Günlük İş Burç Yorumları 10 Haziran 2021

10 Haziran Günlük İş Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını iş konularında neler bekliyor? İşte Perşembe günü için 10 Haziran Günlük İş Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
10 Haziran 2021 Perşembe Koç Burcu Yorumları

İş iletişiminizde yeni bir başlangıç yıldızlarda, Koç. Aynı zamanda bir yeni ay olan İkizler’deki güneş tutulması, Merkür gerilemesi ile iletişiminizin üçüncü evinde. İşinizde gerçek anlamda kendiniz olmaya karşı kendi kendinize uyguladığınız kısıtlamalar yolunuzdan çıkmaya başlayabilir. Güneş tutulması ayrıca gizli on ikinci evinizde Balık’ta Neptün ile gergin bir görünüm oluşturuyor. Bu yön, iş yerinde daha önce bilmediğiniz gizli bilgileri ortaya çıkarabilir. Buna dayanarak geleceğiniz için en iyisinin ne olduğuna karar verin.


Boğa Burcu
10 Haziran 2021 Perşembe Boğa Burcu Yorumları

Sevgili Boğa, bugün paranız enerjik spot ışığında ve bu, öz-değerinizin iletişimiyle son derece bağlantılı. İkizler burcundaki güçlü güneş tutulması, ikinci kazanılan gelir evinizde. Tutulmalar değişime işaret ediyor ve bu, işinizden kazandığınız para söz konusu olduğunda büyük bir dönüşüm getiriyor. Belki bu yeni bir teklif ya da yeniden pazarlıktır ya da belki kendi işinizi kuruyorsunuzdur. Senaryo ne olursa olsun, bu sizin gerçeğinizle daha uyumlu olabilir.


İkizler Burcu
10 Haziran 2021 Perşembe İkizler Burcu Yorumları

İkizler, bu senin için en önemli gün! Sadece sizin mevsiminiz değil, burcunuzda meydana gelen bir güneş tutulması var. Geçen yıl içinde bir dizi kişisel ve profesyonel değişiklik oldu; şimdi işler büyümeyle bitiyor. Bu ay etkinliği, gelecekte kendiniz ve profesyonel yaşamınız için istediklerinize yönelik büyümeyi tetikleyecek. İşinizde değişiklikler bekleyin, ancak kim olduğunuz için doğru yönde.


Yengeç Burcu
10 Haziran 2021 Perşembe Yengeç Burcu Yorumları

Yengeç, tutulma mevsimi sizi diğer burçlardan daha çok etkiler çünkü ay sizin yöneticinizdir. Gizli onikinci evinizdeki İkizler burcunda bir güneş tutulması aynı zamanda altıncı iş evinizdeki Güney Düğümü aktive ediyor. Birlikte, bu enerjiler, günlük iş hayatınız söz konusu olduğunda büyük bir değişim sunuyor. Size yeni bir çalışma veya yolunuza uygun bir şey sunulabilir.


Aslan Burcu
10 Haziran 2021 Perşembe Aslan Burcu Yorumları

Aslan, uzun vadeli umutların, hayallerin ve dileklerin şimdi meyvelerini veriyor. Zamanınızın çoğunu günlük işlerle, işe girerek geçirdiniz. Şimdi, İkizler burcundaki güneş tutulması on birinci evinizde ve hayatınızın bu alanında değişimi başlatıyor. Ne üzerinde çalışmayı hayal ettin? Hangi projeler daha büyük topluluğa yardımcı olabilir? Evren sizi kariyerinizin bu önemli yönleri hakkında düşünmeye teşvik ediyor çünkü değişim geliyor.


Başak Burcu
10 Haziran 2021 Perşembe Başak Burcu Yorumları

Sevgili Başak, İkizler burcundaki güneş tutulması, kariyer sinyal dönüşümünün onuncu evinizde gerçekleşiyor. Bu, yaşam yolunuz ve iş geleceğiniz üzerinde hüküm süren yaşam alanınızdır. Güneş tutulması aynı zamanda altıncı iş evinizdeki Kova geri hareketindeki Satürn ile bağlantısı ile enerjiyi harekete geçiriyor. Birlikte, bu, gösterdiğiniz tüm sıkı çalışma ve inisiyatif karşılığında bir ödül anlamına gelir. Yolculuğun keyfini çıkarın ve ateşinizi yakan şeye sadık kalın.


Terazi Burcu
10 Haziran 2021 Perşembe Terazi Burcu Yorumları

İşinizde sesini paylaşmak söz konusu olduğunda tutku ve enerji dolusunuz, Terazi. İletişimsel İkizler burcundaki güneş tutulması, daha geniş mesajlardan oluşan dokuzuncu evinizi güçlendiriyor ve gerçeğinizin kilidini açıyor. Başkalarıyla paylaşacak deneyim ve bilgiye sahipsiniz, şimdi gerçekten paylaşma zamanı. Bu, yüksek öğrenim veya başkalarına ustalaştığınız becerileri öğretme şeklinde olabilir. Kursunuzu yürütmenin en yenilikçi yolunu düşünün.


Akrep Burcu
10 Haziran 2021 Perşembe Akrep Burcu Yorumları

Akrep, mali durum değişikliği burada. İkizler güneş tutulması, finans ve paylaşılan kaynaklarla ilgili sekizinci evinizde. Şu anda, bir işletme kredisi, kredi limiti ve hatta yatırımcılar için bekliyorsanız, hareket olabilir. Bu enerjinin karışımında Merkür gerilemesi ile bu, geçmiş bir konunun dirilişi olabilir. Bu zamanın anahtarı, müzakere etmek ve ayrıca işinize gerçekten neyin yardımcı olacağı konusunda gerçekçi olmaktır.


Yay Burcu
10 Haziran 2021 Perşembe Yay Burcu Yorumları

Yay, başkalarıyla işbirliğiniz değişiyor. Güneş tutulması yedinci evinizde İkizler burcunda ve bu olayla birlikte değişim getiriyor. İletişim gezegeni Merkür, geri harekette ve karışımda. Dolayısıyla bu, geçmişten önemli bir iş ilişkisini geri getirebilir. Üstüne üstlük, güneş tutulması Balık burcundaki Neptün’ün kafasını karıştırıyor – bu nedenle, sıçramadan önce ayrıntılara bakmak önemlidir. Dikkatli bir şekilde okumak için zaman ayırın ve bu yeni aşamada seçici gözlerle gezinin.


Oğlak Burcu
10 Haziran 2021 Perşembe Oğlak Burcu Yorumları

Hayatın meşgul olmak üzere, Oğlak. Güneş tutulması altıncı iş evinizde gerçekleşiyor ve bu, hayatınızın bu alanına önemli değişimler getiriyor. Bu, ay ve güneşin Düğümlerin yakınında tam bir bağlantı oluşturduğu zamandır – ve bu durumda, İkizler’deki Kuzey Düğüm. Belki gününüzü yapılandırmanın yeni yollarını keşfediyorsunuz, yeni bir ekip tutuyorsunuz veya yaptığınız işin türü tamamen değişiyor. İkizler burcunda geri giden Merkür yakın ve bu enerjide güçlendiğinde, geçmişten bireylerle olabilir.


Kova Burcu
10 Haziran 2021 Perşembe Kova Burcu Yorumları

Sevgili Kova, yaratıcı projelerinde senin için yepyeni bir gün. Belki de “dışarıda” fikirlerinizi paylaşmak konusunda rahat değildiniz, ancak bu, bugün gezegensel değişimle birlikte değişiyor. Güçlü güneş tutulması, kendini ifade etme ve yaratıcılıkla ilgili beşinci evinizde İkizler’de. Bu, gerçeğinizi söylediğiniz ve fikirlerinizi paylaştığınız yeni bir döngüyü harekete geçiriyor. Bu süre zarfında, sizin için daha tatmin edici olan yeni fırsatlar da gelişebilir. Tutkularınıza yaslanın.


Balık Burcu
10 Haziran 2021 Perşembe Balık Burcu Yorumları

Balık, İkizler burcunda gerçekleşecek güneş tutulması, kariyerinizde size yeni seçenekler sunuyor. İkizler’deki ay ve güneş, karmik düğümlerin yakınında tam bir bağlantı kurduğunda bir tutulma meydana gelir. Bu sizin için evinizin dördüncü evinde gerçekleşmektedir, ancak bu, kariyerle ilgili onuncu evinizin karşıtıdır. Bir aile veya özel konu şu anda odak noktanız olabilir ve bir pozisyondan ayrılmanız veya kendinizi seçmeniz gerekebilir. Size odaklanmanın zamanı geldi! Fazladan çalışmak şu anda sizin için iyi değil.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.