Günlük İş Burç Yorumları 6 Haziran 2021

6 Haziran Günlük İş Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını iş konularında neler bekliyor? İşte Pazar günü için 6 Haziran Günlük İş Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
6 Haziran 2021 Pazar Koç Burcu Yorumları

Sevgili Koç, kazandığınız gelirde ve işten kazandığınız parada küçük bir değişiklik veya ani bir kayma. Bu, gelir artışı veya beklediğiniz bir bonus gibi sizin için olumlu olabilir. Yüce Boğa ayı, Boğa burcundaki eksantrik Uranüs ile aktive edici bir bağlantı kuruyor. Belki de yenilikçi bir fikir geliştirdiniz ya da daha önce hiç denemediğiniz bir şey. Bu, net değerinizde olumlu bir an görebileceğiniz uğurlu bir enerjidir. Bunu hak ediyorsun, Ram.


Boğa Burcu
6 Haziran 2021 Pazar Boğa Burcu Yorumları

Boğa, bu sizin için güçlendirici bir gün. Fikirlerinizi özgürce paylaşıyorsunuz ve birçoğu sizin kim olduğunuza daha özgün. Boğa ayı, benliğinizin ilk evinde, Boğa burcundaki Uranüs’ün sallandığı gezegen ile bağlantı kuruyor. Konuşmaktan nerede çekindin? Başkaları sizin düşüncelerinizi kabul etmese de, evren sizden yine de ilerlemenizi istiyor. Çalışmanız kendisi için konuşacak.


İkizler Burcu
6 Haziran 2021 Pazar İkizler Burcu Yorumları

İkizler, değerinizi ve paranızı çevreleyen konuşmalar bugün gelişebilir. Maaşınızı tartışıyor veya işiniz için ne kadar ödemeniz gerektiğini tartışıyor olabilirsiniz. Gezegenlerin sizin tarafınızda olduğunu anlamak önemlidir, bu yüzden neye ihtiyacınız olduğu konusunda dürüst olmak için en iyi zaman. Değerli Boğa ayı, ikinci kazanılan gelir evinizde Yengeç burcundaki Venüs’e pozitif enerji gönderiyor. Bu, size güven veren güçlü ve olumlu bir yöndür. Bu, gözden geçirme zamanıdır, bu yüzden bu sefer işiniz için hak ettiğinizi aldığınızdan emin olun.


Yengeç Burcu
6 Haziran 2021 Pazar Yengeç Burcu Yorumları

Kanser, çevrimiçi veya bir bağlantı yoluyla fırsat bugün sizin için olumlu olabilir. Olasılıklara açık olun ve sosyalleştiğinizden emin olun. Gezegensel yöneticiniz ay, umutlar, hayaller ve dileklerle dolu onbirinci evinizde Boğa burcunda birinci sınıf bir konumdadır. Bu, Balık burcundaki geniş Jüpiter’e uyumlu enerji gönderiyor. Bu zamanlarda tanıştığınız kişiler, yaşam yolunuzu gelecekteki hedeflerinize doğru kaydırmanıza yardımcı olabilir. Çalışkansın, bunu hak ediyorsun.


Aslan Burcu
6 Haziran 2021 Pazar Aslan Burcu Yorumları

Sevgili Leo, profesyonel hayatında hızlı bir değişime hazırlan. Yolda bir yöneticinin kaybı veya iş planında beklemediğiniz bir değişiklik gibi bir tümsek olabilir. Boğa ayı, kariyerinizin onuncu evinizdeki Boğa burcundaki Uranüs şoklar gezegenini aktive ediyor. Bu sarsıcı olsa da, sonuçta en iyisi bu. Tüm gerçekleri dinleyin ve bir sonraki kararınızı mantığa göre verin.


Başak Burcu
6 Haziran 2021 Pazar Başak Burcu Yorumları

Başak, bugün sizin için sorumlulukta bir büyüme meydana gelebilir. Belki de işinizde daha fazla söz sahibi olmanızı gerektirecek bir liderlik rolü üstleniyorsunuz. Bu sizin için büyük bir adım ve bu İkizler sezonunda sizin için güçlü bir tema oldu. İkizler güneşi ve karmik Kuzey Düğümü, hayatınızın bu bölümünü aktive ediyor ve sizi gerçek olmaya teşvik ediyor. Ne üzerinde çalışmak istiyorsun? Bunu netleştirmenin zamanı geldi.


Terazi Burcu
6 Haziran 2021 Pazar Terazi Burcu Yorumları

Terazi, yaratıcılığınız şu anda işinizin ön saflarında yer alıyor. Bir proje ya da çaba çok zamanınızı alabilir ama aynı zamanda size neşe de getirebilir. Venüs sizin gezegen yöneticiniz olduğu için bu, içinde bulunmanız için doğal bir alandır. Venüs güzelliği temsil eder ve mesleki konulardaki onuncu evinizdedir ve iş sektörünüzde Balık burcundaki şanslı Jüpiter ile güçlü bir üçgen açı oluşturur. Yapabiliyorsanız, doğada bir beyin fırtınası için zaman ayırın veya her zamanki iş rutininizden uzaklaşın.


Akrep Burcu
6 Haziran 2021 Pazar Akrep Burcu Yorumları

Akrep, bugün ani kararlar vermek zorunda kalabilir. Gezinmek zor gelse de, bu sadece en iyisi içindir. Boğa ayı sürpriz gezegeni Uranüs’ü, iş birliktelikleri ile ilgili yedinci evinizde hayata döndürüyor. Belki de onların değerini çevreleyen konuşmalar gündeme gelir ve bu, bir projenin finansal gerçekliği ile uyumlu değildir. Zor bir konuşma gelişebilir – ancak bu, işiniz için en iyisidir. Kendiniz ve ekibiniz için doğru kararı verin.


Yay Burcu
6 Haziran 2021 Pazar Yay Burcu Yorumları

Yay, günlük iş rutininizde gecikmelere, işteki artışa veya ani değişimlere hazırlanın. Bu stresli olabilir, ancak her zorluğu olduğu gibi kabul edin. Bu, gününüzün nasıl değişebileceğini keşfetmek için bir fırsat. Boğa ayı, altıncı iş evinizde düzensiz Uranüs ile bir açı oluştururken öz bakımı teşvik ediyor. Karışıklığın anahtarı, değişikliklere ayak uydurmak ve sabırlı olmaktır. Bir şeyleri dikkatli bir şekilde düzenlemeyi unutmayın ve başkalarıyla açıkça iletişim kurduğunuzdan emin olun.


Oğlak Burcu
6 Haziran 2021 Pazar Oğlak Burcu Yorumları

Sevgili Oğlak, geçmişten biriyle çalışma fırsatı bugün karşınıza çıkabilir. Bu, kariyerinizi yükseltmenize yardımcı olabilecek eğlence dolu ve yaratıcı bir proje olabilir. Kazançlı Boğa ayı, kendini ifade etmenin beşinci evinde Boğa burcundaki eşsiz Uranüs ile bağlantı kuruyor. Ay ayrıca işbirlikçi sektörünüzde Yengeç burcundaki Venüs’e pozitif enerji gönderiyor. Başkalarıyla, özellikle de tanıdıklarınızla çalışmak, şu anda sizin için en iyisi olabilir.


Kova Burcu
6 Haziran 2021 Pazar Kova Burcu Yorumları

Kova, şu anda günlük iş rutininizde ve sağlığınızda neşe ve uyum bulabilirsiniz. Belki de bu aynı zamanda bir tatile çıkabileceğiniz veya enerjinizi artırmak için molalar vermeye değer bir zamandır. En yaratıcı ilhamı alabileceğiniz bu dinlenme anlarında. Çok çalışmak önemlidir – özellikle Satürn Kova’dayken. Ancak geriye dönük olduğundan, bu aynı zamanda bir dinlenme zamanıdır – bu yaptığınız tüm çalışmaların bir ödülüdür.


Balık Burcu
6 Haziran 2021 Pazar Balık Burcu Yorumları

Balık, bugün konuşma ve bilgeliğini paylaşma fırsatı senin için gelebilir. Doğal olarak içe dönük olsanız da, bu kariyerinizde güçlü bir değişim anı olabilir. Boğa ayı, üçüncü iletişim evinizdeki Uranüs ile heyecan verici bir bağlantı ile sizi konuşmaya teşvik ediyor. Bunun gibi bir yön, özgünlük ve özgünlük gerektirir, bu yüzden bu enerjiyi işinize getirin.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.