Günlük Burç Yorumları 27 Haziran 2021

27 Haziran Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazar günü için 27 Haziran Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
27 Haziran 2021 Pazar Koç Burcu Yorumları

Koç, bugün hedefleriniz ulaşılmaz geliyorsa cesaretiniz kırılmasın. Aslında, ikiye katlayın ve oraya ulaşmak için gereken işi taahhüt edin. Geleceğe yönelik Kova ayı, sorumlu Satürn ile birleşerek başarıya giden yolda ele alınması gereken tüm tıkanıklıkları vurgular. Neyse ki, Luna oyuncu Merkür ile aynı hizaya geldiğinde ruh hali daha sonra aydınlanıyor. Bu özellik zihinsel netliği ve akıcı konuşmaları teşvik eder.


Boğa Burcu
27 Haziran 2021 Pazar Boğa Burcu Yorumları

Boğa, bugün kariyerinizin gidişatı hakkında ağır hissetmek kolaydır. Kendinden şüphe duyma duygularına yenik düşmek yerine, yolunuza çıkanlarla birlikte oturun. Neden ilk etapta orada? İlerici Kova ayının gerçekçi Satürn ile buluşması bu ağır ama çok önemli zihniyeti harekete geçiriyor. Daha sonra, ay keskin Merkür ile dönerek üretken kalmanızı ve becerilerinizi harekete geçirmenizi kolaylaştırır.


İkizler Burcu
27 Haziran 2021 Pazar İkizler Burcu Yorumları

Zihinsel fırtına bulutlarının üzerinizde toplandığını hissediyorsanız endişelenmeyin, İkizler. Entelektüel Kova ayı, bugün duvar inşa eden Satürn ile birleşerek ağır ruh hallerine ve olayların büyük resmine dair potansiyel olarak kasvetli bir bakış açısına yol açıyor. Kenara atmış olabileceğiniz gerçekçi konuları kabul edin. Daha sonra, Luna’nın hızlı düşünen Merkür ile buluşması, ruh halini yükseltir ve kendini ifade etmeni hızlandırır.


Yengeç Burcu
27 Haziran 2021 Pazar Yengeç Burcu Yorumları

Yakın ilişkilere yaklaşımınızı tamamen yeniden yapılandırıyorsunuz, Yengeç. Kolay iş olmaktan çok uzaktı, ancak kendi büyümenizde önemli adımlar atıyorsunuz. Baş döndürücü Kova ayının sorumlu Satürn ile buluşması, bugün yakınlık hakkında devam eden bu hikayeyi vurguluyor. Daha sonra, Luna’nın etkileyici Merkür ile tatlı ve eğlenceli bağlantısı, kendinizi şarkı, şiir veya terapötik satış noktaları aracılığıyla ifade etmeyi kolaylaştırır.


Aslan Burcu
27 Haziran 2021 Pazar Aslan Burcu Yorumları

İlişkiler bu yıl odak noktanız oldu, Leo. Bu arenada çok fazla öğrenilen ve unutulan çok şey oldu ve Pazar günü gökyüzü bu anlatının evriminin altını çiziyor. Ay, mantık öncelikli Kova burcunda sürüklenir ve ağır Satürn ile birleşerek, ortaklık konularının gerçekçi, yeniden değerlendirilmesini sağlar. Neyse ki, ay etkileyici Merkür ile döndüğünde ruh hali daha sonra aydınlanır.


Başak Burcu
27 Haziran 2021 Pazar Başak Burcu Yorumları

Hafta sonu olmasına rağmen, üretkenliğin zirvesinde kalmak istiyorsun, Başak. Ay, entelektüel Kova burcunda yüzer ve bugün yapı arayan Satürn ile birleşerek sizi iş cephesinde yapılması gereken gerçekçi değişiklikleri keşfetmeye teşvik eder. Ay, eğlenceli Merkür ile dans ettiğinde, enerji hızla ağırdan hoşa kayar. Bu iletişim, zihinsel netlik gerektiren kariyer projeleriyle ilerlemeyi kolaylaştırır.


Terazi Burcu
27 Haziran 2021 Pazar Terazi Burcu Yorumları

Kalbin dersleri bu yıl çok yakın ve kişisel oldu, Terazi. Cinsellik, romantizm ve yaratıcı kendini ifade etme konusunda yoğun bir malzeme ile boğuştunuz. Bu hikayeye bugün, baş döndürücü Kova ayı sorumlu Satürn ile birleştiğinde değiniliyor. Neyse ki, Luna oyuncu Merkür ile dans ettiğinde ruh hali aydınlanır. Bu yönü macera ve eğitim çabalarını teşvik eder.


Akrep Burcu
27 Haziran 2021 Pazar Akrep Burcu Yorumları

Akrep, bugün kendini evde topla. Bugün önemsiz meseleler veya hafif ve yumuşak sosyalleşme havasında değilsiniz. Yansıtıcı Kova ayı, duvar inşa eden Satürn ile birleşerek yaşam alanınız veya aile bağlantılarınızla ilgili ağrılı noktaları vurgular. Daha sonra, ay etkileyici Merkür ile zıpladığında ruh hali yükselir. Bu yön, samimiyet bölümünde açık konuşmaları davet ediyor.


Yay Burcu
27 Haziran 2021 Pazar Yay Burcu Yorumları

Aklınızı bugün ağır bir yer gibi hissedebilirsiniz, Yay. Oluşmakta olan sorunlardan kaçınmak yerine, yolunuza çıkan şeyin ne olduğunu kabul etmeye çalışın. Geleceğe yönelik Kova ayı, Satürn’ü sınırlayarak birleşerek hangi tıkanıklıkların giderilmesi gerektiğini çözmenize yardımcı olur. Neyse ki, Luna neşeli Merkür ile döndüğünde, ruh hali ağırdan eğlenceli hale geliyor. Bu, canlandırıcı ilişki konuşmalarını karışıma getirir.


Oğlak Burcu
27 Haziran 2021 Pazar Oğlak Burcu Yorumları

Oğlak burcu olarak, hepsini bir arada tutabildiğiniz için kendinizle gurur duyma eğilimindesiniz. Besleyici ay, yönetici gezegeniniz, yapı arayan Satürn ile buluştuğunda, bu cephenin bugün düşmesine izin verin. Bu toplantı muhtemelen bastırılmış duyguların, özellikle de para veya öz değerle ilgili olanların serbest bırakılmasına yardımcı olacaktır. Neyse ki, Luna oyuncu Merkür ile bağlantı kurduğunda ruh hali daha sonra ortaya çıkıyor.


Kova Burcu
27 Haziran 2021 Pazar Kova Burcu Yorumları

Bugün kendi kafana girme, Kova. Ay’ın burcunuzdaki varlığı dikkatinizi en acil ihtiyaçlarınıza yönelttiğinden, bireyselliğiniz ve bağımsızlığınız ile ilgili konularda kafa kafaya çalışıyor olabilirsiniz. Luna’nın hükümdarınız, stoacı Satürn ile birleşmesi, beklenmedik bir duygusal boşalmaya neden olabilir. Neyse ki, Luna’nın daha sonra Merkür ile eğlenceli buluşması, yaratıcı çıkışlar aracılığıyla kendini ifade etmeyi teşvik ediyor.


Balık Burcu
27 Haziran 2021 Pazar Balık Burcu Yorumları

Bugün bir keşiş olma ihtiyacınızı onurlandırın, Balık. Baş döndürücü Kova ayı, sizi kendi dünyanıza çekilmeye zorlar. Huzurunuza öncelik verin ve doğayla yeniden bağlantı kurmak için çalışın. Luna’nın ağır Satürn ile birleşmesi güne yavaş ve melankolik başlayabilir. Neyse ki, ay konuşkan Merkür ile buluştuğunda ruh hali önemli ölçüde değişir. Kendinizi topraksız hissediyorsanız, ailenizle yeniden bağlantı kurmayı hedefleyin.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.