Günlük İş Burç Yorumları 30 Haziran 2021

30 Haziran Günlük İş Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını iş konularında neler bekliyor? İşte Çarşamba günü için 30 Haziran Günlük İş Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
30 Haziran 2021 Çarşamba Koç Burcu Yorumları

Koç, eğlenmek de işin bir parçası olabilir. Görevlerinizde neşe buluyorsunuz ve bugün sizin için yeni yaratıcı projeler ortaya çıkabilir. Aslan burcundaki Etkileyici Venüs, kendini ifade etmenin beşinci evinde ve güdümlü Mars ile bağlantı kuruyor. Bu size işiniz için çok fazla güç ve tutku veriyor. Yaratıcı bir beyin fırtınası için zaman ayırmak bugün size çok yardımcı olabilir. Sizin için neler geliştirebileceğini kim bilebilir; bu zamanda değişime açık olun.


Boğa Burcu
30 Haziran 2021 Çarşamba Boğa Burcu Yorumları

Sevgili Boğa, işteki yanlış iletişim, bu zamanda moralinizi bozabilir. Ağ oluşturma sektörünüzdeki duygusal olarak reaktif Balık ayı, ikinci kazanılan gelir evinizde düşünce gezegeni Merkür ile İkizler’de zorlu bir görünüm oluşturuyor. Değeriniz ve iş yerindeki bir yönetici veya önemli müşterilerle ne kadar ödediğiniz konusunda tutarsızlıklar olabilir. Hayatınızın bu alanını çevreleyen önemli konuşmalara zaman ayırın. Hala profesyonel olmanın bir yolu var.


İkizler Burcu
30 Haziran 2021 Çarşamba İkizler Burcu Yorumları

İş projelerinizde değişim sizin için burada, İkizler. Kozmos, size daha uyumlu olan heyecan verici yeni bir proje veya kariyer fırsatı şeklinde özel bir teslimat getirebilir. Balık burcu, kariyer sektörünüzde yaratıcı Neptün retrosunu harekete geçiriyor. Bu, işiniz söz konusu olduğunda ruh düzeyinde tatmine ihtiyacınız olduğunun farkına varmanın bir yönüdür. Hangi yöne gideceğinize karar vermek için sezginizi kullanın.


Yengeç Burcu
30 Haziran 2021 Çarşamba Yengeç Burcu Yorumları

Bugün sizin için yeni bir iletişim projesi gündeme gelebilir. Ya da bu alanda çalışmıyorsanız kendinizi yoğun konuşmaların ortasında bulabilirsiniz. Tetiklenebilir ve başkalarının görüşlerine tepki verebilirsiniz – bu nedenle, bugünün enerjisinde gezinmeye zaman ayırın. Yönetici gezegeniniz ay duygusal Balık burcunda ve gizli on ikinci evinizde iletişim gezegeni Merkür ile puslu bir açı oluşturuyor. Başkalarının kendi doğrularını söylemelerine izin verin, ancak sizinkini de açıkça ifade edin. Duraklatmak için zaman ayırmak da harika bir fikir, Yengeç.


Aslan Burcu
30 Haziran 2021 Çarşamba Aslan Burcu Yorumları

Sevgili Leo, bugün doğruluk konusunda dikkatli ol. İş için bir e-posta gönderiyorsanız veya sosyal medyada önemli bir şey yayınlıyorsanız bazı hatalar yapabilirsiniz. Kafa karıştırıcı Balık ayı, onbirinci ağ evinizdeki İkizler’deki iletişim gezegeni Merkür’ü aktive ediyor. Ayrıntıları gözden kaçırma eğilimi bugün bazı hayal kırıklıklarına yol açabilir. Sadece bazı şeyleri okuyun ve bugün projelerde gezinmeye zaman ayırdığınızdan emin olun.


Başak Burcu
30 Haziran 2021 Çarşamba Başak Burcu Yorumları

Başak, önemli bir kariyer hamlesini veya iş ilişkisini çevreleyen gerçekler bugün sizin için gelebilir. Değişim zorlayıcı gelse de nihayetinde bu sizin profesyonel iyiliğiniz içindir. Bunun nedeni, işbirliği alanınızdaki Balık ayının, kariyer sektörünüzde İkizler’deki yönetici gezegeniniz Merkür ile sert bir görünüm oluşturmasıdır. Yanlış iletişim, artık sizin için profesyonel olarak uygun olmayan şeyleri ortaya çıkarabilir. Kendiniz için doğru değişikliği yapın.


Terazi Burcu
30 Haziran 2021 Çarşamba Terazi Burcu Yorumları

Terazi, bugün kendinizi çok meşgul hissedebilirsiniz. Görevler size atılıyor ve sonuç olarak, her şeyi dengelemek zor gelebilir. Balık burcu, altıncı iş evinizde geri giden Neptün ile kafa karıştırıcı enerjiyi harekete geçiriyor. İletişimsizlik ortaya çıktığında iş arkadaşlarınızla gerginlik hissedebilirsiniz. Acele etmeyin ve bugün yapmanız gerekenlerin net bir listesini oluşturun. Ayrıca sınırlarınızı başkalarına da söyleyebilirsiniz, kendinizi tüketmek zorunda kalmamalısınız. Destek arayın.


Akrep Burcu
30 Haziran 2021 Çarşamba Akrep Burcu Yorumları

Akrep, profesyonel yaşamınızda bu sizin için iyileştirici bir an gibi gelebilir. Motive Mars Aslanda kariyer sektörünüzde ve altıncı iş evinizde Koçtaki Chiron ile iyileştirici bir bağlantı kuruyor. Yakın geçmişte, iş arkadaşlarınızla zorlu bağlantılar sizi sönük ve motivasyonsuz hissetmenize neden olabilir. Şimdi, bundan profesyonel olarak gelişmek için gereken yaratıcı ateş enerjisi patlaması alıyorsunuz. Sen git git sen!


Yay Burcu
30 Haziran 2021 Çarşamba Yay Burcu Yorumları

Sevgili Yay, günlük iş hayatınızdaki ani değişimlere ve değişikliklere hazır olun. Eylem gezegeni Mars, yüksek bilgeliğe sahip dokuzuncu evinizde Aslan’da ve iş sektörünüzde Boğa’da düzensiz Uranüs ile bir kare oluşturuyor. İş için seyahat ediyorsanız veya sadece gününüze gidiyorsanız, ilerlemenizi yavaşlatabilecek yolda bazı tümsekler olabilir. Hayal kırıklığını bırakın ve işlerin akmasına izin verin! Hazırlanın ve strateji belirleyin.


Oğlak Burcu
30 Haziran 2021 Çarşamba Oğlak Burcu Yorumları

Oğlak burcu, günlük iş hayatınızda bir durgunluk hareketi yaşamaya başlayabilirsiniz. İletişim gezegeni Merkür, İkizler burcunda ve altıncı iş evinizde ilerliyor. Her şeyinizi yaratıcı bir projeye koyuyorsanız, yaşadığınız gecikmeler dağılmaya başlayabilir. Siz yapının ustasısınız, bu yüzden önceliklerinizi aşmak için bunu uygulamak, bugünün enerjisinde gezinmek için harika bir yoldur.


Kova Burcu
30 Haziran 2021 Çarşamba Kova Burcu Yorumları

Su taşıyıcısı, Balık burcu, kendine değer ve kazanılan gelirin ikinci evini vurguluyor. Gelirinizi veya yaratıcı projelerinizden kazandığınız parayı çevreleyen zorlu konuşmalar bugün gündeme gelebilir. Belki de değerini sormadın? Bu, bunu çevreleyen bazı gergin konuşmalar yapabileceğiniz bir zamandır. Temiz enerjili bir gün seçmek faydalı olabilir, biraz sisli ve amacınızı anlamada zorluklar getirebilir.


Balık Burcu
30 Haziran 2021 Çarşamba Balık Burcu Yorumları

Sevgili Balıklar, profesyonel çevrenizdeki diğer kişilerle iletişim açısından bu sizin için olumlu bir gün. Balık burcu, ilk benlik evinizi aktive ediyor ve üçüncü iletişim evinizde Boğa burcundaki Uranüs ile destekleyici bir açı oluşturuyor. Birlikte, bu enerjiler gerçeğinizi konuşmanız için size güç veriyor. Mümkünse, bugün iş yerinde önemli iletişim ve toplantılar planlayın.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.