Günlük İş Burç Yorumları 3 Haziran 2021

3 Haziran Günlük İş Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını iş konularında neler bekliyor? İşte Perşembe günü için 3 Haziran Günlük İş Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
3 Haziran 2021 Perşembe Koç Burcu Yorumları

Koç, kariyerinin bazı ayrılmaz parçalarını gözden geçirmek için kendini motive edebilirsin. Bu, Yengeç burcundaki Mars’ın, kariyerinizin onuncu evinizde Oğlak burcunda geri giden Pluto’yu etkinleştirmesi tarafından teşvik ediliyor. İşinizde tutku duyduğunuz şeyle nerede uyuşmuyorsunuz? Evren bunu aşikar hale getiriyor ve sizi onu değiştirmek için bir plan yapmaya teşvik ediyor. Kendinizi gelecekte nerede görüyorsunuz? Bu niyetleri belirlemek için harika bir zaman.


Boğa Burcu
3 Haziran 2021 Perşembe Boğa Burcu Yorumları

Sevgili Boğa, bu, kazandığınız gelir ve mesleki gelişiminiz açısından güçlü bir zaman. Çok fazla değişiklik yaşadınız; şimdi bu yeni gerçeklikle bütünleşme zamanı. İkizler güneşi, ikinci evinizi aydınlatıyor ve kariyerinizin onuncu evinizde geri giden Kova burcunda Satürn ile olumlu bir yön oluşturuyor. Tüm sıkı çalışmanız karşılığını veriyor ve bu zamanı gözden geçirmek için kullanmak akıllıca olacaktır. Projelerinizin kalabalıktan daha fazla öne çıkmasını sağlayın! Özgünlüğünüzden yararlanın.


İkizler Burcu
3 Haziran 2021 Perşembe İkizler Burcu Yorumları

Kariyerinizde ilerleme kaydetmeyi bekleyin, İkizler. Büyük vardiyalar meydana gelmeye başladıkça, bazen ayrıntıların üzerinden geçmeniz gerekir. İlk benliğinizdeki İkizler güneşi, dokuzuncu bilgelik evinizde Kova burcunda geri giden Satürn ile destekleyici bir bağlantı oluşturuyor. Aynı zamanda, kariyer sektörünüzde Merkür retrograd ve Neptün arasında bir miktar gerilim yaşıyorsunuz. Anlaşmaları çok hızlı imzalamaya veya başkalarının iyiliği için gerçekten istediğiniz şeyi kaybetmeye dikkat edin. Kendinize karşı dürüst olun, İkizler.


Yengeç Burcu
3 Haziran 2021 Perşembe Yengeç Burcu Yorumları

Sevgili Yengeç, gizli bir sözleşme veya anlaşma gün ışığına çıkabilir ve çok sayıda revizyon gerektirebilir. Bu, çok fazla emek ve zaman harcadığınız geçmiş bir projeyle ilgili de olabilir. Endişelenme, değişim iyidir. Ve bunu yapmak için ideal zaman budur. Sözleşmeli İkizler güneşi on ikinci evinizde ve finans sektörünüzde Kova burcunda geri giden Satürn ile üçgen bir açı oluşturuyor. Kendinize zaman ayırın ve her şeyi ayrıntılı olarak okuyun, bu açıklayıcı hava enerjisini kullanmanın en iyi yolu budur.


Aslan Burcu
3 Haziran 2021 Perşembe Aslan Burcu Yorumları

Leo, eski bağlantılar veya iş ortakları geri dönüyor. Bu, profesyonel bir etkinliğe katılmaktan veya tesadüfen etkili biriyle karşılaşmaktan olabilir. Her iki durumda da bu kişi çalışmanıza çok yardımcı olacak bir fırsat sunabilir. İkizler burcundaki güneş, uzun vadeli hedeflerinizin on birinci evindedir ve uzun vadeli Satürn geri hareketiyle kolay bir görünüm oluşturuyor. Geçmiş fırsatlara geri dönmek, sizin için olumlu gelişmeler sağlayabilir.


Başak Burcu
3 Haziran 2021 Perşembe Başak Burcu Yorumları

Başak, ihtiyacın olan molaya hazırlan. Bu aynı zamanda enerjisel olarak birini almak için doğru zamandır. İkizler güneşi profesyonel onuncu evinizde ve çalışma sektörünüzde kararlı Satürn retrograd ile güçlendirici bir bağlantı oluşturuyor. Son zamanlarda uğraştığınız birçok iş sorumluluğuna ara verme ihtiyacı hissedebilirsiniz. Azalıyorlar ve size bu fırsatı sağlıyorlar. Daha sıcak havanın tadını çıkarın ve bu gerileme döneminde sosyal zaman geçirdiğinizden emin olun.


Terazi Burcu
3 Haziran 2021 Perşembe Terazi Burcu Yorumları

Sevgili Terazi, Astrolojideki en faydalı iki gezegen, iş ve yaşamın kariyer alanların içindedir. Güzellik gezegeni, Venüs kariyerinizin onuncu evindeki Yengeç burcundadır ve altıncı iş evinizdeki Balık burcundaki geniş Jüpiter ile güçlü bir bağlantı kurmaktadır. Bu, iki gezegen arasındaki inanılmaz sinerjidir ve size başarıya giden destekleyici bir yol sunar. Büyüme deneyimleyebilir ve şu anda beklediğiniz liderlik fırsatlarını almaya başlayabilirsiniz.


Akrep Burcu
3 Haziran 2021 Perşembe Akrep Burcu Yorumları

Akrep burcu, yeniden müzakere ve iş yerinde sesinizi yeniden ifade etmeniz şu anda sizden gereklidir. Rahatsız edici olsa da, değerinizi almak için gerekli olan şey budur. Bir meslektaşınızla veya genel çalışma ortamınızla zorlu bir durumla uğraşmış olabilirsiniz. Şimdi kozmos, duruma çözüm enerjisini getiriyor. Ayrıca, yaratıcı bir projeyle ilgili olarak şu anda başkalarıyla da işbirliği yapabilirsiniz. Bu sizin için destekleyici olacaktır.


Yay Burcu
3 Haziran 2021 Perşembe Yay Burcu Yorumları

Sevgili Yay, geçmişten gelen bir yeniden müzakere gelişebilir ve sizin lehinize eğilebilir. Bu uzun vadeli fırsat, aradığınız istikrarı sağlayabilir. İşbirliği sektörünüzdeki İkizler güneşi, üçüncü iletişim evinizde geri giden Kova burcundaki Satürn ile olumlu bir yön oluşturuyor. Bir iş ilişkisinde sizi neyin tatmin ettiği konusunda dürüst olmak önemlidir. Sizin için neyin doğru olduğu konusunda net değilseniz bunu alamazsınız! İletişim kurun ve bu enerjide gezinmenin en iyi yolu bu olacaktır.


Oğlak Burcu
3 Haziran 2021 Perşembe Oğlak Burcu Yorumları

Oğlak burcu, takım çalışması artık hayalin sizin için çalışmasını sağlıyor. Başkalarıyla çalışmak şu anda size memnuniyet getirebilir. Sadece bu da değil, harika fikirler iş projelerinde işbirliği yapmaktan da gelebilir. Bunun nedeni, Balık’taki geniş Jüpiter ile üçgen bir açı oluşturan Yengeçteki faydalı Venüs’ün pozitif enerjisidir. Bu güçlü gezegenler birlikte, başkalarıyla birlikte çalışmak için kolaylık, bolluk ve zevki teşvik ediyor. Ekibinizle birlikte olmanın tadını çıkarmak için bu zamanı kullanın.


Kova Burcu
3 Haziran 2021 Perşembe Kova Burcu Yorumları

Su taşıyıcı, evren sizi yalnızca çok çalışmaya değil, yaptığınız şeyden zevk almaya teşvik ediyor. Şu anda size yaratıcı zevk veren görevler alabilir veya projeler üzerinde çalışabilirsiniz. Yengeçte Hoş Venüs, altıncı iş evinizde ve para sektörünüzde Balık burcunda uğurlu Jüpiter ile olumlu bir yön oluşturuyor. Tutkularınızdan para kazanmanız mümkündür ve şu anda bu konuda çok şansınız olabilir.


Balık Burcu
3 Haziran 2021 Perşembe Balık Burcu Yorumları

Balık, bu şans gezegeni ile senin için harika bir zaman, ilk benliğinizdeki Jüpiter. Sadece bu değil, gezegensel yöneticiniz faydaları güçlendiriyor. Sizi gerçek kariyer hedeflerinizin ne olduğunu kabul etmeye teşvik eden bir kişisel gelişim dönemi yaşıyorsunuz. Daha azına nereye yerleştiniz? Evren şimdi sizden sizin için doğru olan şeylerden daha fazlası için çabalamanızı istiyor.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.