi görün.


Balık Burcu
Balık Burcu 14 Haziran – 20 Haziran Haftalık Burç Yorumları

Balık, özellikle fırsatlara açıkken bu hafta beklenmedik şeyler olabilir.

Hafta 13 Haziran Pazar günü İkizler’de, evinizin ve ailenizin evinde, kendi Balık burcunuzda Neptün’e kare açı yapmasıyla başlıyor. Bugün, bir aile üyesi söz konusu olduğunda oldukça sezgiselsiniz. İyi olduklarını söyleseler de, gerçekte neler olduğunu biliyorsun. Balıklar, onların yaşadıklarını dinlemeye ve empati kurmaya hazırsınız. Bu, ailenizin sizin hakkınızda çok takdir ettiği şeylerden biri.

14 Haziran Pazartesi günü Kova burcundaki Satürn, gizli yetenekler evinizde, iletişim evinizde Uranüs ile kare açı yapıyor. Yaratıcı çalışmalara ilgi duyabilirsiniz, ancak yeteneğinizin olup olmadığını merak ediyorsunuz. Gerçek şu ki, yetenek sanat yapmaktan gelir. Yani bir roman, senaryo veya şarkı yazmak istiyorsanız, bunu yaptıkça kendinize olan güveniniz artacaktır. Başladığınızda, okunmaya, görülmeye veya duyulmaya layık olmadığını düşünebilirsiniz. Ama Balık, pürüzlü bir elmas. Parlaması için hala kesilmesi ve cilalanması gerekiyor.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.