Günlük İş Burç Yorumları 8 Haziran 2021

8 Haziran Günlük İş Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını iş konularında neler bekliyor? İşte Salı günü için 8 Haziran Günlük İş Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
8 Haziran 2021 Salı Koç Burcu Yorumları

Koç, iletişim bugün anahtardır; bazı aksiliklere hazırlanın. Ay İkizler’de ve üçüncü iletişim evinizde güneşi, Merkür geri hareketini ve karmik Kuzey Düğümü’nü harekete geçiriyor. Başkalarının ne anlama geldiğini netleştirmek için önemli belgeleri yeniden yapmak veya toplantılar planlamak zorunda kalabilirsiniz. Yapabiliyorsanız, işinize zaman ayırın. Hatalar olabilir, ancak her görevi birer birer alarak ve acele etmekten kaçınarak bunlardan kaçınılabilir.


Boğa Burcu
8 Haziran 2021 Salı Boğa Burcu Yorumları

Geliriniz bugün aklınızda ve bu işin ayrılmaz bir parçası, Boğa. Bu zamanda hak ettiğinizi almayı hak ediyorsunuz! İkizler ayı, kazanılan gelirin ikinci evinde ve odağı kariyerinizin bu alanına getiriyor. Bugün ikizler geri hareketinde güneşe, kuzey ay düğümüne ve Merkür’e enerji veriyor. Bu sizi, size ne ödendiğine, fiyatlarınıza bir göz atmaya ve değerinizle gerçekten uyuşmayan şeyleri yeniden müzakere etmeye itebilir.


İkizler Burcu
8 Haziran 2021 Salı İkizler Burcu Yorumları

Sevgili İkizler, bugün kendi kariyer gelişiminizde güçlenmiş hissediyorsunuz. İkizler ayı benliğinizin ilk evindedir ve kariyerinizin onuncu evinde Jüpiter Balık burcundayken kare açı yapıyor. Bu gezegensel bağlantı, profesyonel yaşamınızda büyümeyi deneyimlemek için sizi gerçeğinizi konuşmaya ve kim olduğunuz olmaya zorluyor. Başkaları için parlaklığınızı nerede köreltiyorsunuz veya uyum içinde olmamanıza izin veriyorsunuz? Kozmos, genişlemeyi deneyimlemek için başkalarının kısıtlamalarını serbest bırakmanız için sizi teşvik ediyor.


Yengeç Burcu
8 Haziran 2021 Salı Yengeç Burcu Yorumları

Sesiniz şu anda tüm gücüyle çıkıyor, Yengeç. İkizler ayı, işyerindeki düşüncelerinize ve iletişiminize güvenmeniz için sizi teşvik ediyor. Tipik olarak, içe dönük bir enerjisiniz (bu aynı zamanda haritanızdaki diğer enerjilere de bağlıdır) ve bu gezegensel değişim sizi kabuğunuzdan çıkmaya teşvik ediyor. Evren size adım atmanız için bir hakikat portalı sunarken, kelimelerinizi akıllıca seçmeyi unutmayın. Hala oyunda Merkür retrosu var.


Aslan Burcu
8 Haziran 2021 Salı Aslan Burcu Yorumları

Leo, bu senin için güçlü bir zaman ama iletişim kopukluklarına dikkat et. İkizler ayı umutlar, hayaller ve dileklerle dolu onbirinci evinizde. İlişkilerle ilgili yedinci evinizde geri giden Satürn ile uyumlu bir üçgen oluşturuyor. Geçmişten iş bağlantıları ve meslektaşları size geri dönebilir veya size yeni fırsatlar sunabilir. Aynı zamanda, Merkür’ün geri harekette olduğunu unutmayın – bu yüzden sosyal medyada ne paylaştığınıza dikkat edin ve yeni anlaşmalara girmeyin.


Başak Burcu
8 Haziran 2021 Salı Başak Burcu Yorumları

Başak, kariyerin büyük değişiklikler geçiriyor. Bu sarsıcı olsa da, ihtiyaç duyulan şey bu! Sıkı çalışmanın gezegeni Satürn, çalışmayla ilgili altıncı evinizde Kova burcunda geri harekette ve bütünleşme dönemini getiriyor. Kariyeriniz için çok çaba harcadınız; sonunda hak ettiğinizi alacaksınız. İkizler ayı kariyerle ilgili onuncu evinizde ve geri giden Satürn ile destekleyici bir bağlantı kuruyor. Bu enerjiye yaslanın ve sizi işinize daha fazla yönlendirmek için gereken önemli konuşmaları yapın.


Terazi Burcu
8 Haziran 2021 Salı Terazi Burcu Yorumları

Dünya görüşünüz genişliyor; bu senin için işi yoğun hale getirebilir, Terazi. Uluslararası müşterileriniz olabilir veya büyük bir proje sürecinde olabilirsiniz. Bu aynı zamanda İkizler ayının odak noktanızı daha geniş mesajlar ve dış ilişkilerden oluşan dokuzuncu evinize getirmesinden kaynaklanmaktadır. Olası gecikmelerin ve karışıklığın farkında olmak önemlidir. Ayrıca düşüncelerinizi daha geniş bir kitleyle paylaşmanız gerekebilir. Ve hayatın bu alanında Merkür gerilemesi olduğundan, acele etmeyin.


Akrep Burcu
8 Haziran 2021 Salı Akrep Burcu Yorumları

Sevgili Akrep, sesiniz, özellikle iş yerinizde, kişisel gücünüzün önemli bir parçasıdır. Fikirlerinizi ve düşüncelerinizi kendinize saklama eğiliminde olabilirsiniz, ancak şimdi geçişler sizi paylaşmaya teşvik ediyor. İkizler burcundaki konuşkan ay, kişisel güçle ilgili sekizinci evinizde ve altıncı iş evinizde Koç burcundaki yaralı Chiron ile pozitif bir bağlantı kuruyor. Zor bir iş ilişkisi ile uğraşıyor olabilirsiniz ve bu iletişim sayesinde bu alanda biraz rahatlama hissedebilirsiniz. Fikrini söyle, stinger.


Yay Burcu
8 Haziran 2021 Salı Yay Burcu Yorumları

Yay, bugün iş arkadaşlarınızla sabır ve anlayış geliştirme günüdür. Bütünsel bir iş ilişkisiyle ilgili bazı gerçekler kendilerini gösterebilir ve başkalarının bakış açısına açık olmanız sizin için önemlidir. İkizler ayı, ilişkilerle ilgili yedinci evinizde konuşmayı teşvik ediyor ve iletişim sektörünüzde geri giden Satürn ile destekleyici bir bağlantı kuruyor. Önemli bir sözleşmeyi tartışmanız ve yeniden müzakere etmeniz gerekebilir. Ayrıntılara bakın ve dikkatlice konuşun.


Oğlak Burcu
8 Haziran 2021 Salı Oğlak Burcu Yorumları

Bu senin için güçlü bir zaman, Oğlak. İş yükünüzün arttığını hissedebilir ve işinizi yürütme şeklinizi yeniden düşünmeniz gerekebilir. Belki de çok fazla iş yığıyorsunuz ve şimdi delege etme zamanı. Varsa ekibinizin yapısını yeniden düşünebilir ve çalışma programınızı değiştirebilirsiniz. Meşgul İkizler ayı, altıncı evinizden geçerken bunu teşvik ediyor. Enerjinizle doğru sınırları ve sınırları belirleyin.


Kova Burcu
8 Haziran 2021 Salı Kova Burcu Yorumları

Su taşıyıcısı, iş projelerinizi gözden geçirmek ve gözden geçirmek için mükemmel bir zaman. Bir süredir bileme taşına burnunuzu soktunuz. Ayrıntılara dikkat ederken, bazen büyük resmi gözden kaçırmak kolay olabilir. İkizler’de Merkür gerilemesi ile iyileştirme alanları vurgulanıyor. Yeni bir şeye başlamaktan kaçınmak ve halihazırda devam etmekte olan şeyleri iyileştirmek için bugünün enerjisini kullanın. Bu sadece retrograd dönem sona erdiğinde her şeyi daha iyi hale getirecek!


Balık Burcu
8 Haziran 2021 Salı Balık Burcu Yorumları

Balık, duygusal dünyanız şu anda sizin için bir odak noktasıdır ve bu iş hayatınıza da yansıyabilir. Her zamanki koşuşturmacalar artık sizi ilgilendirmiyor ve bir mola verebilirsiniz. Bu, izin almak veya işinize daha yavaş gitmenizi sağlamak için ideal bir gün olacaktır. İkizler ayı duygusal dünyanızda ve Balık burcundaki gezegen cetveliniz Jüpiter ile kare bir açı oluşturuyor. Bu, akışa devam etme ve yapıdan uzaklaşmak için bir anda kendinizi şımartmanın zamanıdır.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.