Günlük Burç Yorumları 13 Haziran 2021

13 Haziran Günlük Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını aşk, sağlık, para hususlarında neler bekliyor? İşte Pazar günü için 13 Haziran Günlük Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
13 Haziran 2021 Pazar Koç Burcu Yorumları

Bugün bir fantezi dünyasına sürüklenmek çok kolay, Koç. Güneş bugün baş döndürücü Neptün ile kareye kilitleniyor ve zihinsel olarak sisli bir atmosfer yaratıyor. Birinin tonunu yanlış okumak ve potansiyel olarak yanlış bir yargıya varmak kolay olduğundan, gönderdiğiniz ve aldığınız mesajlara özellikle dikkat edin. Kendi sahnenizde parlamak istediğiniz için bir filmde veya yaratıcı bir projede kaybolmak için ideal bir gün.


Boğa Burcu
13 Haziran 2021 Pazar Boğa Burcu Yorumları

Bugün alımlarınızda dikkatli olun, Boğa. Parıldayan her şey altın değildir ve daha sonra pişman olabileceğiniz bir şeye yaptığınız harcamaları gereğinden fazla uzatma eğiliminde olabilirsiniz. Güneşin gerçekliği büken Neptün ile karesi pustan sorumludur. Tersine, bu yön, ilhamınızı araştırmaya değer olan güne romantik bir pus katıyor. Boşluğu maddi şeylerle doldurmak yerine yaratıcı olmanıza izin verin.


İkizler Burcu
13 Haziran 2021 Pazar İkizler Burcu Yorumları

İkizler, bugün potansiyelinizle ilgili illüzyonlara kapılmak çok kolay. Güneş, gerçekliği eriyen Neptün ile kareye kilitleniyor. Hedeflerinizle ilgili aldatıcı seraplara inanmak yerine, bu yönün güne nüfuz ettiği olgun ilhamla kendinizi kaptırmanıza izin verin. Sınırlarınıza özellikle dikkat edin ve kariyerinizin talepleri ile kişisel ihtiyaçlarınız arasındaki çizgiyi çizmekten korkmayın.


Yengeç Burcu
13 Haziran 2021 Pazar Yengeç Burcu Yorumları

Bugün ne yapmayı seçtiğinize dikkat edin, Yengeç. Güneş, hakikati büken Neptün ile karşı karşıya geldiğinden, muhtemelen dünyanın daha yeşil çayırlarında kaybolacaksınız. Bu yön kafa karıştırıcı olsa da, aynı zamanda demlenmeye değer hafif bir hülyalılık yaratır. Luna’nın burcunuzdan coşkulu Aslan’a gidişi, harekete geçmeniz gerektiğini hissetmenize neden olabilir, ancak bazı şeyleri koyduğunuz pastoral dönüşü bir kez daha kontrol edin. .


Aslan Burcu
13 Haziran 2021 Pazar Aslan Burcu Yorumları

Cuma gününün gizemli göğü altında her şey göründüğü gibi değil Leo. Yönetici gezegeniniz, hayat veren güneş, bugün rüya yaratıcısı Neptün ile denize açılıyor. Bu eşleştirme muhtemelen enerji seviyenizi düşürecek ve kaçış ihtiyacınızı artıracaktır. Belirleyici, ciddi seçimler yapmanıza gerek kalmadan bugün kendinizi sürükleyin. Ayın burcunuza girişi, vücudunuzu ve bağımsız ihtiyaçlarınızı dinlemenize yardımcı olur.


Başak Burcu
13 Haziran 2021 Pazar Başak Burcu Yorumları

Bir Başak olarak, realitenizin kontrolünü nadiren kaybetmeyi seversiniz. Güneş, gerçekliği büken Neptün ile kareye girerken, Pazar günü gökyüzü sizi bir rüya dünyasında duyularınıza teslim olmaya teşvik ediyor. Bu yön, kariyer yolunuz ve ortaklık katılımlarınız konusunda kafa karışıklığına neden olabilecek baş döndürücü bir özelliktir. En sevdiğiniz doğa yerinde sessiz yansımada yalnız biraz zaman geçirmek için ideal bir gün.


Terazi Burcu
13 Haziran 2021 Pazar Terazi Burcu Yorumları

Pazar gününün kozmik manzarası bir rüya gibi bir şey, Terazi. Güneş, gerçeği eriten Neptün ile baş döndürücü bir kareye kilitlenirken gördüğünüz veya hissettiğiniz her şeye inanmayın. Bu yönün, mevcut iş ortamınızın gerçekliği ile kendiniz için oluşturduğunuz büyük resim vizyonu arasında karışık duygular getirmesi muhtemeldir. Bu bir yana, bu eşleştirme, zevk almaması zor, romantik, hayalperest bir duygu yaratıyor.


Akrep Burcu
13 Haziran 2021 Pazar Akrep Burcu Yorumları

Bugün romantizm bölümünde işler kafa karıştırıcı olmaya başlayabilir, Akrep. Güneş, bugün kafa karıştıran Neptün ile denize açılıyor ve potansiyel olarak mevcut ilişki hikayelerinizi bu kadar net görmenizi sağlıyor. Gül renkli gözlüklerle bakmanız muhtemel olduğundan, ortaklarla ilgili önemli kararlar vermekten kaçının. İşler çoğunlukla halledilirse, bu eşleşmenin özel biriyle yarattığı yumuşak, kaçışçı sisin tadını çıkarabilirsiniz.


Yay Burcu
13 Haziran 2021 Pazar Yay Burcu Yorumları

Bugün her şeyi o kadar net görmen pek olası değil, Yay. Güneş, bugün gerçeği büken Neptün ile rüya gibi bir bağda kayboluyor ve yakın ilişkilerinizde kafa karışıklığı ve yanılsamalar için verimli zeminler yaratıyor. Mevcut bu gizemli enerji ile ortaklıklar hakkında önemli kararlar almayı beklemeyi hedefleyin. Bu bir yana, eğer ortaklığınız istikrarlıysa, bu eşleşmenin sunduğu romantik, puslu hissi kucaklayabilirsiniz.


Oğlak Burcu
13 Haziran 2021 Pazar Oğlak Burcu Yorumları

Pazar gününün kozmik manzarası gerçeklikten ayrılmayı teşvik ediyor, Oğlak. Normdan kaçmak için aç olmanız muhtemeldir ve kendinizi iş cephesinde daha yeşil meralar hayal ederken bulabilirsiniz. Güneş ile anlaşılması zor Neptün arasındaki baş döndürücü kare bugün suçlanıyor. Zihninizin derin girintilerine sürüklenme ihtiyacınıza yaslanın ve hangi duyguların onay beklediğini görün.


Kova Burcu
13 Haziran 2021 Pazar Kova Burcu Yorumları

Pazar günü gökyüzünün sunduğu yaratıcı atmosfere kendinizi bırakın, Kova. Güneş, bugün gerçekliği büken Neptün ile baş döndürücü bir kareye kilitleniyor ve bu, ham yeteneğinizin potansiyeli hakkında şüpheli duygular yaratabiliyor. Aldatıcı duygular içinde kaybolmak yerine, yaratıcı yönünüzü harekete geçirmenize ve ilham verici bir boşlukta sürüklenmenize izin verin. Bu enerji aynı zamanda, aktiviteye hazır değilseniz, dinlenmeyi ve hayal kurmayı teşvik edebilir!


Balık Burcu
13 Haziran 2021 Pazar Balık Burcu Yorumları

Bugün denize atılmak çok kolay, Balık. Güneş, bugün gerçekliği eriten Neptün ile kafa karıştıran bir kareye kilitleniyor ve aile üyeleri ve sizin onlarla bir birey olarak ilgilenmeniz etrafında ya aşırı pastoral ya da aldatıcı duygular yaratıyor. Aileniz olsalar bile, enerji tüketen insanlara karşı sınırlarınızı kaybetmeyin. Bu bir yana, bu yön, sürüklenmek ve dinlenmeyi kucaklamak için ideal bir gün yapar.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.