Günlük İş Burç Yorumları 11 Haziran 2021

11 Haziran Günlük İş Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını iş konularında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 11 Haziran Günlük İş Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
11 Haziran 2021 Cuma Koç Burcu Yorumları

Sevgili Koç, profesyonel hayatında biraz şans geliyor. Bu kadar yoğun bir odaklanma süresinden sonra bunu hak ediyorsunuz. Yengeç ayı, kariyerle ilgili onuncu evinizde bol Venüs ile bir bağlantı kuruyor ve güçlü Oğlak burcundaki Plüton’a karşı çıkıyor. Bu yön, işyerinde otorite etrafında hissettiğiniz iç gerginliğin bir kısmını hafifletmeye yardımcı olabilir. Ek olarak, kendinizi ifade ettiğiniz beşinci evinizde Aslan burcuna geçiş yapan yöneticiniz Mars ile kendinizi son derece yaratıcı hissediyorsunuz.


Boğa Burcu
11 Haziran 2021 Cuma Boğa Burcu Yorumları

Boğa, bu iş iletişiminizle ilgili olarak sizin için iyi bir gün. Duygusal Yengeç ayı, üçüncü evinizde Venüs ile aktive edici bir bağlantı kuruyor. Venüs, başkalarını etkilemeyi kolaylaştırır ve iş etkileşimlerinize uyum ve denge getirebilir. Bu aynı zamanda gezegensel yöneticinizdir ve bu enerjiyi daha güçlü kılar. Balık burcundaki Jüpiter ay üçgeni ile şanslı bir destek alıyorsunuz. Bu enerjiden yararlanın ve iş arkadaşlarınızla yeniden bağlantı kurun.


İkizler Burcu
11 Haziran 2021 Cuma İkizler Burcu Yorumları

Bugün aklınızda para var ama neyse ki bu pozitif enerji, İkizler. Yengeç ayı, faydalı Venüs ile olan bağlantısı aracılığıyla kazanılan gelirin ikinci evinde enerjiyi merkezliyor. Ayrıca ay, kariyerle ilgili onuncu evinizde Balık burcunda genişleyen Jüpiter ile destekleyici bir açı oluşturuyor. Bunu hak ediyorsun, bu yüzden bugün kendini savun.


Yengeç Burcu
11 Haziran 2021 Cuma Yengeç Burcu Yorumları

Yengeç burcunuz, yöneticiniz Ay bugün size güç veriyor ama sıçramadan önce dikkatli olun. Ay Yengeç burcunda ve benliğinizin ilk evinde faydalı Venüs ile kavuşum kuruyor. Bu özellik, arkadaş kazanmayı ve başkalarını etkilemeyi kolaylaştırabilir. Bir uyarı, kariyerinizin onuncu evinizdeki Kayron ile Ay’ın zor bir açı oluşturmasıdır. Bu gerginlik getirebilir, ancak sonuçta durum lehinize sonuçlanacaktır. Bu, kabuğunuzdan çıkıp kendinizi ifade etmeniz için bir şifa zamanı olabilir.


Aslan Burcu
11 Haziran 2021 Cuma Aslan Burcu Yorumları

Enerjinizde önemli bir artışa hazır olun, sevgili Leo! Aksiyon gezegeni Mars, benliğiniz ve kimliğinizle ilgili ilk evinizde Aslan’a taşınıyor. Bu, İkizler’de Merkür gerilemesi ile bir yansıma döneminden sonra geliyor. Bu geçişle birlikte yaratıcılık, sürüş ve işinizde kendinizi ifade etme ihtiyacı gelir. Projelerinize getirmek istediklerinizle nerede daha özgün olabilirsiniz? İçinizdeki Aslan’ı profesyonelce serbest bırakmak için harika bir zaman.


Başak Burcu
11 Haziran 2021 Cuma Başak Burcu Yorumları

Bugün fırsatlara açık ve müsait olun Başak. Duygusal Yengeç ayı, bağlantılar, umutlar ve gelecek hayallerinden oluşan onbirinci evinizde pozitif Venüs’ü harekete geçiriyor. Bu, kariyerinizi artırmanıza ve desteklemenize yardımcı olacak bireyleri veya fikirleri hayatınıza getirebilecek yaşam alanınızdır. Ay ayrıca iş işbirliklerinizde şans gezegeni, Balık’taki Jüpiter ile hayırlı bir bağlantı kuruyor. Yapabiliyorsanız, eski meslektaşlarınızla veya iş ortaklarınızla yeniden bağlantı kurun. Uzun vadede işinize yardımcı olmak için neyin gelişebileceğini asla bilemezsiniz.


Terazi Burcu
11 Haziran 2021 Cuma Terazi Burcu Yorumları

Bu, işiniz için olumlu bir portal, Terazi. Kendinizi ekstra yaratıcı hissediyorsunuz ve bu, yaptığınız şeye büyük ölçüde yansıyor. Yengeç burcu, kariyer ve yaşam yolunun onuncu evinde Venüs ile destekleyici bir bağlantı kuruyor. Bu inanılmaz derecede destekleyici olsa da, iş işbirliği sektörünüzde Ay’ın Koç burcundaki yaralı Chiron ile kare açı yapacağını da belirtmek önemlidir. Bu kariyer yükselişi gergin bir durumun sonucu olabilirken, profesyonel yaşamınızın iyiliği içindir.


Akrep Burcu
11 Haziran 2021 Cuma Akrep Burcu Yorumları

Sevgili Akrep, bugün yaratıcılığınızı özgür bırakın! Bugün fikirlerinizi paylaşma veya yaratıcı bir projeyi bilinir hale getirme ihtiyacı hissediyorsunuz. Gezegensel yöneticiniz Mars, sürüş ve eylemden sorumludur ve kariyer sektörünüzde eğlenceli Aslan burcuna doğru ilerliyor. Bu, çalışma hayatınıza enerji ve canlılık getiriyor. Ayrıca Yengeç’teki yaratıcı Venüs ile Balık’taki şanslı Jüpiter arasında projelerinizi olumlu yönde etkileyen destekleyici bir bağlantınız var. Bu enerji patlamasına yaslanın ve işinize şevkle başlayın.


Yay Burcu
11 Haziran 2021 Cuma Yay Burcu Yorumları

Yay, seyahat etme veya işinizi daha uluslararası bir kitleye yayma dürtüsü bugün gelişebilir. Sürüklenen Mars, yüksek bilgi ve yabancı konularla ilgili dokuzuncu evinizde, Aslan’ın etkileyici burcunda. Bu, sizin için eğlence dolu bir deneyim olabilir, çünkü deneyim yoluyla zihninizi genişletmek sizin gücünüzdür. İşinizi geliştirmenin anahtarı eğitim ve becerilerinizi güçlendirmektir. Bu sizin için önemli bir konu olabilir.


Oğlak Burcu
11 Haziran 2021 Cuma Oğlak Burcu Yorumları

Oğlak burcu, finans ve önemli bir projeye odaklanıyor. İnisiyatifi yöneten gezegen Mars, paylaşılan kaynaklarla ilgili sekizinci evinizde enerjik Aslan burcuna geçiyor. Yatırımcılar, bütçeler veya işinizde istikrar yaratmanın yolları ile uğraşıyorsanız, şimdi biraz ileri hareket yaşayabilirsiniz. Para kazanmak için para gerekir ve bu işin ayrılmaz bir parçasıdır. Şimdi, bu enerji bazı kaynakların yolunuza çıkması için fırsat getiriyor.


Kova Burcu
11 Haziran 2021 Cuma Kova Burcu Yorumları

Kova, iş ilişkileriniz bugün kozmik spot ışığında! Sürüklenen Mars, yedinci evinizde faydalı bir işbirliğine yol açabilecek yaratıcı Aslan burcuna geçiyor. Bu kişi ya da grup, aklınıza gelmeyen farklı bir bakış açısı ya da fikirler sunabilir. Bu sadece işinizin kalitesini artıracaktır. Kontrolü nerede bırakıp başkalarının size destek vermesine izin verebilirsiniz? İş, başkalarının yardımıyla çok daha az stresli.


Balık Burcu
11 Haziran 2021 Cuma Balık Burcu Yorumları

Sevgili Balıklar, günlük çalışma programınıza eğlence geri dönüyor. Kendinize sakladığınız bir sürenin ardından, tekrar daha fazla mevcut olma fırsatınız olabilir. Eylem gezegeni Mars, çalışma ve rutinle ilgili altıncı evinizde Aslan burcuna geçiyor. Bu gezegensel değişim eğlence, ifade ve işinizden tekrar keyif alma fırsatı getirebilir. Tutkularınıza odaklanmak ve iş arkadaşlarınızla bağlantı kurmanın eğlenceli yollarını planlamak için bu zamanı kullanın.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.