Günlük Burç Yorumları 5 Haziran 2021

5 Haziran Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cumartesi günü için 5 Haziran Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
5 Haziran 2021 Cumartesi Koç Burcu Yorumları

Cumartesi günleri düpedüz çekişmeli Koç. Yönetici gezegeniniz, Mars’ı asker olarak, günü hakikat arayan Plüton ile hararetli bir muhalefette geçiriyor. Bu yönün ruh halinizi, duygusal tepkilerinizi ve güç dinamikleri konusundaki farkındalığınızı yoğunlaştırması muhtemeldir. Geçmişin iyi gizlenmiş unsurları gün boyunca kendilerini güçlü bir şekilde izler, bu yüzden potunuzu neyin karıştırdığını ayarlamaya çalışın. Ay’ın burcunuza yerleştirilmesi fiziksel olarak serbest bırakılmayı gerektirdiğinden egzersiz önemlidir.


Boğa Burcu
5 Haziran 2021 Cumartesi Boğa Burcu Yorumları

Cumartesi gökyüzünün altında işler kızışıyor, Boğa. Bugünkü kelime seçiminize ve üslubunuza dikkat edin, çünkü kendinizi ifade etme ve ihtiyaçlarınızın karşılanması ile ilgili herhangi bir sorun ortaya çıkacaktır. Sinirli Mars, duygusal olarak ham Pluto ile gözleri kilitler ve sizi gerçeğinizi söylemeye teşvik eder, ancak söylemesi zor. Başka yerlerde, bireysel Koç ayı, yalnızlığı, dinlenmeyi ve salıvermeyi teşvik eder.


İkizler Burcu
5 Haziran 2021 Cumartesi İkizler Burcu Yorumları

Bugünün kozmik manzarası hoşdan daha az görünüyor, İkizler. Kendi kendini motive eden Mars, hassas nokta Pluto ile savaşarak, samimiyet departmanında gizlenen herhangi bir gizli gerilimi vurgular. Bir partnere takılmaktansa, bireysel olarak neye ihtiyacınız olduğu konusunda nasıl daha doğrudan olabileceğinizi görmeye çalışın. Başka yerlerde, ateşli Koç ayı, yakın arkadaşlarınızla nefes alıp vermenize yardımcı olur.


Yengeç Burcu
5 Haziran 2021 Cumartesi Yengeç Burcu Yorumları

İlişkiler son haftalarda şüphesiz bir gerilim noktası oldu, Yengeç. Kozmik temizlik ekibi sizi dolapta kalan iskeletlerle başa çıkmaya zorlarken, bu hikaye bugün devam ediyor gibi görünüyor. Ben-önce Mars, bugün güçlü Pluto’ya karşı çıkıyor ve “ben” ile “biz” arasındaki konuşulmamış veya duygusal olarak yüklü farklılıkları vurguluyor. Hevesli Koç ayı, enerjiyi kariyer sorunlarına ayırarak rahatlama sağlayabilir.


Aslan Burcu
5 Haziran 2021 Cumartesi Aslan Burcu Yorumları

Cumartesi gününün gökyüzünün altında gerginlikler yükselir Leo. Kişisel ihtiyaçlarınızla ilgili gömülü öfke veya uzun süredir devam eden kızgınlıkların bugün ortaya çıkması muhtemeldir, çünkü bencil Mars gerçeği açığa vuran Plüton’la kafa tutuyor. Gösteriyi bilinçaltınızın yönetmesine izin vermek yerine, duygularınızla dürüstçe ve nazikçe oturmaya çalışın. Aktif Koç ayı, fiziksel egzersiz ve macera yoluyla bir çıkış sağlar.


Başak Burcu
5 Haziran 2021 Cumartesi Başak Burcu Yorumları

Bugünkü özlemlerinin durumu üzerinde kafa yormak çok kolay Başak. Agresif Mars, bugün gerçeği ortaya çıkaran Pluto ile gözleri kilitliyor – yaratıcı hedefleriniz ve kişisel hırslarınız üzerinde güçlü, yatıştırıcı hayal kırıklığı bırakmalarına neden oluyor. Bu enerji oldukça güçlüdür – bu yüzden onu istediğiniz gibi kullanın. Sizi üretken bir aşırı hızda harekete geçirebilir veya sizi yüksek duygusal hassasiyet durumuna itebilir. Hangisine ihtiyacınız varsa onurlandırın.


Terazi Burcu
5 Haziran 2021 Cumartesi Terazi Burcu Yorumları

Cumartesi günkü gökyüzü ısıyı sonuna kadar yükseltir, Terazi. Sinirli Mars, günü duygusal olarak ham Pluto ile gergin bir muhalefet içinde geçiriyor, eviniz ve ailenizle ilgili işlenmemiş duyguları veya hikayeleri karıştırıyor. Duygularınızın yoğunluğunu küçümsemek yerine, onlarla birlikte oturun ve onlara nefes alma alanı verin. Ortaklık arenasında artık gerilimler ortaya çıkacaktır. Yavaşça alın ve konuşun.


Akrep Burcu
5 Haziran 2021 Cumartesi Akrep Burcu Yorumları

Duygular Cumartesi gününün gökyüzünün altında yükseliyor, Akrep. Yönetici gezegeniniz, kendi kendini motive eden Mars, Pluto’yu ortaya çıkaran ağrılı lekeyle gözleri kilitler. Bu eşleşme duygusal tepkilerinizi yoğunlaştırır, dürüstlüğe olan ihtiyacınızı artırır ve muhtemelen iletişim yoluyla katartik salıverme sağlar. Saldırı modunda olmanız kolay olduğundan, bugün kelime seçiminize dikkat edin. Salgılanmaya sağlıklı beslenme ve aktif egzersiz yoluyla erişilebilir.


Yay Burcu
5 Haziran 2021 Cumartesi Yay Burcu Yorumları

Cumartesi’nin kozmik manzarası, gezinme gerilimiyle dolu Yay burcu. Ateşli Mars gözleri duygusal açıdan ham Pluto ile kilitlediğinden, işler kızışacak ve gerçekler gün yüzüne çıkacak. Bu gezegensel eşleşme, yakın ilişkilerde arındırıcı salımlara ve iyileştirici anlara katkıda bulunur, bu nedenle işleri ateşe vermeden ihtiyaçlarınız konusunda dürüst ve savunmasız olmayı hedefleyin. Enerjik Koç ayı, yaratıcı projeler aracılığıyla faydalı bir çıkış noktası sunuyor.


Oğlak Burcu
5 Haziran 2021 Cumartesi Oğlak Burcu Yorumları

Oğlak burcu olarak, ne pahasına olursa olsun dramatik, duygusal gösterilerden kaçınmayı tercih edersiniz. Sinir bozucu Mars, Pluto’yu ortaya çıkaran ağrılı nokta ile gözleri kilitlediğinden, bunu Cumartesi gökyüzünün altından atlamak zor olabilir. Bu gergin etkileşim, ilişki departmanında iltihaplanan herhangi bir uykuda olan veya konuşulmayan sorunları temizlemenize yardımcı olmak için çalışır. Başka yerlerde, bireysel Koç ayı evde kalmayı ve düşük profilli olmayı öneriyor.


Kova Burcu
5 Haziran 2021 Cumartesi Kova Burcu Yorumları

Cumartesi günkü gökyüzü, Kova burcunu çözmek için gerilimlerle doludur. Sıcak başlı Mars, bugün duygusal açıdan güçlü Pluto ile gergin bir muhalefete kilitleniyor. Bu gerçeği ortaya çıkaran yön, sizi gömülü hayal kırıklıklarıyla, özellikle de çalışma ortamınızla ilgili olanlarla, doğrudan başa çıkmaya yönlendirir. Bu özellik çok şey yapmanıza yardımcı olurken, kendinizi üretken eyleme daldırarak daha karmaşık duygularınızı aşırı akılcı hale getirmemek önemlidir.


Balık Burcu
5 Haziran 2021 Cumartesi Balık Burcu Yorumları

Yağmur yağdığı günlerden biri Balık burcu. Sinir bozucu Mars duygusal olarak ham Pluto ile huzursuz edici bir muhalefete kilitlendiğinden, gerginlikler gün boyunca dokunur. Bu bakış açısı, hedeflerinizle ileri gitme yeteneğinizin etrafındaki yaralara bakmanızı ve önünüze neyin çıktığını anlamanızı ister. Romantik bağlantılar, sırları açığa çıkarmak ve bilinmeyen gerçekleri de açığa çıkarmakla yükümlüdür.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.