Günlük İş Burç Yorumları 19 Haziran 2021

19 Haziran Günlük İş Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını iş konularında neler bekliyor? İşte Cumartesi günü için 19 Haziran Günlük İş Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
19 Haziran 2021 Cumartesi Koç Burcu Yorumları

Koç, dikkatli olmazsanız bugün iş yerinde gerginlikler yaşanabilir. Alınan belirli kararlar ile bir tatminsizlik duygusu hissedebilirsiniz. Bir ekibin parçası olduğunuzda, bazen başkalarının bakış açısıyla hareket etmeniz gerekebileceğini hatırlamak önemlidir. İş ilişkileriniz, kariyeriniz ve duygusal dünyanız arasında kardinal T-kare adı verilen yoğun bir gezegensel hizalanma meydana gelir. Bu, işbirliği sektörünüzdeki Terazi ayından, kariyer alanınızdaki Yengeç burcundaki Venüs ve Oğlak burcundaki geri giden Plüton’a kadar olan kareleri içerir. Tepki verme ihtiyacına boyun eğmeyin… önce dinleyin.


Boğa Burcu
19 Haziran 2021 Cumartesi Boğa Burcu Yorumları

Sevgili Boğa, işinize aşırı derecede odaklanmış durumdasınız ve şu anda sizin için çok şey gelebilir. Buna idari işler, organizasyon ve varsa ekibinizi yönetmek gibi günlük görevler dahildir. Terazi ayı, altıncı iş evinizde bu enerjiyi aktive ediyor ve Leo’daki eğlence odaklı Mars ile pozitif bir bağlantı kuruyor. Bugün gününüzde mutluluğu bulabilirsiniz, bu yüzden kucaklayın ve tadını çıkarın!


İkizler Burcu
19 Haziran 2021 Cumartesi İkizler Burcu Yorumları

İkizler, yaratıcılığına dokun! İzin verdiğinizde çalışmak bir zevk gibi gelebilir. Terazi ayı, kendini ifade etmenin beşinci evinde ve İkizler güneşi ile hayırlı bir bağlantı kuruyor. Bu, özgün bir yaratıcı ve zanaatkar iletişimcisi olarak doğal yeteneğinizi güçlendiriyor. İletişim veya pazarlama alanındaysanız, ekibinize sunduğunuz şeylerde kendinizi güçlü ve güçlü hissedebilirsiniz. Kendinize güvenin, İkizler!


Yengeç Burcu
19 Haziran 2021 Cumartesi Yengeç Burcu Yorumları

Yengeç burcu, konu fikirleriniz olduğunda bu uğurlu bir gün. Alanınızda bir guru veya öğretmen olmaya dalabilirsiniz. Bu, bilginizde ve kollektife sunduğunuz şeylerde güçlenmiş hissetmenizi gerektirir. Bolluk gezegeni Venüs, benliğinizin ilk evinde Yengeç burcunda ve eğitim sektörünüzde Balık burcundaki yaratıcı Neptün ile güçlü bir bağlantı kuruyor. Bilgeliğinizi başkalarıyla paylaşarak geçiminizi sağlayabilirsiniz! Sadece önce kendinize inanmanız önemlidir.


Aslan Burcu
19 Haziran 2021 Cumartesi Aslan Burcu Yorumları

Sevgili Aslan, kozmos, iş arkadaşlarınızla ve iş yerindeki diğer kişilerle iletişiminiz söz konusu olduğunda inceliği kullanmaya teşvik ediyor. Dengeli Terazi ayı üçüncü ilişkiler evinizde ve altıncı iş evinizde geri giden Oğlak burcundaki Plüton ile zor bir açı oluşturuyor. Bu sizi sınırlarınızı kabul etmeye zorluyor. Çalışmak sadece her şeyi üstünüze yığmak değildir. Günü her seferinde bir dakika ayırın ve sesinizi yapıcı bir şekilde kullanın.


Başak Burcu
19 Haziran 2021 Cumartesi Başak Burcu Yorumları

Başak, iş gününüzü nasıl yürüttüğünüzü yeniden yapılandırabilir ve gözden geçirebilirsiniz. Tükenmişlik yaşıyor olabilir ve bunun refahınıza zarar verdiğini hissedebilirsiniz. Sağlık önce gelmelidir; bu büyük bir gözden geçirme zamanıdır. Genel yöneticiniz Merkür, kariyerle ilgili onuncu evinizde ve iş sektörünüzde geri giden Satürn ile destekleyici bir açı oluşturuyor. Evren, neler yapabileceğiniz konusunda gerçekçi olmanızı istiyor. Gerektiğinde molalar verin.


Terazi Burcu
19 Haziran 2021 Cumartesi Terazi Burcu Yorumları

Sevgili Terazi, önemli bir iş arkadaşı veya VIP iş yerinde bu saatlerde ayrılabilir. Bu, biraz gerginliğe ve strese neden olarak yapacak daha çok şey yaratabilir. Nefes almak ve her seferinde bir görev almak, bu enerjide gezinmenin en iyi yoludur. Bunun nedeni, benliğinizin ilk evinizdeki Terazi ayının, kariyerle ilgili onuncu evinizde Yengeç burcundaki Venüs ile zorlu bir kare oluşturmasıdır. Bu değişiklik ani ve bunaltıcı gelse de, uzun vadede sizin yararınızadır. Belki de bu yeni sorumluluk terfi anlamına gelebilir?


Akrep Burcu
19 Haziran 2021 Cumartesi Akrep Burcu Yorumları

Akrep, önemli bir iş ilişkisi ile gözden kaçan değişiklikler meydana gelebilir. Bu, iş yerindeki bir meslektaştan gelen stresten kaynaklanıyor olabilir. Bazen ayrılmak en iyisidir çünkü günün sonunda başkalarını değiştirebilirsiniz. Terazi ayı, gizli onikinci evinizde ve iş sektörünüzde Koç’ta Chiron ile bir muhalefet oluşturuyor. Profesyonel planlarınızı kendinize saklamak şu anda akıllıca olacaktır. Bilgileri, sizin yararınıza olduğu zaman iş yerindeki diğer kişilere açıklayın. Gerginlik azalacak ve kendiniz için doğru yolu çok yakında bulacaksınız.


Yay Burcu
19 Haziran 2021 Cumartesi Yay Burcu Yorumları

İş ilişkileri şu anda sizin için önemli bir odak noktası, Yay. İkizler güneşi haritanızın bu alanında son derecelerinde hareket ediyor ve aynı zamanda Merkür geri hareketinden etkileniyor. Bu, sizi iş ortaklıklarında artık neyin işe yaramadığını düşünmeye itti. İnsanlar iş hayatlarında bunu nadiren düşünürler, ama bu çok önemlidir. En çok zamanımızı birlikte çalıştığımız kişilerle geçirebiliriz; bu nedenle, onların sizinle uyumlu olması önemlidir. Kendiniz için doğru seçimleri yapın.


Oğlak Burcu
19 Haziran 2021 Cumartesi Oğlak Burcu Yorumları

Oğlak burcu, ihtiyaçlarınız ve birlikte çalıştığınız diğerlerinin ihtiyaçları arasında bir itme ve çekme vardır. Sonunda, önce neye ihtiyacınız olduğunu belirlemek her zaman akıllıca olur. Terazi ayı, Yengeç burcundaki Venüs ve geri giden Oğlak burcundaki Plüton arasında güçlü bir kardinal T-kare vardır. Bu gezegensel hizalanma, aşırı gerilim ve değişimden biridir, ancak Venüs işin içinde olduğundan, bu daha iyisi için. Liderlik becerilerinize sahip olun ve sözleşmenizin sonunu özgün bir şekilde ifade edin. Tüm anlaşmaların sonsuza kadar sürmesi gerekmiyor.


Kova Burcu
19 Haziran 2021 Cumartesi Kova Burcu Yorumları

Kova, üzerinde çalıştığın fikirleri başkalarına göstermenin zamanı geldi. Belki de aklınızın bir köşesinde olan ve şimdi hayata geçmekte olan yeni bir çabanız var. Bunun üzerinde çalışmaya başlayabilirsiniz, ancak başlamak için doğru zaman için gerileme döneminin sonrasını bekleyebilirsiniz. Yengeç burcundaki Yaratıcı Venüs, altıncı çalışma evinizde ve geri giden Oğlak burcundaki Plüton ile karşıtlık oluşturuyor. Bu, gözden geçirmek, ayrıntılara bakmak ve perde arkasında çalışmak için harika bir zaman.


Balık Burcu
19 Haziran 2021 Cumartesi Balık Burcu Yorumları

Sevgili Balık, bugün akışına bırak. En iyi fikirler, masanıza zincirlenmediğinizde gelişebilir! Su kenarında çalışabiliyorsanız veya dışarıda vakit geçirebiliyorsanız, bu sizin için ilham verici bir gün olabilir. Yengeç burcundaki Bol Venüs, kendini ifade etmenin beşinci evinde ve Balık burcundaki Neptün ile destekleyici bir üçgen açı oluşturuyor. Bu, doğru şekilde kullanılması için akışkanlık gerektiren son derece sezgisel bir özelliktir. Dizüstü bilgisayarınızı alın ve günlük işleri değiştirin; hangi yenilikçi fikirlerin ortaya çıkacağını asla bilemezsiniz!


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.