Günlük Burç Yorumları 24 Haziran 2021

24 Haziran Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Perşembe günü için 24 Haziran Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
24 Haziran 2021 Perşembe Koç Burcu Yorumları

Bir Koç olarak, ana üssünüz tipik olarak ilk önceliğiniz değildir. Yine de, yılın bu zamanı, köklerinizin ve temellerinizin durumuna odaklandığınızı bulur. Hırslı Oğlak burcundaki dolunay bugün geliyor ve en büyük arzularınızın mevcut durumuna açıklayıcı ışığını parlatıyor. Bu güçlü ay, yıldızlara ulaşmak için altınızda güvenli ve destekleyici bir temele sahip olmanız gerektiğini hatırlatır.


Boğa Burcu
24 Haziran 2021 Perşembe Boğa Burcu Yorumları

Yürekten konuşmayı öğreniyorsun, Boğa. Kendini ifade etme konusunda bu kadar savunmasız olmak senin için her zaman kolay değildir, ancak geri dönüp dünyanızın bütüne katkıda bulunan küçük ayrıntılarına odaklanmanız gerekiyordu. Bugünün gökyüzü, aspirasyon odaklı Oğlak burcunda dolunayın habercisi olup, uzaklaşıp hayatınızın büyük resmine odaklanmanıza yardımcı olur.


İkizler Burcu
24 Haziran 2021 Perşembe İkizler Burcu Yorumları

Bir İkizler olarak, tüm esnafların bir krikosusunuz. Yılın bu zamanı, çeşitli becerilerinizi geliştirmenizi ve geliştirmeye değer birine odaklanmanızı istiyor. Ayrıca, özgüveniniz ve geçerlilik duygularınız ve bunların yeteneklerinizi hayata geçirme yeteneğinizi nasıl engellediği ile ilgili sorunlarla da boğuşuyor olabilirsiniz. Bugünün gerçekçi Oğlak burcundaki dolunayı, hala önünüzde duran ve kaldırılması gereken tıkanıklıkların altını çiziyor.


Yengeç Burcu
24 Haziran 2021 Perşembe Yengeç Burcu Yorumları

Perşembe günkü gökyüzü vahiy getiriyor, Yengeç. Kimliğinizi yeniden tasavvur etme ve kendini ifade etmenin yeni bir yönünü benimseme sürecine girdiğiniz için, kendinizi daha yeni geliştirmeye başladınız. Yine de evren sizden geri adım atmanızı ve bir ilişki içinde nasıl hareket ettiğinizi incelemenizi istiyor. Topraklanmış Oğlak burcunuzdaki dolunay, mevcut ortaklık hikayenizin iç işleyişini aydınlatır.


Aslan Burcu
24 Haziran 2021 Perşembe Aslan Burcu Yorumları

Bu, gezinmen için yılın en zor zamanlarından biri, Leo. Bu mevsimde yalnızlık aramanız, hayatınızın aşırı büyümüş unsurlarını atmanız ve kendi yarattığınız tıkanıklıkları aktif olarak kaldırmanız isteniyor – önemli değil, değil mi? Bugünün gökyüzü, sizi münzevi kafa boşluğunuzdan kısaca uzaklaştıran ve iş durumunuzun mevcut gerçeklerini ve altta yatan sağlık sorunlarını ortaya çıkaran topraklanmış Oğlak burcundaki dolunayı müjdeliyor.


Başak Burcu
24 Haziran 2021 Perşembe Başak Burcu Yorumları

Bir Başak olarak, başka hiçbir şeye benzemeyen bir sürücünüz var. Bu, kendinizi aktif olarak yeni hedeflere doğru ittiğiniz için yılın bu zamanında işe yarar. Ayrıca, arkadaşlıkları ve topluluk katılımını yeniden değerlendirirken, sosyal hayatınıza da dahil oluyorsunuz. Bugünün Oğlak burcundaki dolunayı, sizi bu hırslı, diğer odaklı boşluktan çıkarır ve performans odaklı, yaratıcı enerjinizin mevcut durumunu ortaya çıkarır.


Terazi Burcu
24 Haziran 2021 Perşembe Terazi Burcu Yorumları

Yılın bu zamanında kozmik spot ışığındasın, Terazi. Bu süreçte onları gözden geçirmeniz veya rotasını düzeltmeniz gerekse bile, hırslarınıza doğru dümdüz ilerliyorsunuz. Tırmanmaya devam edebilmeniz için altınızda destekleyici bir taban olması önemlidir. Bugünün gelenek odaklı Oğlak burcundaki dolunayı, duygusal temellerinizin, aile bağlantılarınızın ve ev yaşamınızın durumunu ortaya koyuyor.


Akrep Burcu
24 Haziran 2021 Perşembe Akrep Burcu Yorumları

Yılın bu zamanı inanç sistemlerinizi tazeliyor, Akrep. Hangi yanılgılar ilerlemenizi engelliyor gibi görünüyor? Ayrıca, daha fazla büyüme ve kendini genişletme sunan konfor bölgesi kırma fırsatlarına başlamakla da meşgulsünüz. Bugünün dünyevi Oğlak burcundaki dolunayı, zihinsel sağlığınızın durumunu ve düzeltilmesi gereken iletişim kusurlarını ortaya çıkardığı için sizi bu makro zihniyetten çıkarıp mikroya geri götürüyor.


Yay Burcu
24 Haziran 2021 Perşembe Yay Burcu Yorumları

Bir Yay burcu olarak, genellikle hayata iyimser bir bakış açısına sahip olursunuz. Kendi iblislerinizle güreşmenizi ve terapiye değer ilişki sorunlarını keşfetmenizi isteyen bir sezonda ilerlerken, bu doğal pozitifliğe meydan okundu. Gerçekçi Oğlak burcundaki dolunay yaklaşırken, bugünün gökyüzü sizi bu yakınlık odaklı üst boşluktan çekiyor. Bu ay tutulması, mali durumunuz, öz değer duygularınız ve etkinleştirilmeyi bekleyen yeteneklerinizle ilgili güncel hikayeyi ortaya koyuyor.


Oğlak Burcu
24 Haziran 2021 Perşembe Oğlak Burcu Yorumları

Bugün spot ışığındasın, Oğlak. İlişki kurma sanatı etrafında yeni ufuklar keşfetmeye çalışırken, yılın bu zamanı tüm enerjinizi ortaklıklarınıza doğru gönderir. Dolunay burcunuzdayken, bugünün gökyüzü bu dışa odaklanmaya anlık bir duraklama getiriyor. Bu çok önemli ay, sağlığınızın, kimliğinizin ve bağımsızlığınızın mevcut durumunu aydınlatır.


Kova Burcu
24 Haziran 2021 Perşembe Kova Burcu Yorumları

Yılın bu zamanı, her zamankinden daha çok çalıştığınızı gösterir, Kova. İş cephesinde örgütlenme ve inisiyatif eylemi geliştirmeye dişlerinizi sokmanız gerekiyordu. Bugünün gökyüzü, münzevi Oğlak burcundaki dolunay ortaya çıkarken, sizi bir an için bu gerçekçi boşluktan çekiyor. Sizin için biraz rahatsız edici ve hassas olması muhtemel olan bu ay tutulması, yolunuza çıkan her türlü kendi kendini sabote eden kalıpları ortaya çıkarıyor.


Balık Burcu
24 Haziran 2021 Perşembe Balık Burcu Yorumları

Bir Balık olarak, yaratıcı bir güç kuyusu ile donatılmış olarak geliyorsunuz. Yılın bu zamanı, sizi o eğlenceli, sanatsal tepe boşluğuna geri döndüğünüzü bulma eğilimindedir. Ayrıca romantizme, cinselliğe ve neşeye öncelik vermenize yardımcı olacak her şeye odaklandınız. Bugünün topraklanmış Oğlak burcundaki dolunayı, topluluğa, arkadaşlıklara ve hedeflerinizin mevcut durumuna olan katılımınızı aydınlattığı için odağınızı dışa doğru daha iyiye doğru yönlendirir.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.