Günlük Burç Yorumları 18 Haziran 2021

18 Haziran Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 18 Haziran Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
18 Haziran 2021 Cuma Koç Burcu Yorumları

Bir Koç olarak, kendi bireyselliğinizi geliştirmeye odaklanmak için buradasınız. Yine de, her zaman yalnız başına gitmek zorunda değilsin. Ay zarif Terazi’de süzülürken ve yönetici gezegeniniz, kendi kendini motive eden Mars ile bağlantı kurarken, Cuma günkü gökyüzü size bunu hatırlatmaya çalışır. Bu bağlantı, bugün romantik ilişkilere olan ilginizi artırıyor ve hayatınızdaki ortaklıklara biraz TLC göndermek için ideal bir gün yapıyor.


Boğa Burcu
18 Haziran 2021 Cuma Boğa Burcu Yorumları

Boğa insanları kıskanılacak bir iş ahlakına sahiptir. Üretken eylem havasında olmanız muhtemel olduğundan, bugün onu iyi kullanmaktan korkmayın. Ay, denge arayan Terazi’ye yüzer ve birkaç gün sonra kendinizi bile dışarı çıkarmanıza yardımcı olur. Bu zamanı egzersiz, dikkatli yemekler ve iş açısından ileriye dönük adımlar atmak için kullanın. Luna’nın hiperaktif Mars ile bağlantısı, ev projeleriyle de başa çıkmanız için size yakıt sağlıyor.


İkizler Burcu
18 Haziran 2021 Cuma İkizler Burcu Yorumları

İkizler, sırtınıza yapışan ağır hislerden sıyrılın. Ay güzellik arayan Terazi’ye doğru kıvrılırken Cuma günü gökyüzü, eğlenceyi ve zevki her şeyden öncelemenize yardımcı olmak için çalışır. Luna, günü enerjik Mars’la destekleyici bir bağlantı içinde geçirerek, tutku projelerine zaman ayırmak için özellikle ideal bir zamandır – çünkü onları ışıldatacak dayanıklılığa ve yaratıcı güce sahipsiniz.


Yengeç Burcu
18 Haziran 2021 Cuma Yengeç Burcu Yorumları

Yengeçler düzenli olarak rahat kabuklarına çekilmeli ve kendilerini şarj etmelidirler. Ay, barış arayan Terazi’ye girerken, bugün iyileşmek için evde biraz zamana ihtiyacınız var. Evinizi güzelleştirmek ve eski çöpleri atmak için enerji göndermek için ideal bir gün. Luna’nın motive olmuş Mars’la olan enerji verici bağlantısı, dürtüsel satın almalar yapmanıza neden olabilir, bu nedenle hevesle harcama arzunuza dikkat edin.


Aslan Burcu
18 Haziran 2021 Cuma Aslan Burcu Yorumları

Cuma göğünün altında kıpırdamadan oturmanı bekleme, Leo. Yapılacak işler ve görülecek yerler var! Ay, mantıksal Terazi’de yüzerek zihinsel sağlığınıza erişmenize ve ihtiyaçlarınızı değerlendirmenize yardımcı olur. Luna’nın Mars ile bağlantısı, karizmanızı öne çıkaran tüm fırsatlar için bu günü ideal bir gün haline getiriyor. Aynı zamanda günlük tutmak, okumak, şarkı söylemek – hikayenizi açığa çıkarmanıza yardımcı olacak herhangi bir şey için ideal bir gün.


Başak Burcu
18 Haziran 2021 Cuma Başak Burcu Yorumları

Sadece keşfedilmeyi bekleyen çok sayıda yeteneğin var, Başak. Ay güzellik arayan Terazi’ye doğru süzülürken, Cuma günü gökyüzü sizi yeteneklerinize bir göz atmaya ve onları hayata geçirmeye zorluyor. Tasarruf ve harcama alışkanlıklarınızı kontrol etmek için de iyi bir zaman. Luna’nın girişimci Mars ile olan müthiş bağlantısı, kişisel projelerde ilerlemeyi ve üretkenliği korumayı kolaylaştırıyor.


Terazi Burcu
18 Haziran 2021 Cuma Terazi Burcu Yorumları

Bir Terazi olarak, önce kendinizi düşünmeden enerjinizi başkalarına verme eğilimindesiniz. Cuma gününün semaları sizi bu hareket tarzını terk etmeye ve dikkati kendinize doğru çekmeye teşvik ediyor. Ay bu sabah burcunuzda yüzerek bedeninize ve bireysel ihtiyaçlarınıza geri dönmeniz için güçlü bir ihtiyacın sinyalini veriyor. Günü kendinize öncelik vererek geçirin ve ihtiyacınız olan TLC’yi yükleyin!


Akrep Burcu
18 Haziran 2021 Cuma Akrep Burcu Yorumları

Bugün dünyadan uzaklaş, Akrep. Muhtemelen insan teması olmadan izole bir adaya taşınma havasındasınız. Bu kadar sert olmak yerine, kendinizi şarj etmenize izin verin. Denge arayan Terazi’deki ayların varlığı, sizi onarıcı faaliyetlere, doğaya ve yalnızlığa odaklanmaya çağırıyor. Luna’nın yöneticiniz, savurgan Mars ile bağlantısı, size tutku projelerinde ağır ağır ilerlemek için de enerji verir.


Yay Burcu
18 Haziran 2021 Cuma Yay Burcu Yorumları

Bugün insanlarınızla yeniden bağlantı kurun, Yay. Hem romantik hem de ailevi ilişki dramalarına o kadar kapıldınız ki, muhtemelen biraz hafifliğe ihtiyacınız var. Luna’nın barış arayan Terazi’deki varlığı, bugün arkadaşlarınızla yeniden bağlantı kurmanızı ve sosyal ağınızı bulmanızı teşvik ediyor. Luna’nın kendi kendini motive eden Mars ile olan destekleyici bağlantısı, size macera bulmak ve bir şeyleri sarsmak için enerji sağlar.


Oğlak Burcu
18 Haziran 2021 Cuma Oğlak Burcu Yorumları

İşi yerine getirmeye hazırsın, Oğlak. Hafta sonu olsa bile, kariyer cephesinde bir şeyler yapmak için ilham alıyorsunuz. Görevin ne? Denge arayan Terazi ayı sizi yörüngeniz etrafında farklı bir bakış açısı keşfetmeye ittiğinden, bugün hedeflerinize biraz zaman ayırın. Luna’nın harekete geçen Mars ile enerji verici bağlantısı, işi yerine koymanıza ve yolda kalmanıza yardımcı olur.


Kova Burcu
18 Haziran 2021 Cuma Kova Burcu Yorumları

Kova burcu, bugün konfor alanınızdan çıkın. İlhamınızı yeniden canlandıracak ve yeni bir bakış açısı bulmanıza yardımcı olacak taze bir manzara için can atıyorsunuz. Ay bugün güzellik arayan Terazi burcuna doğru ilerliyor, bu da onu bir yolculuğa çıkmak veya yerel bir macera bulmak için ideal bir gün yapıyor. Luna’nın Mars ile sorunsuz bağlantısı, onu enerji verici bir randevu günü yapıyor, bu yüzden birlikte aktif bir şeyler yapın!


Balık Burcu
18 Haziran 2021 Cuma Balık Burcu Yorumları

Bu hafta sonunun odak noktası şifa ve yakın temas, Balık. Ay bugün diğer odaklı Terazi’ye kayıyor ve dikkatinizi ilişki hikayenizdeki ifade edilmemiş duygulara yöneltiyor. Daha çok içe dönük olma havasında olduğunuz ve içinde biraz psikolojik araştırma yaptığınız için aşırı sosyalleşmeden kaçının. Luna’nın Mars ile enerji verici bağlantısı, herhangi bir iş projesinde dayanıklılık sunar.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.