Günlük İş Burç Yorumları 9 Haziran 2021

9 Haziran Günlük İş Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını iş konularında neler bekliyor? İşte Çarşamba günü için 9 Haziran Günlük İş Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
9 Haziran 2021 Çarşamba Koç Burcu Yorumları

Ay yeni bir döngüye başlamadan hemen önce azalan hilal evresinden geçerken, bu zamanda size ifşa edilen gizli bilgilere sahip olabilirsiniz, Koç. İkizler burcundaki ay ve güneş, hem enerjiyi hem de gerçeği yüzeye çıkarıyor. İşyerinde sizden saklanan önemli bilgileriniz olduysa artık bu yeni bilgilerle karar verebilirsiniz. Gerekli düzenlemeleri yaptığınızdan emin olmak için gevşek uçları bağlayın.


Boğa Burcu
9 Haziran 2021 Çarşamba Boğa Burcu Yorumları

Sevgili Boğa, bu mevcut ay döngüsünün son günü ve evren sizi çalışma bütçeniz ve geliriniz için sorumluluk almaya teşvik ediyor. Daha ucuza nereye yerleştiniz? İkizler burcundaki ay ve güneş, kazanılan gelir ve parayla ilgili ikinci evinizde geri giden Merkür ile birleştiğinde bu incelemeyi teşvik ediyor. Yeni bir şeye başlamanın zamanı olmasa da, kariyerinizin finansal yönünü gözden geçirme ve değiştirme zamanı. Sonuçta buna değersin!


İkizler Burcu
9 Haziran 2021 Çarşamba İkizler Burcu Yorumları

İkizler, kariyerinizde ve kişisel dünyanızda büyük değişimlerin zirvesisiniz. Ay, benliğinizle ilgili ilk evinizde büyüyen bir hilal oluşturuyor ve profesyonel sektörünüz Balık’taki Jüpiter tarafından pozitif olarak güçlendiriliyor. Birlikte, bu enerjiler, işiniz söz konusu olduğunda sizi en özgün benliğiniz olmaya zorluyor. Gerçek inançlarınızı nerede tuttunuz ve profesyonel olarak tutkulu olduğunuz şeyler nelerdir? Bugün, devasa büyüme öncesi bir yansıma dönemidir.


Yengeç Burcu
9 Haziran 2021 Çarşamba Yengeç Burcu Yorumları

Kabuğundan çıkma vaktin geldi ama bu bir gecede olmayacak, Yengeç. Bugün, iletişimsel İkizler ayı, gizli on ikinci evinizde büyük bir aktivasyon için hazırlanıyor. Bu sizi profesyonel olarak geri çekilmeye itebilirken, bu iç diyaloğa yaslanın. Gerçeğinizi nerede söylemiyorsunuz veya harika fikirlerinizi işyerinde başkalarına ödünç vermiyorsunuz? Evren sizi zekanızı benimsemeye ve onu başkalarına ifşa etmeye zorluyor. Herkes aynı fikirde olmayacak ama en önemlisi profesyonelce tatmin olmanız.


Aslan Burcu
9 Haziran 2021 Çarşamba Aslan Burcu Yorumları

Sevgili Aslan, Aslan bir nedenden dolayı senin sembolün! Birçoğunuz yeni bir proje veya daha büyük bir çabayı yayınlamanın eşiğinde olabilirsiniz. Bu ay döngüsünün son aşamasını ince ayrıntılara da göz atarken gevşek uçları birleştirmek için kullanın. İkizler ayı umutlar, hayaller ve dileklerle dolu onbirinci evinizde. Ayrıca Satürn’e uğurlu enerji gönderiyor. Verdiğiniz tüm sıkı çalışmanın karşılığını almak üzeresiniz – özellikle de başkalarıyla birlikte çalışıyorsanız.


Başak Burcu
9 Haziran 2021 Çarşamba Başak Burcu Yorumları

Formaliteler bugün sırada, Başak. Önemli sözleşmeler, toplantılar ve konuşmalar gerçekleşebilir ve ayrıntılara dikkat etmek hayati önem taşır. İkizler burcundaki iletişimsel ay, kariyerle ilgili onuncu evinizde ve iş sektörünüzde geri giden Kova’daki Satürn ile güçlü bir bağlantı kuruyor. Bunlar birlikte, bugün iş faaliyetlerinizde birbirinizi ve sizi destekliyor. Doğru bir şekilde okumayı ve ihtiyacınız olanı aldığınızdan emin olmayı unutmayın. Sonuçta Merkür hala geri gidiyor!


Terazi Burcu
9 Haziran 2021 Çarşamba Terazi Burcu Yorumları

Terazi, şu an kafa karıştırıcı gelse de, bu işinizde sizin için hayırlı bir zaman. Gezegensel yöneticiniz Venüs, kariyerinizin onuncu evinden geçerken hayatı kolaylaştırır. İş yerindeki kişisel görünümünüzde büyük atılımlar dönemine giriyorsunuz. Belki sektörünüzde o kadar görünür değildiniz, ama şimdi, temelinizi buluyor ve bir guru oluyorsunuz. Daha yüksek bir perspektife sahip dokuzuncu evinizdeki İkizler ayı, kollektife sunmanız gereken şeylerden emin olma yeteneği veriyor.


Akrep Burcu
9 Haziran 2021 Çarşamba Akrep Burcu Yorumları

Yeni bir iş yatırımı veya önemli bir anlaşma değişiyor ve sonunda bu konuda bir sona yaklaşıyor olabilirsiniz, Akrep. Ayrıca önemli bir projenin finansmanına odaklanabilir ve gerekli ayrıntıları düzenleyebilirsiniz. Yeniden düzenleme, gözden geçirme ve düzenleme, günümüzün enerjisinde gezinmenin önemli yollarıdır. Diğer insanların parasıyla ilgili sekizinci evinizdeki İkizler ayı, geri giden Satürn ile güçlü bir bağlantı kuruyor. Bugün verdiğiniz kararlar, işiniz için istikrar yaratmanıza yardımcı olabilir.


Yay Burcu
9 Haziran 2021 Çarşamba Yay Burcu Yorumları

Yay, bugün iş konusunda iyimser olabilirsiniz! Yolda bazı tümsekler ve ani kaymalar oldu, ancak işler sizin için gelişiyor. Şu anda, bir iş ortağı veya ayrılmaz bir müşteri ile hayati bir görüşme yapıyor olabilirsiniz. Sözleşme yeniden müzakereleri ve iş ilişkinizde nasıl ilerleyeceğinize karar vermek temalar olabilir. İkizler ayı, yedinci işbirliği evinizde ve Kova gerisindeki Satürn ile üçgen açı oluşturuyor. Bu uzun vadede.


Oğlak Burcu
9 Haziran 2021 Çarşamba Oğlak Burcu Yorumları

Yeniden yapılanma senin için oyunun adı Oğlak. İkizler ayı rutininizin altıncı evinde ve gezegensel yöneticiniz Satürn’ü aktive ediyor. Bu gezegen Kova burcunda ve ikinci kazanılan gelir evinizde geri gidiyor. Bu size bugün yoğun bir iş yapmak için ihtiyacınız olan dürtüyü verebilir; bu akıllıca bir seçim olacaktır. Dosyalarınızı düzenlemek, eski e-postaları silmek ve aklınıza takılan mali işlerle ilgilenmek, odaklanmanız gereken şeylerdir! Net bir çalışma alanı ve zihin, paranızın tezahür etme gücünü artırabilir.


Kova Burcu
9 Haziran 2021 Çarşamba Kova Burcu Yorumları

Sevgili Kova, yaratıcı gerçeğin ortaya çıkmak üzere. Önemli bir girişim üzerinde arka planda çalışıyorsanız, kendisi için bir isim yapmak üzeredir. Belki bu hobiye dönüşen tam zamanlı bir iş, ama gerçekten ateşinizi yakıyor. İkizler ayı, kendini ifade etmenin beşinci evinde ve Kova retrosunda Satürn ile güçlendirici bir bağlantı kuruyor. Satürn, sizi yenilikçi ruhunuza sahip olmaya zorlayan gezegen yöneticinizdir.


Balık Burcu
9 Haziran 2021 Çarşamba Balık Burcu Yorumları

Bu senin için çok etkili bir zaman, Balık. Yaptığınız iş için maaş ve uygun şekilde telafi edildiğini hissetme konusunda bazı rahatsızlıklar yaşamış olabilirsiniz. Kozmos, hayatınızın bu kısmına şifa enerjisi getiriyor. Kendiniz için konuşmaya ve savunmaya yönlendirildiğinizi hissedebilirsiniz. İkizler ayı, dördüncü duygu evinizde ve kazandığınız gelir sektörünüzde Koç’taki Chiron ile seksen bir bağlantı kuruyor. Kendi değerinizi iyileştirmek, çevredeki parayı yapmak için en iyi şeydir. İşiniz buna değer!


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.