Günlük Burç Yorumları 7 Haziran 2021

7 Haziran Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazartesi günü için 7 Haziran Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
7 Haziran 2021 Pazartesi Koç Burcu Yorumları

Evren senin bir molaya ihtiyacın olduğunu biliyor, Koç. Pazartesi gününün gökyüzü, işleri düzeltmenize ve kalan düğümleri çözmenize yardımcı olsun. Ay, sakin Boğa burcunda süzülür, odak noktanızı finansal durumunuza ve yeterince kullanılmayan becerilere odaklar. Tasarruf ve harcama alışkanlıklarınızda ayarlamalar yapmak için biraz zaman ayırın ve kullanılmayan yeteneklerinizle yeniden bağlantı kurmak için kendinize yer açın.


Boğa Burcu
7 Haziran 2021 Pazartesi Boğa Burcu Yorumları

Küçük kozmik aksiyon, önünüzdeki günü renklendiriyor, Boğa, dünyadaki yaşamı çok daha sade hale getiriyor! Ruhu besleyen ay burcunuzdan yavaşça geçerken, ipucunu alın ve bugün rahat bir şekilde gevşemenize izin verin. Luna’nın buradaki varlığı, mevcut sağlık hikayenize odaklanmanıza yardımcı olur ve destekleyici yemekler ve egzersiz rutini aracılığıyla vücudunuzla yeniden bağlantı kurmaya odaklanmak için ideal bir gün olur.


İkizler Burcu
7 Haziran 2021 Pazartesi İkizler Burcu Yorumları

Pazartesi gökyüzü uykulu ve tatlı, İkizler. Bugün birincil odak noktanız dinlenmeyi yakalamak olduğundan, kendinizi yalnız bir alanda bırakın. Barış arayan Boğa ayı, vücudunuza geri dönmenizi ister ve aşırı aktif zihninizi tekrar yakalamanıza yardımcı olur. Doğayla yeniden bağlantı kurmaya, mütevazı kalmaya ve serbest bırakılması gereken bastırılmış duygular için sağlıklı bir çıkış bulmaya öncelik vermeye çalışın.


Yengeç Burcu
7 Haziran 2021 Pazartesi Yengeç Burcu Yorumları

Bugün topluluğunuzla bir bağlantı için can atıyorsunuz, Yengeç. Bağlantısını kaybetmiş olabileceğiniz arkadaşlarınıza ulaşmaktan ve bu değerli bağlantıların sağlamlığını yeniden aşılamaktan korkmayın. Dünyevi Boğa ayı, uzun vadeli hedeflerinizle ilgili pratik ayrıntılara da odaklanmanıza yardımcı olur. Yine de, Luna’nın bağlantı eksikliği, bugünü sessizce düşünmek ve yeniden bağlantı kurmak için -başlatmak yerine- daha iyi hale getiriyor.


Aslan Burcu
7 Haziran 2021 Pazartesi Aslan Burcu Yorumları

Bugün yüksek kaderinle ilgili düşüncelerin arasında kaybolmadan edemezsin, Leo. Bu sıradan bir konu olmaktan uzak olsa da, işler istediğiniz gibi şekillenmiyorsa kendinizi bunaltmayın. Topraklanmış Boğa ayı, bugün ileriye dönük en gerçekçi yolu bulmanıza yardımcı olmak için çalışıyor, ancak kozmik temas eksikliği, eylemin aksine bakım için daha iyi bir gün olduğunu gösteriyor.


Başak Burcu
7 Haziran 2021 Pazartesi Başak Burcu Yorumları

Bir Başak olarak, bütünü oluşturan daha küçük bileşenleri inceleyerek hayata bakma eğilimindesiniz. Ay, yetenekli Boğa burcunda süzülürken Pazartesi günü gökyüzü sizi geri adım atmaya ve olaylara makro bir perspektiften bakmaya itiyor. Luna’nın buradaki varlığı, konfor alanınızdan çıkmanıza ve potansiyeliniz için yeni bir vizyon keşfetmenize yardımcı olmayı amaçlıyor. Rutininizi sallayın ve ilham akışını izleyin.


Terazi Burcu
7 Haziran 2021 Pazartesi Terazi Burcu Yorumları

Terazi, bugün doğrudan üretken bir eylem durumuna geçmeyi beklemeyin. Ay, rahat bir Boğa burcunda dolaşıyor ve sizi kendi dünyanıza çekilmeye teşvik ediyor. Enerjiyi salıverme merkezli terapötik uygulamalara ayırmak için ideal bir gün. Yakın ortaklıkların dikkatinizi çekmesi muhtemeldir, bu nedenle, paylaşmaktan fayda sağlayacak, gizli tuttuğunuz ifade edilmemiş duyguları veya hikayeleri belirlemeye çalışın.


Akrep Burcu
7 Haziran 2021 Pazartesi Akrep Burcu Yorumları

Odağınızı bugün ortaklıklarınıza yöneltin, Akrep. Ay, karşıt dünyevi Boğa burcunuzda gezinerek, işbirliğine odaklanan düşük aksiyonlu bir gün yaratır. Odağınızı hayatınızdaki önemli olana çevirin ve onlara biraz TLC verin. Luna’nın kozmik temaslardan yoksun olması, yeniden başlamak yerine mevcut ortak plan veya projeleri desteklemek için ideal bir zaman.


Yay Burcu
7 Haziran 2021 Pazartesi Yay Burcu Yorumları

Bugün kendinizi en iyi şekilde hissetmek için düzene ve yapıya ihtiyacınız var, Yay. Yapılacaklar listenizdeki her şeyi geçmenize yardımcı olacak üretken bir iş akışı geliştirmenize izin verin. Ay, pratik Boğa’da kayar ve vücudunuza geri inmenize yardımcı olur. Luna’nın kozmik bağlantılardan yoksun olması, yeni bir projeye başlamak yerine mevcut projelerde bakıma bağlı kalmanın en iyisi olduğunu gösteriyor.


Oğlak Burcu
7 Haziran 2021 Pazartesi Oğlak Burcu Yorumları

Bugün işe başlama havanda değilsin, Oğlak. Duygusal Boğa burcu sizi oyuna emekten daha fazla öncelik vermeye teşvik ettiğinden, haftanın başlangıcına kendinizi rahat bırakın. Dikkatinizi taze bir yaratıcı enerji patlaması gerektiren bitmemiş kişisel projelere çevirmek için ideal bir gün. Luna’nın bağlantı eksikliği, düşük enerjili, düşük anahtarlı bir gün sağlar – bu nedenle, yavaşlamış tempoyu benimseyin.


Kova Burcu
7 Haziran 2021 Pazartesi Kova Burcu Yorumları

Kendini bir gün daha dünyadan soyutla, Kova. Ay, barış arayan Boğa’nın arasında gezinirken, evinizin rahatlığında yuva kurma havasındasınız. Ay kendini fazla bağlantı olmadan bulur, bu da onu düşük enerjili, düşük aksiyonlu bir gün haline getirir. Ailenizle yeniden bağlantı kurmak, yaşam alanınızı güzelleştirmek ve halının altına süpürülmüş duygularla uğraşmak için ideal bir gün.


Balık Burcu
7 Haziran 2021 Pazartesi Balık Burcu Yorumları

Balıklar, bugün kendinizi çeşitli devam eden konuşmaların içinde bulabilirsiniz. Ay, pek çok kozmik bağlantı kurmadan yetenekli Boğa’da kayar. Mütevazı bir gün. Luna’nın buradaki varlığı, kendinizi ifade etme ve başkalarıyla temasa geçme ihtiyacınızı ortaya çıkarıyor. Ayak işlerini yapmak, cevapsız aramaları cevaplamak veya zihinsel ve sözlü incelik gerektiren projelere odaklanmak için ideal bir gün.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.