Günlük İş Burç Yorumları 12 Haziran 2021

12 Haziran Günlük İş Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını iş konularında neler bekliyor? İşte Cumartesi günü için 12 Haziran Günlük İş Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
12 Haziran 2021 Cumartesi Koç Burcu Yorumları

Koç, Merkür gerilemesi söz konusu olduğunda henüz ormandan çıkmadık. Bu, üçüncü iletişim evinizdeki İkizler burcunda gerçekleşiyor. Bu zaman çok fazla kafa karışıklığı getirse de, kendinizi merkeze almak için önemli bir an olabilir. Geçmişe bak. Eski belgeleri gözden geçirin, önemli evrakları düzenleyin ve hatta artık sizinle uyumlu olmayan sözleşmeleri yeniden müzakere edin. Bu organizasyonla çalışmalarınız çok daha kolay geçecek.


Boğa Burcu
12 Haziran 2021 Cumartesi Boğa Burcu Yorumları

Sevgili Boğa, paranızın farkında olun ve bir şeylerin muhasebesini yaptığınızdan emin olun. Hayatınızın bu alanında meydana gelen çok fazla karışıklık var. İkizler güneşi, Merkür gerilemesi ve Balık burcundaki sisli Neptün ile zor bir açı oluşturmasıyla birlikte ikinci kazanılmış geliş evinizde. İş bütçenizi veya hesaplarınızı çevrimiçi yönetiyorsanız, bunları güvenceye almak için zaman ayırın ve ayrıntıları gözden geçirin. Şu anda bütçeyi aşma veya dolandırıcılık yapma eğiliminiz olabilir.


İkizler Burcu
12 Haziran 2021 Cumartesi İkizler Burcu Yorumları

İkizler, kozmos, odak noktanızı kazandığınız gelire ve yaptığınız işten aldığınız paraya yerleştiriyor. Yengeç ayı, ikinci evinizde bol miktarda Venüs’ün enerjisini canlandırıyor; bu olumlu bir yön. Bu uğurlu enerji, uzun vadeli umutlarınız, hayalleriniz ve dileklerinizle ilgili bir değişiklik şeklinde gelebilir. Belki de işinizin belirli bir yönünün artık uymadığını fark ediyorsunuz ve sizi daha fazla telafi eden bir yöne gitmeye karar veriyorsunuz. İhtiyaçlarını dinle İkizler.


Yengeç Burcu
12 Haziran 2021 Cumartesi Yengeç Burcu Yorumları

Günün pozitif enerjisini işinize dalmak ve yaşam yolunuzu çevreleyen eski yaraları iyileştirmek için kullanın, Yengeç. Gezegensel yöneticiniz ay, burcunuzda güçlüdür ve benliğinizin ilk evinde Yengeç burcundaki Venüs ile bağlantı kurar. Ayrıca Ay, kariyer sektörünüzde Koç burcundaki Chiron’a dönüştürücü enerji de gönderiyor. Belki de kendinizi geride tuttuğunuz alanları fark ediyorsunuz? Artık olmanız gereken lider olmak için yetkilendirilmiş hissedebilirsiniz.


Aslan Burcu
12 Haziran 2021 Cumartesi Aslan Burcu Yorumları

Hayat yolunda ve kariyerinde ani, ancak olumlu değişiklikler bugün gelişebilir, Lion. Sonunda size profesyonel olarak destek verecek ve işinizi geliştirecek gizli bilgiler ortaya çıkarılabilir. Özel onikinci evinizdeki Yengeç ayı, kariyerinizin onuncu evinde Boğa burcundaki öngörülemeyen Uranüs ile uyumlu bir bağlantı kuruyor. Hayatınızın bu alanına harcadığınız çaba meyvesini veriyor, bu yüzden bu geçişi yapın.


Başak Burcu
12 Haziran 2021 Cumartesi Başak Burcu Yorumları

Sevgili Başak, uzun vadeli hedeflerinize doğru doğru yönde bir destek alabilirsiniz. Bu, ağınızdaki veya eski iş arkadaşınızdaki ayrılmaz bir kişi aracılığıyla olabilir. Yengeç ayı, onbirinci evinizdeki bol Venüs ile bağlantı kuruyor. Bu pozitif enerjidir, çünkü Venüs hayatınızın bu alanından geçerken olumlu sonuçlar getirebilir. Geçmişten insanlarla yeniden bağlantı kurabilirseniz, işinize büyük fayda sağlayacaktır. Başkalarının desteğine açık olmak sorun değil.


Terazi Burcu
12 Haziran 2021 Cumartesi Terazi Burcu Yorumları

Terazi, bu sizin için oldukça yaratıcı bir zaman! Sürüş gezegeni Mars, etkileyici Aslan burcunda onbirinci grup, arkadaş ve ağ evinizi güçlendiriyor. Bu tür bir geçiş, sizi başkalarıyla işbirliği yapmaya ve kariyerinizin gidişatını görmek istediğiniz yere uygun projeler aramaya teşvik edebilir. Ateşinizi ne yakar? Buna ek olarak, Yengeç ayı gezegensel yöneticiniz Venüs’e destek veriyor. Bu, yaşam yolunuza ve kariyerinize uğurlu enerji getiriyor. İşinizde neşeyi kucaklayın!


Akrep Burcu
12 Haziran 2021 Cumartesi Akrep Burcu Yorumları

Akrep, spot ışıkları sizin şu anda olmanız gereken en doğal yer değil. Aslan burcundaki Mars, yaşam yolunuza ve olmanız gereken yere uyum sağlamanız için sizi zorluyor. Hayatınıza eğlence enjekte edip geri getirebilecek yaratıcı yeni bir iş projesi bu zamanda gelişebilir. Yaptığınız işten ve yaşamak için yaptığınız işten zevk almayı hak ediyorsunuz! İçinizdeki çocuğa dokunmak için zaman ayırın ve bu enerjiyi iş gününüze getirin. Bu transit vesilesiyle yükselin.


Yay Burcu
12 Haziran 2021 Cumartesi Yay Burcu Yorumları

Yay burcu, günlük iş rutininiz ve genel refahınız olumlu bir değişimden geçebilir. Belki de hayatınızın bu alanında bazı iniş çıkışlarla uğraştınız ve şimdi biraz rahatlayabilirsiniz. Kişisel bakım odaklı Yengeç ayı ve Venüs, kişisel güçle ilgili sekizinci evinizde ve iş sektörünüzde Boğa burcundaki Uranüs ile destekleyici bağlantılar kuruyor. Birlikte, bu gezegensel uyum, önce kendinize bakmanız için sizi zorluyor. Bu, bugün kendinize aşırı çalışma konusunda sınırlamalar koymak olabilir, ki bu iyi bir fikirdir.


Oğlak Burcu
12 Haziran 2021 Cumartesi Oğlak Burcu Yorumları

Oğlak burcu, bir iş veya yaratıcı proje ile ilgili olarak gardiyan değişikliği olabilir. Belki de ilk dahil olduğunuz meslektaşınız veya iş ortağınız artık vizyonunuzla uyumlu değildir. Ani bir değişiklik olabilir, ancak bu sonuçta daha iyisi için. Yengeç ayı ve barışçıl Venüs, yedinci işbirliği evinizde ve Boğa’daki düzensiz Uranüs ile faydalı bir bağlantı kuruyor. Bu anahtar, yeni destekle yenilik yapmanıza ve daha iyi sonuçlar üretmenize olanak tanır.


Kova Burcu
12 Haziran 2021 Cumartesi Kova Burcu Yorumları

Sevgili Kova, bu senin için yoğun bir gün. Konuşmadan önce başkalarının sözünü kesmemeye veya düşünmemeye dikkat edin. Yengeç ayı ve Venüs, altıncı çalışma evinizde duygu uyandırıyor ve iletişimsel üçüncü evinizde Koç’taki Kayron ile zorlu bir bağlantı kuruyor. Bu tür bir bağlantı, tartışmalar ve gerginlikler getirebilir, yapacak çok işiniz olduğunda bu hiç de eğlenceli değildir! Neyse ki, Venüs karışımdayken, bir çözüme ulaşabilirsiniz – ama yine de hafifçe yürüyün.


Balık Burcu
12 Haziran 2021 Cumartesi Balık Burcu Yorumları

Balık, meditasyon yapmak ve işinize yön vermek için sezgilerinize dokunmak için ideal bir gün olabilir. Ay, bir su burcu olan Yengeç burcunda, yaratıcılık ve kendini ifade etmeyle ilgili beşinci evinizde. Mantık bu enerjiyi kullanmanın en iyi yolu değildir, ay aynı zamanda ilk benliğinizde Balık burcundaki ruhsal Jüpiter’i olumlu şekilde aktive eder. Bu, size doğru gelen şeyi onurlandırarak olumlu kişisel gelişim sağlayabilir. Harika fikirlerinizi günlüğe kaydedin ve bugün içinize bakmak için zaman ayırın.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.