Günlük İş Burç Yorumları 28 Haziran 2021

28 Haziran Günlük İş Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını iş konularında neler bekliyor? İşte Pazartesi günü için 28 Haziran Günlük İş Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
28 Haziran 2021 Pazartesi Koç Burcu Yorumları

Koç, bu, işine odaklanabilmek için zihinsel netlik için iyi bir gün. Sıkıcı görevleri planlayabilirseniz, size iyi hizmet edecektir. Kova ayı, iletişim sektörünüzde İkizler’deki Merkür ile uyumlu bir üçgen açı oluşturan, hedefler, hayaller ve topluluktan oluşan onbirinci evinizdedir. Bu gezegenler birlikte en mantıklı ve zihinsel olarak en dinamik burçlar olan hava burçlarındadır. Organize bir yapılacaklar listesi oluşturmak için zaman ayırın.


Boğa Burcu
28 Haziran 2021 Pazartesi Boğa Burcu Yorumları

Sevgili Boğa, bugün odak noktanız yaşam yolunuza kayıyor. Belki hızlı bir fırsat çıkar ya da yenilikçi bir projeyle ilgili haberler alırsınız. Bunun nedeni, Kova burcunun kariyerle ilgili onuncu evinizi harekete geçirmesi ve Aslan’daki Mars ile bir karşıtlık oluşturmasıdır. Olasılıklara açık olun, ay aynı zamanda para sektörünüzde İkizler’deki Merkür ile sinerjiktir. Bu zamanda Kova’nın eşsiz ruhuna dokunduğunuzda, iş çabalarınızda finansal açıdan başarı görebilirsiniz.


İkizler Burcu
28 Haziran 2021 Pazartesi İkizler Burcu Yorumları

İkizler, bu, bugünkü işiniz için güçlü bir enerji portalıdır. Kova ayı, dokuzuncu yüksek perspektif evinizde ve gezegensel yöneticiniz Merkür ile İkizler’de destekleyici bir bağlantı kuruyor. Her iki gezegen de hava enerjisindedir, yani bu aslında doğal iletişim süper güçlerinizi güçlendiriyor. Bunu, topluluk önünde konuşmayı, sosyal medyada yeni bir şey başlatmayı veya önemli toplantılar düzenlemeyi planlamak için bir zaman olarak kullanın.


Yengeç Burcu
28 Haziran 2021 Pazartesi Yengeç Burcu Yorumları

Bu, kariyerinizde sizin için bir iyileşme zamanı gibi gelebilir, Yengeç. Kısıtlayıcı Satürn, paylaşılan kaynaklarla ilgili sekizinci evinizde Kova’da retrodadır ve kariyer sektörünüzde Koç’ta yaralı şifacı Chiron ile destekleyici bir altmışlık açı oluşturur. Bu bağlantı, işinizde liderliğinizi çevreleyen geçmiş dersleri bütünleştirir. Belki de bu güçle temasa geçmediniz? Kucakla. Sen bir kardinal su burcusun ve zodyakın liderlerinden birisin!


Aslan Burcu
28 Haziran 2021 Pazartesi Aslan Burcu Yorumları

Leo, bu senin için hayırlı bir zaman. Bolluk gezegeni Venüs Aslan’da ve burcunuzu olumlu etkiliyor. Bugün Kova burcundaki ay, işbirliği sektörünüzde ve Venüs ile bir karşıtlık oluşturuyor. İş yerinde bu, yenilikçi biriyle ortak olma fırsatını getirebilir. Bu, yaratıcı bir şekilde ilham verici bir gün olabilir – özellikle de başkalarından fikir alabildiğinizde. Bu nedenle, bundan en iyi şekilde yararlanmak için ekip çalışması yapın.


Başak Burcu
28 Haziran 2021 Pazartesi Başak Burcu Yorumları

Bugün işinizde daha az sıkışmış hissedebilirsiniz, Başak. Kova burcu, iş, görev ve rutinle ilgili altıncı evinizde, kariyer sektörünüzde yönetici gezegeniniz Merkür ile İkizler burcunda olumlu bir açı oluşturuyor. Bu, yaşam yolunuza olumlu bir destek veriyor ve biraz durgunluk yaşadığınız yerde hareket yaratıyor. Belki yeni bir iş sözleşmesi yapılır veya sonunda yoğun bir projede sonuca varırsınız.


Terazi Burcu
28 Haziran 2021 Pazartesi Terazi Burcu Yorumları

Terazi, şu anda kariyerinize büyük bir odaklanma var. Yengeç burcundaki güneş, hayatınızın bu alanını aktive ediyor ve büyümeyi teşvik ediyor. Güneş, altıncı iş evinizde geri giden Jüpiter ve Neptün ile uğurlu bağlantılar kuruyor. Burası, geçmiş çabalarınızdan ve kişisel gelişiminizden bolluğu deneyimleyebileceğiniz yerdir. Bir projeye çok emek verdiyseniz, şimdi emeğinizin meyvelerini almaya başlayabilirsiniz.


Akrep Burcu
28 Haziran 2021 Pazartesi Akrep Burcu Yorumları

Sevgili Akrep, yaratıcılığınız şu anda çok yüksek ve bu pozitif enerjiyi işinize kolayca kanalize edebilirsiniz. Güzellik gezegeni Venüs, Aslan’da ve kariyer sektörünüzü etkiliyor. Bu, kariyerinizi yükseltmenize ve geliştirmenize yardımcı olabilecek yeni bir yaratıcı lansman veya proje şeklinde olabilir. Kova ayı duygusal dünyanızda ve Venüs ile bir karşıtlık oluşturuyor. Aniden ilham gelebilir, bu yüzden şu anda fikirlerinize güvenin.


Yay Burcu
28 Haziran 2021 Pazartesi Yay Burcu Yorumları

Yay, yeni anlaşmalar yapmak, yeni sözleşmeler yapmak ve önemli toplantılar yapmak için olumlu bir gün. Mantıksal Kova ayı, üçüncü iletişim evinizdedir ve anlaşma sektörünüzde İkizler’deki Merkür ile pozitif bir üçgen bağlantısı oluşturur. Birlikte, bu enerji işinizde doğru adımı atmanız için net bir kanal sağlıyor. Bunu bir fırsat penceresi olarak kullanın ve noktalı çizgileri imzalayın!


Oğlak Burcu
28 Haziran 2021 Pazartesi Oğlak Burcu Yorumları

Sevgili Oğlak, Aslan’daki faydalı Venüs, diğer insanların parasıyla ilgili sekizinci evinizi güçlendirirken, şans bu sefer yolunuza çıkabilir. Bu, yaratıcı bir fikir veya istikrar sağlamaya yardımcı olabilecek bir müşteri için finansal destek alabileceğiniz bir zamandır. Bunu işinize yatırım yapmak için bir zaman olarak kullanın; evrenden inşa etmek için gerekli desteği alabilirsiniz. Bu aynı zamanda, iletişim gezegeni Merkür İkizler’de iş sektörünüzde olduğundan, sizin için son derece iş odaklı bir zamandır.


Kova Burcu
28 Haziran 2021 Pazartesi Kova Burcu Yorumları

Su taşıyıcı, kozmos kendin olman için sana güç veriyor! Bugün benzersiz fikirlerinizi paylaşma konusunda cesaretlendirilmiş hissedebilirsiniz. Bu, şu anda size iyi hizmet edecek! Kova ayı, kendini ifade etmenin beşinci evinde İkizler’deki iletişimsel Merkür ile pozitif bir bağlantı kurarken sizi canlandırıyor. Yaratıcı bir projeyle ilgili olarak kendinizi başkalarıyla önemli toplantılarda bulabilirsiniz. İyi haber şu ki, enerji bunun iyi gitmesi için yeterince açık. Açık sözlü olun ve en büyük etkiyi yaratın.


Balık Burcu
28 Haziran 2021 Pazartesi Balık Burcu Yorumları

Sevgili Balık, evren günlük iş hayatınıza yeniden eğlence getiriyor. Yakın geçmişte bir izolasyon ve yorgunluk hissi duymuş olabilirsiniz. Güzellik gezegeni Venüs, işinizle ilgili altıncı evinizde Aslan’da ve ona güdümlü Mars eşlik ediyor. Bu, yaratıcı görevlerin sizi yerine getirebileceği veya çocuklarla çalışıyorsanız, hayatın bu alanında yeniden neşe bulabileceğiniz bir zamandır. Ayrıca iş arkadaşlarınızla ve iş arkadaşlarınızla sosyalleşmek için zaman ayırın!


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.